Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Je laten vaccineren is Russisch Roulette

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bijna 50.000 nadelige bijwerkingen en 107 doden geregistreerd door vaccin in Groot-Brittannië

En ook zijn er nog eens bijna 17.000 meldingen van bijwerkingen.

Toch worden we overspoeld worden met vaccinatie-propaganda terwijl het aantal (ernstige) klachten en doden kort na het vaccineren wereldwijd oploopt. Welke (chronische) bijwerkingen deze vaccins in de toekomst nog gaan brengen is al helemaal niet bekend. Dit was al niet voorzien.

 

En we konden er op wachten. Een vaccin voor een virus (een onwaarschijnlijke combinatie)…  in minder dan een jaar tijd…

De belangen zijn enorm en er worden mensen voor ingezet. Mensen worden schatrijk aan dit product. De risico´s zal ze een zorg zijn. U moet en zal het product afnemen. Wat u verder voelt en hoe u leeft zal ze een zorg zijn. Wees niet naïef.

Je hoeft geen “antivaxxer” te zijn om hier eventjes over te slaan. Dan ben je gewoon een verantwoordelijk persoon. Verschrikkelijke term overigens. Antivaxxer. Een bewuste term die kortzichtige mensen al snel gebruiken wanneer iemand kritisch is.

Net als het woord klimaatontkenner. Ook zo´n belachelijk woord. Wie ontkent het klimaat nou?

Alleen in het Verenigd Koninkrijk al hebben bijna 50.000 personen nadelige gevolgen ondervonden vrijwel direct na het vaccineren. Van lichte klachten tot hartklachten, gezichtsverlammingen en acute doden. Letterlijk duizenden bijwerkingen staan er nu al geregistreerd.

In tegenstelling tot het coronavirus, waar de slachtoffers een gemiddelde leeftijd van 82 jaar hebben én in vrijwel alle gevallen één of meerdere ernstige achterliggende aandoeningen, sterven er aan de vaccins wel jongere mensen en mensen die kerngezond waren.

Het aantal doden stond op 28 januari, volgens deze rapporten, op 107. Alleen dit doen de mensen zelf. Overlijden aan een virus niet. Over wat de gevolgen kunnen zijn op lange termijn voor de mensen die, om onbegrijpelijke redenen, een vaccin nemen, is nog helemáál niets bekend. Dit was al niet voorzien. Alle alarmbellen zouden bij iedereen moeten gaan rinkelen.

[the_ad id=”40468″] [the_ad id=”40511″]

Dit is de publicatie van de Britse overheid:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/958616/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print.pdf

Onder aan de streep zijn bij bijna 50.000 mensen negatieve bijwerkingen geregistreerd en bijna 17.000 meldingen van bijwerkingen zijn binnengekomen.

Wereldwijd spreken we al over duizenden doden in een hele korte tijd door vaccinaties. Uit alle leeftijdsgroepen. In Groot-Brittannië dus 107 op dit moment. Dat zijn bijna net zoveel doden als de 128 directe coronadoden in heel Nederland in een jaar tijd. Alleen voor een vaccin kies je zelf.

 

Vaccineren? Ben je wel goed?

Waarom, in hemelsnaam, laten mensen zich dan tóch vrijwillig vaccineren?

Trappen ze in de propaganda? Slapen ze weer rustig als een Nieuwsuur presentatrice zegt dat het niet gevaarlijk is? Of zo´n expert uit die kliek die we overal aan tafel zien schuiven? Want oh man… Wat voelen die mensen zich ineens belangrijk. En dat is een heerlijk gevoel voor die figuren.

Maar wij leven buiten dat mediawereldje en in de echte wereld is het zo:

Het levert geen enkel voordeel op en er is niets te bedenken waarom de gok te nemen om te maken te krijgen met de nadelen.

