CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Column: Johan Derksen en Akwasi

Johan Derksen. Jarenlang één van mijn grootste helden geweest.

Al vanaf 2007 volgde ik Veronica Inside, Voetbal Inside, Voetbal Insite en Voetbal International.

Deze tafel van drie met Wilfred Genee (die exact doet waar hij goed in is bij VI. Een pedant irritant mannetje die het gesprek een kant op stuurt zodat er vuurwerk ontstaat en een talentvolle multitasker.

Rene van der Gijp , die in een zo langzaam mogelijk tempo het leven doorloopt. Hij heeft geluk gehad, geeft dat ook eerlijk toe en kan heerlijk relativeren en is een bijzonder mens die observeert.

Johan Derksen, die de reden is dat er verdomd moeilijk gasten te vinden zijn voor het programma met zijn uitgesproken mening

De vaste gasten zoals Jan Boskamp, ik denk één van de aardigste personen van Nederland en zijn woonplaats in België. Ook de Belgen lopen weg met Jan.

Hans Kraaij met zijn over the top optredens en de goede muziek van Danny Vera. Het was mijn achtergrond muziek tijdens het werken. De no nonsense humor waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Ik heb heel veel plezier beleefd aan het programma en deze mensen. En een hele grote achterban van het programma, waaronder verrassend veel vrouwen en mensen die niet eens geïnteresseerd zijn in voetbal, ook.

Verschillende persoonlijkheden in een voetbalkantine opstelling. Heel herkenbaar. Ik heb ook 11 jaar gevoetbald. Ik ken de kantinehumor en het werkt zo relativerend. Het is vaak ordinair. Johan is zeker wel een paar keer over de schreef gegaan in mijn ogen. Maar wat is “over de schreef”. Als de media het niet zo opblaast dan is het gewoon één van de meningen van een burger.

En de schreeuwers schreeuwen maar raak in die Randstad.

Genee in een talkshow zet ik direct af.

Zijn vooringenomenheid in combinatie met zijn (geen) kennis van zaken is vaak tenenkrommend om te zien.

Wanneer je 13 jaar lang, minimaal 2 keer per week anderhalf uur naar mensen luistert, dan leer je ze kennen en kom je erachter hoe ze (politiek) in het leven staan.en.

Toen hij destijds fraudeur Henk Otte verdedigde als een “uiterst fatsoenlijke man” en Thierry Baudet aanviel als een gevaarlijk iemand bij Jinek, vielen mijn ogen open van verbazing.

Mijn gedachten waren dat Johan Derksen niet in de gaten had dat Thierry Baudet in debatten exact uitdraagt waar Johan Derksen in het dagelijks leven voor staat.

Het is hem niet kwalijk te nemen. Deze mensen gaan geen debatten kijken op YouTube maar laten zich ook (mis)leiden door de MSM. Maar dan moet je niet jezelf overschatten en weten dat je je daar, vooral voor een groot publiek dat Jinek toen nog trok, buiten moet houden.

Het niet overschatten van jezelf is een zin die Johan zelf vaak heeft gebruikt.

En zo was Johan Derksen voor mij ineens geen held meer. Ik verdacht hem ervan dat hij er misschien wel voor betaald werd. Maar stiekem kijk ik het soms nog wel.

Zelf ben ik ook geen FvD´er meer.

Even dacht ik de partij gevonden te hebben die mijn manier van denken op een hele goede manier verwoordt en er ook écht voor staat. Een gevoel dat ik al vanaf 2002 heb toen Pim Fortuyn opkwam.

Dat verwoorden van hoe ik het zie dat lukt ze nog steeds regelmatig.. Veel zaken en vooral de logica hoe het FvD tegen bepaalde zaken aankijkt, komen overeen met mijn gedachtegang die ik zelf nooit zo goed onder woorden zou kunnen brengen zoals bijvoorbeeld een Thierry dat doet.

Maar het vertrouwen in de politiek is bij mij volledig weg.

Sowieso wilde ik mijn lidmaatschap al opzeggen omdat ik hier wel politiek onafhankelijk wil schrijven en vanaf het moment dat de “Coronacrisis” begon, was het direct einde lidmaatschap.

Wij zagen hier de coronacijfers die wij makkelijk konden uitleggen aan wakkere mensen. En als wij dat kunnen, dan kan een intellectueel als Baudet dat ook en zelfs beter.

Geen enkele keer heb ik ze horen benoemen dat hier wellicht wel eens een andere agenda achter zou kunnen zitten terwijl dat al vrij snel duidelijk werd.

En geen enkele keer, ja nu we bijna die wet in onze strot geduwd krijgen, over de belachelijk lage cijfers in verhouding. Zelfs in landen als Spanje.

