NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Column – Jaap van Dissel

Dissel, J. T. van

Geachte lezer,

Jaap van Dissel, op de zwarte lijst van artsen, is de baas van het RIVM, die luistert naar de WHO en deze organisatie kent als hoofdsponsor Bill Gates, dan begrijpt u toch wel waarom ons achterlijke kabinet zulke stupide beslissingen neemt?

Dan begrijpt u toch wel waarom een Rob Elens als huisarts een petitie dient te houden om zijn hydroxychloroquine weer te mogen gaan gebruiken?

Telkens weer verschijnt die sufgerukte Ab Osterhaus in beeld, die hiermee flink zijn zakken vult en helemaal geen compassie heeft met de Nederlandse bevolking, deze viroloog ziet niets in een bestrijding van het virus op de Rob Elens methode, dat is namelijk een veel te goedkope wijze en daar loopt hij als viroloog heel veel geld mee mis.

Momenteel ben ik enorm gecharmeerd door Maurice de Hond, zou deze voorlichter zijn van ons kabinet, dan zou er voor menig ondernemer nog een sprankje hoop bestaan, zou de samenleving weer snel normaliseren, zouden er goede maatregelen getroffen worden om besmetting tegen te gaan en zou de angst binnen de samenleving snel verdwijnen, omdat er dan iemand zit, die tenminste wel begrijpt wat zangkoren in slecht geventileerde ruimten kunnen veroorzaken!

 

Er zitten dus totaal verkeerde lieden die de knoppen bedienen, kijk eens goed naar het filmpje waar Ab Osterhaus en Rob Elens elkaar ontmoeten, de blikken van Osterhaus zeggen mij genoeg, met de ruime spreektijd was Osterhaus niet in staat om Rob Elens de mond te snoeren, terwijl Elens maar enkele minuten kreeg, zei het filmpje van de Whiskey van Osterhaus nog niet genoeg, dan zegt dit filmpje wel wie Osterhaus is!

 

Tijd kan ons voorzien van voortschrijdende inzichten, in Zweden was men al zover dat men inzag dat een lockdown de samenleving totaal ontwricht, ik hoop dat in Nederland die best wel knappe koppen kent, de mensen eens gaan luisteren naar deze knappe koppen, dat men Jaap van Dissel met de muziek meestuurt en ja ook Thierry Baudet begint te begrijpen dat niet alles is als wat het lijkt!

 

Met vriendelijke groet,
Chris Collard.
 
5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x