NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Robert Jensen laat zien dat de verhoudingen volledig zoek zijn

Robert Jensen laat nogmaals zien hoe de cijfers op geen enkele manier deze coronamaatregelen rechtvaardigen.

Veel te veel mensen denken nog steeds dat het in Nederland niet zo´n vaart zal lopen.

Maar dat is al gebeurd. We zijn al heel ver heen. We doen dingen die we ons een aantal weken nog niet voor konden stellen. Zonder het door te hebben.

Mensen zijn zelfs DANKBAAR omdat er weer wat meer vrijheden zijn. Omdat je je haar weer mag knippen bij een kapper die er uit ziet als een tandarts.

Maar ondertussen in het land van Mark Rutte:

We verlinken mensen die zich niet aan deze absurde regels houden. We smeren anderen boetes aan terwijl iedereen het ook financieel steeds moeilijker krijgt. En de boetes zijn buitenproportioneel.

4.000 euro voor een kapper die in zijn schuurtje een man knipte. En de klant mocht ook nog eens 400 euro neertellen.  Is dit de bevolking beschermen? Dit is graaien uit de zak van de burgers. Het gebeurt overal. Los je zo samen een crisis op?

De goeden onder hen moeten eens heel goed nadenken en ingrijpen. Het profiteren van de macht die ineens in je schoenen geschoven wordt, is omdat men er op één of andere manier van geniet. Het is pure machtsmisbruik. Het haalt het slechtste uit een mens naar boven. Dit doe je niet. Hie kijkt zo´n agent die iemand €4.000 boete aansmeert naar zichzelf? Vertelt hij het zijn familie? Ben je trots op jezelf? 

Dit is een dieptepunt voor de Politie Nederland.

Buurtbewoners naaien kapper – Gestapo Deelt €4.000 boete uit!

 

We worden als kinderen behandeld. We worden nog meer uitgekleed door de politie die iedereen op de bon wil slingeren voor het overtreden van absurde irrationele maatregelen. Mensen verlinken elkaar zoals in de Tweede Wereldoorlog. We worden onderdrukt.

We laten ouderen wegkwijnen. Ze zijn eenzaam. Zien niemand. Iedereen lijdt psychisch enorm. Het niet kunnen zien van je ouders of grootouders. Vrijwel iedereen heeft zo zijn/haar eigen lijden door deze maatregelen.

Mensen die hun leven lang hebben geïnvesteerd in hun bedrijf zien alles in duigen vallen en familie´s worden de afgrond ingetrokken. Mensen gaan kapot aan deze maatregelen. Economisch, psychisch en fysiek. Beseft men zich dat wel?

Voor een virus waar vrijwel niemand direct of indirect, aan dood gaat. Op uitzonderingen na, net zoals dat bij andere virussen zoals de influenza het geval is, was iedereen die aan dit of een ander virus overleed vaak al heel zwak en ziek. Dat was in 90% van de gevallen zo, Het zijn nota bene hun eigen cijfers. Dat getal wordt overal gebruikt. Vaak zelfs MEER in de 90%.

De gemiddelde leeftijd is 80(!) jaar. En we weten inmiddels dat mensen die in de laatste fase van kanker zaten, werden geregistreerd als corona-doden. En dan is er nog zoveel bewijs dat een lockdown niets zinloos is en niets uithaalt. De cijfers spreken zo voor zich. Dit maakt het zo ongeloofwaardiger.

En dan blijkt ook nog dat er aardig wat landen zijn die geen lockdown hebben toegepast en er stukken beter voor staan. Qua coronadoden en helemaal qua volksgezondheid. Want dit gaat er inhakken bij ons. De ellende begint pas. We worden allemaal afhankelijk, wat je ook hebt opgebouwd in je leven.

En we zien de absurditeit van de maatregelen. Regels waaraan iedere logica ontbreekt. Hier wel, daar niet. Zoveel wel en zoveel niet. Een spelletje dat een hoop geld aan boetes oplevert maar volstrekt zinloos is.

Zei Mark Rutte niet dat iedereen ermee te maken zal krijgen?

We merken dat vrijwel niemand met het virus te maken heeft gehad in het grote geheel. Ken je dan een vriend van een vriend? De eerste poll die het tegendeel bewijst, moet nog komen. Maar dat regelt ÉénVandaag wel. De polls waaraan duizenden mensen meedoen online, worden genegeerd. Wat het is niet op televisie.

De landen die het het beste doen zijn de landen met de minste tot GEEN verplichte maatregelen. Landen die in hun burgers vertrouwen in plaats van ze te straffen. En van de burgers daar is het leven niet afgepakt. Zijn hun bedrijven niet afgenomen door de maatregelen van de regering.

Het is zo makkelijk de bevolking in staat van angst te krijgen. Men meldt iedere dag doden. Honderden. Duizenden. Getallen waar je van schrikt. Maar in welke verhouding moeten we dat zien? Dat wordt je niet verteld. België is er verhoudingsgewijs erger aan toe dan Italië of Spanje per miljoen inwoners. Maar dat meldt niemand. Het gaat om de absolute cijfers die indruk maken en de mensen bang maken.

Wanneer de mensen massaal de cijfers in de juiste context kunnen plaatsen, dan is het spel voorbij. En dat collectieve bewustzijn dat komt.

Het is slechts wachten totdat bij de grote massa doordringt dat wat ze hebben moeten doorstaan weinig tot niets meer met het virus te maken had. Wanneer mensen gaan beseffen wat de getallen eigenlijk zeggen. Wanneer men ziet dat ze enkel bang gemaakt door nietszeggende nummers. Want wat zegt een getal van duizenden wanneer men niet uitlegt in welke verhouding men het moet zien? Wereldwijd zijn het aantal doden aanzienlijk minder dan de hele stad Utrecht.

Corona staat onderaan alle lijstjes van doodsoorzaken. Als de doodsoorzaak al corona was. Vergeet die 90% met achterliggende ziektes niet.

Mensen zien getallen van duizenden en honderdduizenden, niet beseffende dat het, in het geheel, volledig insignificante cijfers zijn. 

Wanneer mensen de verhoudingen gaan zien en zich gaan beseffen wat hen is aangedaan en wat voor onrecht ze over zich heen hebben gekregen, maar vooral wat hen nog te wachten staat, dan breekt de hel los.

En dat zou niemand op zijn geweten willen hebben.

Politici weten dat dit eraan komt. Veel mensen kijken wel verder. Krampachtig houden ze deze mensen buiten het grote publiek maar angstig als ze zijn proberen ze iedereen als complotdenker neer te zetten.

Maar zelfs al geloven veel mensen nog in het coronaverhaal, ontevreden burgers leidt altijd tot ellende. Vrijheden afpakken is het allerergste wat je als regering kunt doen. En dat lijdt tot hele nare situaties. Ze weten dat.

Dus waarom doen ze dit?

Lees vooral ook:

NEDERLAND op weg naar de afgrond…VOOR NIETS?

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x