Men is niet ziek. Men wordt niet ziek. En als men dan toch corona oploopt, gebaseerd op de niet werkende PCR-test, dan is men binnen een aantal dagen weer beter en slechts hele oude mensen met vrijwel allemaal achterliggende aandoeningen hebben een GERINGE kans om te sterven. Niets meer en niets minder dan dat.

Uitzonderingen daargelaten zoals we in alles uitzonderingen kunnen vinden. Maar in het geval van covid19 zijn de uitzonderingen wel héél uitzonderlijk.

Om die kwetsbaren te beschermen zijn wel betere manieren te bedenken dan dit debacle. We staan pas aan het begin. We gaan nog heel veel nare dingen horen als gevolg van het vaccineren van mensen.

[the_ad id=”40889″]

De Telegraaf zocht bewust naar “jonge gezonde coronadoden” maar moesten het helemaal in de Oekraïne zoeken om er één te vinden.

Maar… het was fakenews. En dat wisten ze.

Massale media framing over “coronadode” influencer Dmitriy Stuzhuk

 

We zijn allemaal kerngezond! 99,9% heeft nergens last van.

Van de maatregelen wel overigens. Daar hebben wel allemaal last van.

Alle feiten bij elkaar genomen kom je tot het grote plaatje.

Je hoeft echt geen intellectueel te zijn om dan in te zien dat vaccineren een onnodig gevaar is en het zeer onverantwoord is.

Tenminste, wij dachten dat iedereen dat wel in zou zien. Je neemt een onnodige gok om iets naars op te lopen (of erger) ter bescherming tegen iets waar we nu, na een jaar, alle cijfers van binnen hebben en weten wat het er aan de hand is. En ook vooral wat er NIET aan de is. We hebben het dan over covid19.

Je speelt Russisch Roulette. Je neemt ook een gok om chronische problemen of ziektes op te lopen of dood te gaan. Of misschien je nageslacht mee op te zadelen… Denk toch eens goed na.

En aan die mensen die hun landgenoten vol spuiten… Ze zouden jullie moeten behandelen gelijk een crimineel wanneer u kinderen vol spuit. Zij kiezen hier niet bewust voor maar u spuit ze iets in wat hun hun leven kan kosten of ernstig kan beïnvloeden. Geen kind heeft last van corona. Afblijven!

Kinderen vaccineren zonder toestemming is verkrachting

 

Waarom zijn mensen zo zelfdestructief?

Of vallen er bij hen in de buurt wel mensen met bosjes neer en heerst er daar wel een pandemie?

Schudden we die mensen even goed wakker met z´n allen? Gaan er té veel mensen hier in mee dan wordt het draagvlak voor de regering te groot om mensen zonder vaccins toegang te ontzeggen tot publieke ruimtes of erger.

[the_ad id=”36428″]

En om de ongeïnformeerde of de eigenwijze burgers te beschermen. Zij moeten in gaan zien dat de risico´s nu al ongekend hoog zijn. En zoals eerder gezegd: Niemand heeft een clou hoe schadelijk deze vaccins op lange termijn zijn. Het is één grote corrupte bende met die vaccins en het is niet voor niets dat het bedrijf Merck gestopt is met het produceren van vaccins. (bron)

[the_ad id=”40515″]

De volgende generatie… Onze kinderen… Man man… Wat doen de onwetende mensen zichzelf en anderen allemaal aan?

Een ieder die kinderen of kleinkinderen heeft zal zichzelf echt eens goed in de spiegel aan moeten kijken en de verplichting moeten voelen zichzelf eerst goed op de hoogte te laten brengen voordat ze zich daadwerkelijk willen laten vaccineren. Luiheid is geen excuus voor onwetendheid.

En de informatie ligt allemaal binnen handbereik.

41-jarige Portugese zorgmedewerker plotseling dood na Pfizer vaccin

Pfizer BioNtech vaccin veroorzaakt gezichtsverlammingen

Minstens 55 doden na het Covid19-vaccin in Amerika

23 doden Noorwegen na vaccin. Ouderen kunnen beter afzien van spuit.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x