NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Jeugdjournaal bereidt uw kinderen voor op een chip in hun hoofd

Er is werkelijk geen goed woord over voor de NOS/NPO.

…De politieke agenda van corrupte politieke activisten in de media die ouders juist proberen te overtuigen dat al dat geklets over vaccins, nanochips en alle twijfels over deze corona-scam wordt gebracht door gekkies en complotdenkers.

Maar achter uw rug om bereiden ze uw kinderen vast voor op EXACT die werkelijkheid waar “complotdenkers”, met al hun ziel en zaligheid hun medemens willen waarschuwen. Ja, wij willen het van de daken schreeuwen om u voor deze dystopie te behoeden.

Ninefornews:

“Als je vaccinaties in één adem noemt met het implanteren van microchips dan is de kans groot dat je uitgemaakt wordt voor complotdenker.

Toch doet het NOS Jeugdjournaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De jeugdige kijkers worden alvast voorbereid op een tijd waarin ze rondlopen met een chip in hun brein en vaccins krijgen toegediend die eruitzien als een soort pleister.

Een enthousiaste presentator moet ervoor zorgen dat deze technologische ontwikkelingen positieve associaties oproepen bij de kinderen.

Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit? Presentator Benjamin Kat:

“In de toekomst kun je een chip in je hoofd laten plaatsen waarmee je van alles kunt doen door er alleen maar aan te denken. Zoals: je wekker zetten en je favoriete playlist aanzetten.”

En verder: “Je kunt [bij de huisarts] een vaccin halen tegen het nieuwe coronavirus: Covid-40. Gelukkig is daar al lang geen prik meer voor nodig, maar krijg je gewoon een pleister met ultradunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. Pijn doet het niet, alleen een beetje jeuk misschien.”

 

Lees hier verder:

2 45 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Janssen

Zo maken ze de jeugd gek en gestoord. het is geestelijke diktatuur.

Techniek mag alleen op vrijwillige basis.
Huidige techniek, is niet geschikt voor kinderen.
En vrijheid mag nooit afgenomen worden.

Gerald_Geraldine

dictatuur*

Nauta

Wees niet zo’n snob. Misschien is er dyslexia in het spel.

Gerald_Geraldine

wist je dat je zo een chip in het groot al bij je draagt? dat heet een telefoon. de overheid en de grote bedrijven hebben jullie al lang in de gaten en leiden jullie af met de microchips theorie. deze is namelijk door de overheid bedacht als afleiding van de telefoon. stiekem houden ze ons voor de gek en we trappen er vrijwillig in.
#wegmetdietelefoon #trapernietin #robertjensen

Nauta

jullie jullie jullie…? Jij niet dan? Je trapt een open deur in.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x