Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Jeugdjournaal bereidt uw kinderen voor op een chip in hun hoofd

Er is werkelijk geen goed woord over voor de NOS/NPO.

…De politieke agenda van corrupte politieke activisten in de media die ouders juist proberen te overtuigen dat al dat geklets over vaccins, nanochips en alle twijfels over deze corona-scam wordt gebracht door gekkies en complotdenkers.

Maar achter uw rug om bereiden ze uw kinderen vast voor op EXACT die werkelijkheid waar “complotdenkers”, met al hun ziel en zaligheid hun medemens willen waarschuwen. Ja, wij willen het van de daken schreeuwen om u voor deze dystopie te behoeden.

Ninefornews:

“Als je vaccinaties in één adem noemt met het implanteren van microchips dan is de kans groot dat je uitgemaakt wordt voor complotdenker.

Toch doet het NOS Jeugdjournaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De jeugdige kijkers worden alvast voorbereid op een tijd waarin ze rondlopen met een chip in hun brein en vaccins krijgen toegediend die eruitzien als een soort pleister.

Een enthousiaste presentator moet ervoor zorgen dat deze technologische ontwikkelingen positieve associaties oproepen bij de kinderen.

Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit? Presentator Benjamin Kat:

“In de toekomst kun je een chip in je hoofd laten plaatsen waarmee je van alles kunt doen door er alleen maar aan te denken. Zoals: je wekker zetten en je favoriete playlist aanzetten.”

En verder: “Je kunt [bij de huisarts] een vaccin halen tegen het nieuwe coronavirus: Covid-40. Gelukkig is daar al lang geen prik meer voor nodig, maar krijg je gewoon een pleister met ultradunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. Pijn doet het niet, alleen een beetje jeuk misschien.”

 

Lees hier verder:

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x