NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Joe Biden is een groot veiligheidsprobleem

Steve Bannon: “We hebben met Joe Biden een enorm nationaal veiligheidsprobleem”

De Amerikaanse president Donald Trump roept minister van Justitie, William Barr, ertoe op om de “laptop uit de hel” met E-mails van Hunter Biden te onderzoeken. Hij wil dat de informatie nog voor de verkiezing naar buiten komt. Blijkbaar maakten de zoon van Joe Biden en Hillary Clinton strategisch belangrijke Amerikaanse technologie toegankelijk voor China.

“We moeten de procureur-generaal (William Barr) tot handelen brengen. Hij moet handelen, en hij moet snel handelen”, zei Trump in een exclusief interview met “Fox & Friends” dinsdag en verwees daarbij naar een bericht van de “New York Post” over het zakendoen van Hunter Biden in de Oekraïne en China.  

“Dat is de laptop uit de hel”, zei Trump. “Zelfs wanneer hij [Joe Biden] niet al dit geld gekregen heeft, kun je niet naar China gaan en de zoon met $ 1,5 miljard laten rondlopen… Je kunt niet met $ 83.000,- in de maand naar de Oekraïne gaan, … je kunt niet $ 3,5 miljoen van de vrouw van de burgemeester van Moskou krijgen.”

Trump zei, gericht tegen Hunter Biden:

“Je had geen baan voordat je vader vicepresident was… Je kunt niet gewoon met je vader rondtrekken en bij elke stop $ 1 miljard innen.”

Toen riep Trump op dat Barr zich met de zaak zou moeten bezighouden. “Hij moet iemand benoemen”, zei de president verder. “Dit is grote corruptie, en die moet voor de verkiezing bekend worden.”

“De vicepresident heeft smeergeld gekregen, en iedereen weet het, en wel al sinds lange tijd”, zei Trump in het interview met Fox News.

Het verkiezingsteam van Biden reageerde niet op het verzoek van “The Epoch Times” om hierop te reageren.

Steve Bannon: een enorm staatsveiligheidsprobleem met Joe Biden

De E-mails op Hunter Biden´s vermeende laptop laten “een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen zien”, zei Steve Bannon in een interview met de Australische tv-zender “Sky News”. De voormalige chef-strateeg van het Wite Huis is betrokken bij de onderzoek van de data op de harde schijf.

“Joe Biden heeft wat dit betreft al jarenlang gelogen, en de informatie die afkomstig is van deze harde schijf is nogal verbluffend”, zei Bannon tegen “Sky News”. “Joe Biden wees de beschuldigingen van de hand dat er in zijn familie financiële betrekkingen met China en de Chinese Communistische Partij zouden bestaan.”

“We hebben een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen. Ik denk niet dat Joe Biden op dit moment een veiligheidsonderzoek zou doorstaan, daarom weet ik niet hoe hij over 16 dagen wil kandideren als opperbevelhebber van de Verenigde Staten.”

Li Muyang, nieuwsanalist van de Chinese “Epoch Times”, zei in zijn uitzending “News Focus” dat wanneer Joe Biden werkelijk smeergeld van Hunter Biden´s business in China heeft aangenomen, dat dit als hoogverraad beoordeeld zou kunnen worden. Dan zou hij moeten rekenen op “een gevangenisstraf van 5 jaar tot levenslang”.

Het FBI en het ministerie van Justitie hebben volgens meerdere mainstream media intussen verklaard dat het bij de informatie op de laptop niet om Russische desinformatie gaat. Het FBI bevestigde in het bezit van de laptop van Hunter Biden te zijn.

Biden richt Chinees aandelenfonds op…

Lees verder:

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/23/steve-bannon-we-hebben-met-joe-biden-een-enorm-nationaal-veiligheidsprobleem/#more-252498

Vertaald door EJBron.

Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Edgar

Iedereen die een kind heeft die ook drugsverslaafd is, was of weer is(anders ben je niet zo slordig met je macbookpro), weet dat je die niet meer kunt vertrouwen, nu heeft Joe Biden het probleem dat hij zelf al bijna 50 jaar beroepspoliticus is, daar goed van kan leven, dus dat werkt niet mee qua betrouwbaarheid, ik bedoel, waar is de tijd gebleven van Drees sr in zijn eenvoudig rijtjeshuis.
Maar dit stinkt aan alle klanten naar een aloude mafia familie, niet uit Sicilie, maar uit Delaware, een staat, zo klein dat als je 2 keer op televisie komt, je moeiteloos tot senator verkozen kunt worden:ja mensen, zo ging dat toen 47 jaar geleden, en zoals het voor de oude jongens gold, zo is het voor de jonge garde ook: family first for everything and you can come in but never get out.
Het grote gevaar hier heet aderverkalking, de eerste 7-8jaar is de curve vrij vlak maar daarna gaat dezelfde curve vrij snel steeds steiler recht naar boven, voor iemand van 78 jaar is dit niet abnormaal maar wel zorgelijk als je op het punt staat om evt. Een van de machtigste mensen van de wereld te worden, ik moet er niet aan denken.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x