CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Je laten vaccineren? Een hele slechte beslissing!

Eerst wat cijfers die zojuist zijn binnengekomen vanuit Amerika.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft vandaag de officiële cijfers van letsel en sterfte doorgegeven aan overheidsinstantie VAERS.

VAERS is het belangrijkste mechanisme voor het melden van ongunstige vaccinreacties in de VS. Rapporten die aan VAERS worden ingediend, vereisen verder onderzoek voordat een oorzakelijk verband kan worden bevestigd.

Uit de gegevens van vandaag blijkt dat tussen 14 december 2020 en 26 maart in totaal  50.861 totale ongewenste voorvallen werden gemeld aan VAERS waaronder 2.249 doden. (bron)

Elke vrijdag maakt VAERS alle meldingen over vaccinatieschade die vanaf de vrijdag van de week ervoor aan het systeem zijn ontvangen openbaar.

De afgelopen week was er een toename van 199 ten opzichte van de voorgaande zeven dagen en 7.726 ernstige verwondingen een stijging van 631 ten opzichte van vorige maand. (bron)

Mensen hebben natuurlijk de neiging alleen naar de sterfgevallen te krijgen maar hoe verwoesten de bijwerkingen mensenlevens? Het is misschien wel erger om met bepaalde bijwerkingen te moeten leven dan binnen 48 uur te overlijden aan dat nutteloze experimentele vaccin.

Van de 2.249 sterfgevallen die op 26 maart werden gemeld is 28% binnen 48 uur na vaccinatie gestorven en 19% binnen 24 uur.

43% van mensen zijn binnen 48 uur na het toedienen van het vaccin ziek geworden.

Over de bijwerkingen en letsel die de vaccins op lange termijn zullen gaan hebben valt nog weinig te zeggen omdat dit vaccin een experiment op mensen is.

Maar het is zorgelijk want, volgens de officiële cijfers, zijn er in Amerika 136.7 miljoen mensen vrijwillig naar het Russisch Roulette spel gelopen.

In welke staten in Amerika gaat het gemiddeld genomen “het beste”? Staten als Florida en Texas waar men zich relatief weinig heeft aangetrokken van het virus en waar de vaccinatie-bereidheid lager ligt. Iets met common sense van een gouverneur en inwoners van deze staten. Wat we ook doen. Mondkapjes of niet. Lockdowns of niet. Social distancing of niet. Het maakt helemaal niets, maar dan ook werkelijk niets, uit. Dat is een KEIHARD GEGEVEN die de media u nooit zullen vertellen.

Stop met de waanzin, mensen! En laat je vooral niet misleiden door deze stupide vergelijking: “Er sterven minder mensen aan vaccins dan aan corona.”

U werkt mee aan het spekken van mensen die alleen maar meer macht en geld willen. Zo steekt de wereld in elkaar.

Aanvullende bron:
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-injuries-vaers-cdc/

Je laten vaccineren tegen corona? Een domme keuze

Een advies: Laat u zich niet intimideren door vrijheden die men u af wil nemen wanneer u zich niet wilt laten vaccineren zoals reizen naar het buitenland of andere zaken die men u wil ontzeggen. Die lijken nu wellicht essentieel voor u maar gerechtigheid zal geschieden en u zult spijt krijgen dat u dan toch eenmaal dat goedje in uw lichaam heeft laten spuiten. 

Uw grondrechten worden op grote schaal geschonden en al wekken media en overheid de indruk dat het allemaal heel normaal is, dat is het niet. Wees sterk en weiger! Dan pas zult u echt weer vrij zijn. Er wordt op grote schaal achter de schermen gewerkt aan processen die ervoor zullen zorgen dat gerechtigheid geschiedt.

Alleen al de obsessieve en agressieve propaganda voor deze vaccins zou al genoeg moeten zeggen. Denk logisch na. Vaccin of niet. We komen er nooit vanaf en een vaccin tegen corona is volledig nutteloos.

Mensen onder de 70 kunnen statistisch gezien niet overleden aan het eventuele coronavirus (als het bestaat zoals men het u voorschotelt) en boven de 70 is de kans zeer gering terwijl dat de enige risicogroep is. Je laten inenten met dit vaccin is een hele slechte beslissing die risico´s met zich meebrengt waar u spijt van zult kunnen krijgen. Wees zuinig op uw lichaam en laat het niet gebruiken voor iets met een mortality rate van 0.14%. Dat heet logica.

Ten slotte willen we u nogmaals meegeven dat er tot nu toe, alleen al in 2021, meer sterfgevallen zijn gemeld door vaccins dan alle sterfgevallen ten gevolge van een vaccin in de afgelopen 10 jaar. (bron)

 

4.6 20 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x