Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Een kijkje in de coronagevangenis

Verspreid de vrijheid!

Update 17 februari 2021: Video toegevoegd (Nederlands ondertiteld)

 

Het hoge noorden van Duitsland meent het serieus met zijn strafmaatregelen voor mensen die halsstarrig weigeren te buigen voor de opgelegde quarantainemaatregelen. Nu worden gevangenissancties opgelegd – tenminste voor “bio-Duitsers”.

Hun mobiliteit werd ernstig en landelijk beperkt. In een omvang, zoals de Duitsers deze sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben meegemaakt. Sinds vandaag gelden bijvoorbeeld officieel strenge regels om binnen te komen aan de grenzen met het Oostenrijkse Tirol en met Tsjechië. Zelfs de personen die binnenkomst is toegestaan, moeten bij controles een negatieve coronatest kunnen laten zien.

Hier ga je heen als ongehoorzame… Jugendarrestanstalt Moltsfelde

“Asielzoekers” daarentegen mogen nog steeds onbeperkt – om “humanitaire redenen” (aldus de Beierse politie in een video van de “Bild-Zeitung”) uit het buitenland binnenkomen. Met of zonder corona. Ze hoeven alleen maar het toverwoord “asiel” uit te spreken. Alleen al het afgelopen jaar zijn er op deze manier ongeveer 100.000 zogenaamde “personen die behoefte aan bescherming hebben” uit de hele wereld voorgoed naar Duitsland gekomen om hier gebruik te maken van de aantrekkelijke welvaartsstaat. Maar even in de goede volgorde.

LEES HIER VERDER:

Artikel geschreven door: Manfred W. Black
pi-news.net

LEES OOK:

Wereld geshockeerd over uitspraak Merkel.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x