CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Jetten en Klaver verontwaardigd over coalitie met FvD

Afgelopen december stapte het CDA uit de Proviniciale coalitie van VVD, D66, GL en PvdA, omdat het CDA het niet eens was met het stikstofbeleid en landbouwbeleid.

Vandaag maakte de Noord-Brabantse VVD bekend om samen met FVD en CDA te gaan praten over de vorming van een nieuwe coalitie.

Jetten en Klaver toonden direct dat zelfde anti-democratisch gedrag zoals linkse verliezers Susanne Hennig-Wellsow bloemen op de grond vanwege een samenwerking met de AfD in Duitsland en Nancy Pelozi die de State of the Onion van Donald Trump. De wanhoop en alle schaamte allang voorbij.

Groen Links en D66 geven openlijk toe een grote groep van de bevolking uit te sluiten. Dat zijn extreem rechtse mensen en racisten. We praten over een partij die in iedere provincie veel vertrouwen van de burgers hebben gekregen en overal de grote winnaar werd.

Dat geeft toch wat aan, zou je zeggen als gewoon mens met je gezonde verstand?

Maar nee. Klaver en Jetten noemen Baudet en FvD weer eens racistisch en extreem rechts. Honderdduizenden normale burgers worden buitengesloten en achtergesteld op de groep die zij vertegenwoordigen.

In De Telegraaf:

Daarbij konden ze het niet laten om Baudet’s “trein-incident” erbij te halen. Lees het artikel van de Telegraaf hier.

Rob Jette komt met deze Tweet aanzetten:

Honderdduizenden landgenoten wegzetten. Rob Jetten doet dat dagelijks.  Maar dan met Nederlanders met een Nederlandse achtergrond. Een iets grotere groep dan Jetten en Klaver vertegenwoordigen.

De politiek nam de Islam direct aan als een religie zoals het Christendom, maar weigert nog steeds grondig onderzoek te doen naar de Islam.

Dan ziet men al snel de politieke ideologie is met hele andere ideeën over een samenleving en vrijheden zoals wij die kennen. Voor ieder gezond land met gezond verstand genoeg reden om eens ernstig met elkaar te bespreken wat hier aan te doen. Zonder politiek correcte flauwekul.

Maar het is hopeloos.

Hier de volgende boze deugder:

Racistische uitlatingen. Extreem rechts. Ook deze ondemocratische demagoog zet honderdduizenden Nederlanders aan de kant. Deze haatzaaiende Marokkaanse Yasser Feras die met het pseudoniem Jesse Klaver door het leven gaat, blijft het doen.

De definitie van racisme kent hij ook nog steeds niet. Het is een belachelijke beschuldiging.

Een Marokkaan is geen ras. Het is een persoon uit Marokko of met een Marokkaanse achtergrond. Waarom altijd weer rassen erbij halen? Of nazi´s. Of fascisten?

Directe democratie, een minderheidskabinet, referenda en een kleinere overheid. Toch niet bepaald doelstellingen van een extreem-rechtse fascistische partij?

Lees hier een mooie bijdrage over het nazisme en fascisme. De schrijver legt uit wat fascisme en nazisme werkelijk inhouden. Zeer moeite waard om te lezen. Het zijn ideologieën die dichter bij Groen Links en D66 liggen dan bij het Forum.

De waarheid over fascisme. Laat je nooit meer fascist noemen!

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven