NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Jonge kapster pleegt zelfmoord door zich opstapelende rekeningen

De corona covid hoax maakt alles kapot.

Alysson Jadin (24) was in de voorbije weken een van de jongeren die in de Waalse pers openlijk getuigde over haar lastige traject als onderneemster.

Door de verplichte sluiting van haar kapperszaak zag ze de toekomst somber in.

Gisteren is de jonge Luikse uit het leven gestapt.

De financiële problemen waren haar te veel geworden.

Juist omdat ze zo symbool stond voor de crisis maakt haar overlijden in Wallonië heel wat los.

2020 is een annus horribilis voor kleine zelfstandigen, maar toch ging Alysson er op 3 augustus met volle moed tegenaan.

Ze opende haar eigen kapsalon met 6 man personeel, maar helaas botste ze snel met de bikkelharde realiteit. De corona-maatregelen, waardoor alle niet-essentiële winkels begin deze maand de deuren moesten sluiten, maken het leven van veel Belgische ondernemers zuur.

Tot overmaat van ramp bleek Alysson ook geen recht te hebben op de steunmaatregelen:

Haar kapsalon was daarvoor nog niet lang genoeg open.

‘Als jonge zelfstandige worden we compleet aan ons lot overgelaten. De teleurstelling overheerst op de boosheid’, getuigde ze bij Sudpresse.

Kapster Alysson Jadin knipte ook graag gratis de haren van patiënten in het ziekenhuis.

Alysson had met 25.000 euro al haar spaargeld in haar kapsalon gestoken.

‘Sommigen vonden dat gewaagd, maar als je er niet voor gaat kom je nergens. Dit is mijn passie en ik zie mijn klanten graag. Ik kan nu niet zomaar opgeven, daar ben ik te fier voor.’

‘Het is wel zo dat ik niet meer in mijn basisbehoeften kan voorzien. Eten, verwarming, facturen die betaald moeten worden, … Het wordt financieel allemaal heel lastig. Ik moet ‘ethische’ keuzes maken: betaal ik de elektriciteitsfactuur zodat mijn tondeuses blijven werken of vul ik de frigo met eten?’

‘Mijn boekhouder gaf me de raad om met de zaak te stoppen, maar dat wil ik niet’, vertelde Alysson twee weken geleden nog voor de camera van RTL.

‘Ik wil me gerust te pletter werken, maar ik kan toch niet na amper drie maanden failliet gaan?’

Dat Alysson een grote leegte nalaat, is nu al een zekerheid. Vrienden omschrijven haar als een joviaal iemand en het zonnetje in huis.

‘Je had je hele leven nog voor je, maar je hebt er anders over beslist. Ik respecteer je beslissing, jammer genoeg zullen we nu nooit meer grapjes kunnen maken’, schreef een klant.

‘Deze morgen ben ik voorbij je zaak gewandeld. De lichten waren gedoofd. Ik had moeite om mijn tranen in bedwang te houden, nu laat ik ze de vrije loop. We hebben zo veel fijne momenten beleefd, dit afscheid gaat nog heel lang pijn blijven doen’, besluit een bevriende fotograaf.

Met vragen over zelfdoding kan je terecht op het gratis nummer 0800-0133

 

https://www.hln.be/binnenland/jonge-kapster-stapt-uit-het-leven-corona-leverde-mij-te-veel-financiele-problemen-op~ac6ab446/

Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
ignorant

Verwacht geen genade , geen liefde , geen medemenselijkheid van het stelletje schoften , dat nu in bijna heel europa aan de macht is geholpen door een stelletje imbecielen , ambtenaren , asocialen , steuntrekkers , luiaards en ander tuig . Tijd om deze dwazen uit hun luie stoelen te verjagen en laat het volk zelf de zaken ter hand gaan nemen . Als het niet goedschiks kan dan kwaadschiks . Zoals uit bovenstaand verhaal blijkt vermoorden ze het jonge dynamische deel van onze samenleving zonder enig mededogen ! Ze verdienen niets anders dan gestraft te worden voor hun wandaden , wat ook het verbieden van normale menselijke contacten inhoudt en het onmogelijk maken van normaal menselijke dienstverlening en verkeer . Deze jongedame verdient een plaats in de hemel ! Walgelijk al deze verboden en waarom ? Omdat er 8000 mensen hier aan gestorven zijn , waar er normaal meer mensen aan de griep sterven . Laat me niet lachen ,stelletje valserikken met een smerige dubbele agenda , deze europese baantjesjagers zonder verstand en met maar een doel : zelfverrijking ! Bah ,voor jullie zou er maar een plaats mogen zijn na dit leven !

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x