CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Isle of Man heft alle coronamaatregelen op

Isle of Man heft coronamaatregelen op

Isle of Man is een eiland in de Ierse Zee. Het is net als de Kanaaleilanden een Brits Kroonbezit en daarmee geen onderdeel van het Verenigd Koninkrijk.

Afgelopen week heeft het eiland de coronamaatregelen opgeheven. Er bestaat niet meer zoiets als social distancing en mondkapjes zijn uit het straatbeeld verdwenen. Het leven is weer “normaal”.

Skynews en Expres.co.uk melden:

Chief Minister van het eiland Man Howard Quayle stond erop dat het gebied erin slaagde de coronaviruscrisis te boven te komen dankzij strenge regels en de hulp van “patriottische” bewoners. (bron)

Dat is natuurlijk prachtig nieuws voor de eilandbewoners maar het gevoel bekruipt mij dat dit kleine eilandje met 84.000 inwoners wordt gebruikt voor iets anders. Om iets goed te praten. Te rechtvaardigen.

De heer Quayle suggereerde dat het gebruik van gevangenisstraf om elke poging tot overtreding van de lockdown-maatregelen aan te pakken een cruciale rol speelde.

“We sloten in eerste instantie onze grenzen, daarna brachten we strenge beperkingen in. Mensen moesten in quarantaine als ze de afgelopen veertien jaar van het eiland zijn afgereisd.”

De heer Quayle merkte op dat het eiland ook een regel oplegde waardoor “Degenen die de Covid-beperkingen overtreden tot 4 weken gevangenisstraf konden krijgen. (bron)

“Ze zagen de voordelen van het volgen van de regels, maar er is natuurlijk altijd een klein percentage mensen dat zich niet aan de regels houdt. We hebben best moeilijke acties ondernomen als je de regels niet volgde.”

De bevolking van het eiland zijn “patriotten” omdat ze zo gehoorzaam zijn geweest. Strenge regels, tot aan gevangenisstraffen toe, hebben de oplossing gebracht. Lockdowns werken en straffen is goed en gerechtvaardigd. Video´s erbij van blije vrije mensen en de boodschap van Quayle en de media is compleet.

En ineens zijn alle besmettingen verdwenen. Volgens de gezondheidsautoriteiten zijn er nog wel elf mensen die corona hebben, maar die zijn niet ziek. Niemand ligt er vanwege het virus in het ziekenhuis op het eiland. (bron)

Maar als je onderstaande cijfers bekijkt en je ze in de juiste context kunt zien, dan heeft de situatie dat slechts een handjevol mensen “corona hebben” zich veel vaker voorgedaan op het eiland afgelopen maanden.

Dus nah… dit slik je niet zomaar. Geniepige manipulatie.

Want wat was het probleem eigenlijk op Isle of Man? Was er wel een probleem?

Hoeveel “coronadoden” zijn er gevallen in bijna 2 griepseizoenen?

Het antwoord is: 25. Allemaal 70+ met achterliggende aandoeningen. Gebaseerd op de nutteloze PCR-test. (bron) (bron)

 

Mijn mening?

Deze man móest dit riedeltje houden. Het is manipulatie en hier wordt een piepklein landje gebruikt als een excuus voor verschrikkelijke misdaden die zijn (en worden gepleegd) tegen de mensheid. Het is ook een poging om mensen die terreurbeleid voeren in te dekken en het publiek te manipuleren. Er wordt constant gehamerd op: “Als je maar gehoorzaamt…” en “de lockdown werkt”.

Gevangenisstraffen? Echt waar? Voor 25 overleden ouderen? Ze moeten deze Quayle achter slot en grendel zetten.

Voor nu heeft het als doel om draconische maatregelen aan te moedigen en te stimuleren en voor later als excuus want: “Isle of Man liet zien dat de tirannie tegen de burgers werkte.”

Dat is een opinie. Zoals ik het zie.

[poll id=”9″]

Feit is dat de maatregelen (voorlopig) zijn opgeheven en we zijn blij voor de mensen daar.

4 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven