CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Jeugd en politiek

Column-Opinie

Als 19-jarige student maak ik me zorgen over de hedendaagse politiek en mijn leeftijdsgenoten die zich er niet van bewust zijn hoe slecht het huidige kabinet bezig is voor onze leeftijdsgenoten. Ook schrik ik van het feit dat de jongeren de grootste groep niet-stemmers zijn.

Het is het klimaat dat ons brainwashed op scholen. In Nederland maken we ons druk om boeren die hun beroep uitoefenen. Bouwers die willen bouwen. Ondernemers die willen ondernemen. Deze sectoren lijden onder het huidige beleid van dit extreem linkse klimaatkabinet. dat alles in belang doet voor Brussel.

Nederland zal, hoe dan ook, koploper moeten zijn in deze klimaatcrisis. De Europese Unie zal Nederlanders fors laten betalen voor iets waar het merendeel van de bevolking het niet mee eens is. VVD’ers stemmen op een partij dat plannen uitvoert dat totaal averechts staat met hun partijprogramma. Ze gaan mee in linkse gekte van GroenLinks en D66. GroenLinks fractievoorzitter Jesse Klaver ziet niet in dat Nederlanders belangrijker zijn dan achterlijke regeltjes die het volk de nek doet omdraaien. Pro-Europa partij D66 zit in de Tweede Kamer namens Europa, niet namens het Nederlandse volk.

Wat te denken van de echte problemen voor de Nederlandse jeugd? De huizenmarkt is een goed voorbeeld. De ongecontroleerde massa-immigratie van Mark Rutte. De klimaatwaanzin waarvoor alles en iedereen moet wijken. Talloze andere voorbeelden kan ik opnoemen wat ervoor zorgt dat de jeugd het steeds moeilijker zal krijgen in een leefbaar Nederland.

We leven in een klein landje met 17.500.000 inwoners. Nederland is, na Monaco, Vaticaanstad, Malta en San Marino het meest dichtbevolkte land van Europa. De vraag naar woningen stijgt, maar het aanbod krimpt. Dit vanwege de stop van huizenbouw want het klimaat-kabinet heeft andere prioriteiten.

Gaan we terug naar het tijdperk waar jongeren langer bij hun ouders blijven wonen? De huizen zijn in Nederland immers peperduur en in grote steden wonen is al helemaal een privilege aan het worden. Noord-Holland en provincie Utrecht steken er met kop en schouders bovenuit. Gevolgd door Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Niet voor niets gaan steeds meer starters een huis kopen of huren in Friesland, Groningen of Drenthe. Daar is het nog enigszins betaalbaar voor de gewone Nederlander, zodat je allicht nog geld overhoudt om leuke dingen te doen.

Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat de jeugd meer naar zichzelf moet kijken dan naar het globalisme. Linkse indoctrinatie word vaak ontkent, maar is er wel degelijk. Waarom worden posters van Baudet verwijderd op Amsterdamse universiteiten, en mag een poster van D66 blijven hangen? Niet geheel verrassend. In onze hoofdstad word toch met twee maten gemeten.

Gebruik je eigen gezonde verstand en laat je niets wijsmaken of aanpraten door de media. Zelf nagaan wat de beste en verstandigste keuzes zijn. Dat is mijn devies.

 Jonathan

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven