JENS-Cast – Het Spanje/Catalonië interview! Ep. 3

Aitor is een Catalaan met een uitgesproken mening, voor de JENS-Cast heb ik daarom een interview afgenomen over een aantal onderwerpen waaronder:

  • Catalaanse onafhankelijkheid
  • Binnenlandse zaken van Spanje
  • Boris Johnson en de Brexit
  • Donald Trump.

De JENS-Cast heeft 2 edities per week: op dinsdag duiken we in een specifiek onderwerp, en behandelen deze in meer detail. En op zaterdag sluiten we af met een nieuwsoverzicht!

 

Bij CSTV vinden we het belangrijk om ook jongeren aan het woord te laten.

De jeugd is onze toekomst in daarom hebben we naast onze de 19-jarige jongeman Jonathan als schrijver en columnist sinds kort ook de 16-jarige Jens.

Op zijn 15e begon hij met zijn Youtubekanaal en zijn podcast: de JENS-Cast.

Sinds kort schrijft Jens artikelen waarin hij zijn visie geeft op de actualiteiten en tevens hebben zijn artikelen een goede nieuwswaarde. We geven hem heel graag een platform om met zijn JENS-Cast de jeugd en volwassenen te inspireren.Waar anderen op stap gaan in hun vrije tijd, gaat Jens naar de Tweede Kamer.

Jens is lid van Forum voor Democratie en de JFVD. Anderen zien Jens als rechts-conservatief en hij zelf ook.

Hij omschrijft zichzelf als een spontane gekke en kleine Youtuber maar hij heeft veel meer in zijn mars dan alleen een kleine Youtuber te zijn. Hier staat waarschijnlijk een aanstaand politicus. Verder zul je hem wel leren kennen als pientere jongeman met een warm hart. Zulke jongens zijn bij ons van harte welkom.

Geen extreme toestanden maar goede en rationele mensen. Mensen die het beste voor hebben met een iedereen maar die zien dat Nederlanders heel snel wakker moeten gaan worden en de politieke correctheid moeten doorbreken. Het roer moet echt om.

We willen ons niet bemoeien met de inhoud en het zal ook niet nodig zijn. Jens spreekt vrijuit over wat hem bezighoudt en interesseert. Ook bij CSTV.

Jens is klaar om vragen te beantwoorden van kijkers. Hou het netjes in de chat! Persoonlijke aanvallen, schuttingtaal of andere ongepaste reacties worden verwijderd als ze gezien of gemeld worden. Opbouwende kritiek is altijd welkom, vind Jens zelf ook.
Geniet van de derde JENS-CAST voor CommonSenseTV! Gogo Jens!

Deel deze post!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op