NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Jensen stopt met YouTube

Jensen stopt met YouTube!

 

Robert Jensen heeft het gehad met YouTube! Hij heeft besloten de stekker eruit te trekken nadat hij maandenlang is gecensureerd en dwarsgezeten door YouTube, beter bekend als STAATS-WHO-WEF-NWO-bedrijf.

Vanavond heeft Robert een statement gemaakt en de daad bij het woord gevoegd. Lange Frans werd enige tijd geleden verwijderd en ook CSTV werd van YT verwijderd. De censuur en de politieke correctheid is ten hemel schrijdend.

Robert gaat door op zijn eigen website, dus als je nieuws wilt zien en horen dat je niet bij de Staatsomroepen ziet en hoort kun je daar rechtstreeks terecht.

Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
StarD

Robert heeft groot gelijk. Youtube is intussen ook totaal niet interessant meer: het niveau van YT is te vergelijken met dat van de nederlandse tv.

Knalkopje1

Om te laten zien hoe die censuur vaak alle perken te buiten gaat, hier een ander voorbeeld. Een arts, die op Twitter berichten plaatst over ziektes, werd door Twitter op slot gegooid wegens ‘abnormaal gedrag dat in strijd is met de regels van Twitter’. De gewraakte passage was ‘-emia means presence in blood’ – ‘-emie betekent aanwezigheid in bloed’. Een puur medische term die je ook terug ziet in leukemie, septikemie, etc. De hysterische censor van Twitter viel over het woord ‘blood’. Als ik die arts was, zei ik mijn lidmaatschap meteen op.
http://www.youtube.com/post/UgxIfQ8dvhIVM6HU7ZB4AaABCQ

Last edited 5 dagen geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x