Er sterft vrijwel niemand direct aan Corona. Tussen de 65 en de 600. (bron) (bron) Gemiddeld 80 jaar. Waar gaat dit over?

Lockdown heeft geholpen. BS. Kijk naar andere landen. “Ja maar die zijn dunner bevolkt.” BS. Vergelijk het met andere dun bevolkte landen. Daarbij woont het gros van het land in de grote steden.

En dan nog. onze economie is kapot. Voor niets.

Wij en andere alternatieve media of platforms zitten bovenop het nieuws en zien heel goed wat er gebeurt. Over bepaalde gebeurtenissen heeft een ieder zijn eigen interpretatie maar over getallen in de juiste verhoudingen plaatsen, valt niet te twisten.

Ik kan me voorstellen dat je dat als partij niet direct van de daken kunt schreeuwen. Maar al werd alleen maar die optie opengehouden door het FvD. In mijn ogen was dat een grote onderschatting en belediging naar een gedeelte van zijn achterban toe. Vooral de wat oudere mensen.

Heel jammer. Ze deden ook mee aan de paniek. Datzelfde geldt voor Geert “Vrijheid is je grootste goed” Wilders.

Nu zijn we politiek niet ineens “tegen”. Daar gaat het niet om. In feite gaan wereldzaken veel verder dan de politiek.

Het is een circus dat van hogerhand wordt gescript. En wanneer je onafhankelijk bent kun je zaken veel beter beoordelen omdat je het van afstand bekijkt en het grote plaatje beter kunt zien. Je leert onderweg zoveel over hoe de wereld echt in elkaar steekt. Het bizarre is dat (dik) betaalde journalisten en media met een complete redactie blijven hangen op een bepaald punt waar onafhankelijke mensen verder gaan.

Terug naar de gespeelde selectieve verontwaardiging in het televisiewereldje. 

 

 

Deze situatie waarin Johan Derksen die rapper aanpakt laat exact zien hoe ziek dit land is. Nederland zelf is niet ziek maar de media en de politici maken ons land doodziek. Sponsors trekken zich terug.

Het is verbijsterend om te zien. Was het overigens een blanke geweest dan was er niets aan de hand geweest. Er is ook niets aan de hand maar de media en politici zorgen er voor dat er iets aan de hand is.

Zij creëren een werkelijkheid voor het volk die er niet is.

De media is een fatale filter die waarheden weg filtert voor de kijkers die geen tijd hebben iedere dag YouTube af te sporen voor de pure beelden.

Een filter die de vooruitgang van onze beschaving afremt door nog steeds een aanzienlijk deel van het land in hun greep te houden en hen een compleet verdraaid wereldbeeld opdringen.

Het belemmerd de groei en kennis van de gemiddelde burger die in dit digitale tijdperk ontzettend goed geïnformeerd zou MOETEN zijn.

Zonder media zou iedereen zelf op zoek moeten gaan en dan kom je al snel op hele andere ideeën als gemiddelde wakkere Nederlander.

RACISME EN “GENDERHAAT” 

Elkaars verschillen ridiculiseren en zelfspot creëert in mijn ogen een hechtere samenleving tussen verschillende bevolkingsgroepen en mensen met verschillende seksuele voorkeuren.

Zwarten maken grapjes over blanken. Blanken over zwarten. Als je klein bent dan wordt je daar mee geconfronteerd. Ben je dik ook. Mager ook.

Nu zeg ik niet dat dat bij sommige mensen hard kan aankomen, maar in dit leven moet je ook een schild om je heen kunnen bouwen.

Een Marokkaan steelt je fiets. Het is een oud gezegde en ik ken menig Marokkaan die er hartelijk om kan lachen.

Negers stonden op handen en voeten toen ze overgespoten werden. Vandaar die witte handpalmen.

Dikke blanke mannen  zien er uit als opgeblazen gamba´s en als iemand een betere blankenmop kent zullen de meesten er hartelijk om lachen. Ik wel.

Grapjes over homo´s. Ik kan ze niet genoeg horen. De manier hoe een homofiele man als Gerard Joling dat oppakt is volgens mij het ultieme voorbeeld hoe het zou moeten zijn.

Oh ja…Belgen zijn dom. Nederlanders zijn zuinig. De Duitsers moeten de fietsen nog steeds terugbrengen die ze van mijn opa en oma hebben gestolen in de tijd dat een groot Duits politicus de macht had in Duitsland.

Gaan wij Duitsers haten? Gaan wij zeiken over de Duitse voorouders? Recenter dan de slavernij waar men zich zo druk over maakt? Nee!

Laat iedereen alsjeblieft lekker doen waar ze zin in hebben en heb wat zelfspot!

Wil jij je verbouwen? Doe het! Je kunt toch niets doen aan je gevoelens? Volg je hart!

Ben je homo? Prima toch? Accepteer dat er wat grappen zullen komen.

Pak je alles wat je pakken kan? Ga je gang als de andere kant het toelaat natuurlijk.

Accepteer dat mensen je na zullen kijken omdat je “anders” bent dan de meerderheid. Maar je wordt echt wel geaccepteerd. Vooral in deze tijden. TENZIJ men doorgaat met o.a. deze BLM hysterie.

Ga niet afdwingen dat dit het normaal moet zijn en dat dit zelfs op school moet worden onderwezen! Ingeprent in onze kinderen. Dat is fout!

Je maakt van zoiets geen trend. Je leert je kinderen waarom een mens op de wereld is gezet. En door alle invloeden van buiten die we in onze evolutie hebben meegekregen, zijn er uitzonderingen ontstaan. Prima!

Je geeft als samenleving de vrijheid aan iedereen om te kunnen zijn die hij of zij wil zijn maar dat betekent niet dat je een voorrecht hebt als je “anders” bent. Je bent anders maar niet heilig en krijgt ook geen voorkeursbehandeling. Moeten we ook een hetero-parade gaan houden ofzo om voor de natuurlijke gang van zaken op te komen?

De slachtofferrol die veel van deze mensen innemen zorgt voor spanningen en je roept ergernis op. Ergernis onder het volk omdat ze het zat worden. Je creëert eigenlijk wara je juist zo op tegen bent.

Met als resultaat dat deze minderheid nog harder gaat schreeuwen totdat de clash komt en bam…De media slaat toe en Mark Rutte bevestigt de media en negeert de échte situatie.

Exact wat ze nu proberen! Ons tegen elkaar op te zetten door deze hysterische krijsers de ruimte te geven.

Praten over slavernijverleden. Waar hebben we het over?

Ga weg met je slavernij! Niemand heeft het meegemaakt hier. Zo kunnen we heel Duitsland wel gaan haten want ik denk dat er maar weinig zijn die niet iemand met een Nazi-verleden in zijn of haar familie heeft. Wat is dat voor onzin?

Mensen kennen de geschiedenis niet eens en bij het woord slaaf denkt men direct aan een zwarte slaaf. Volledig onjuist als men een beetje de geschiedenis kent. Maar men kent blijkbaar alleen de film Roots.

Er zijn meer blanke slaven geweest dan zwarte slaven. Moslims bijvoorbeeld, hebben miljoenen blanke mensen tot slaaf gemaakt. Iedereen die Google heeft kan dat weten. Historisch besef is ver te zoeken in Nederland.

Vandaag de dag vindt er een genocide plaats in Zuid Afrika op blanke mensen. Gezinnen die in een grote ketel kokend water worden gekookt. Levend.

PLAASMOORDE!: GENOCIDE op WITTE BOEREN in ZUID-AFRIKA

GEEN WOORD in de media. NIEMAND.

Terwijl we ook nog eens enigszins verwant zijn qua taal.

Nee, wij moeten ons druk maken om een zware zwarte crimineel, genaamd George Floyd en Zwarte Piet wordt even afgepakt door dit soort hypocrieten.

Sorry, maar ik, en ik denk de meesten, lig er geen minuut wakker van deze, al dan wel, al dan niet, moord op dit figuur.

Omdat wij mensen zo zijn. We gaan niet huilen als iemand ergens overlijdt die wij niet kennen. Dan heb je geen leven.

Tenzij je het gaat gebruiken voor andere (politieke) doeleinden. En dat demonstratieve gejank en die selectieve verontwaardiging van die mensen is ronduit infantiel.

En dat is gebeurd in het geval van de verschrikkelijke George Floyd. Een gewelddadig persoon die een strafblad heeft zo lang dan een wc-rol en 5 jaar in de bak gezeten heeft.

 

Strafbladje…

Bron:
https://commonsensetv.nl/lokken-de-media-en-politici-een-rassenoorlog-uit/

En dit is dan het symbool van racisme en politiegeweld tegen zwarten. Tegen alle cijfers in ook nog. Er is nergens bewezen dat zwarten meer last hebben van politiegeweld dan blanken. En voordat we de cijfers uit de hoed toveren. Kijk naar gisteren Malieveld Den Haag.

White privilege. Rennen voor je leven omdat de ME op mensen inrijdt, een bus met gezinnen 7 uur gijzelt en zonder enige reden een waterkanon inzet op onschuldige mensen. Zelfs een omaatje met haar hondje moest het bezuren en barstte in huilen uit.

Johan, je bent weer een beetje mijn held. Je zegt gewoon waar het op staat. Akwasi is een lul. Een gevaarlijke lul. En hij is zwart. Dus een zwarte gevaarlijke lul. Omringt door heel veel andere blanke en zwarte lullen…

 

 

4.6 12 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven