CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Islamisering in beeld – Het toekomstbeeld van Nederland

In een eerder artikel over de Islamisering van Groot-Brittanië, hebben we al eens een video getoond van Savile Town.

Savile Town is een voorstadje van Dewsbury, West Yorkshire in Engeland en het telde in 2011 exact 4.033 inwoners waarvan 48 Engelsen en 3985 moslims.

Inmiddels zijn we in 2019 en wonen er, op een enkeling na, geen blanke Engelsen meer.

Verslaggevers van o.a. The Daily Mail, Examiner Life en New English Review zijn naar Savile Town gegaan om verslag te doen van het dagelijkse leven in dit stadje.

Deze foto´s zijn eigendom van The Daily Mail en mogen geplaatst worden met een verwijzing naar het dagblad. https://www.dailymail.co.uk

 

De vrouwen in Savile Town leven onder strikte regels. Ze zijn bedoeld om de kinderen te laten opgroeien, te koken voor de familie en ze mogen naar het “women only” gedeelte van de enorme Moskee die wordt gerund door de Deobamdis. Deobamdi is een zeer machtige sekte met fanatieke uitgesproken Imams die hun volgers erop aansturen zich nooit te mixen met Christenen, Joden of Hindoes. (Bron)

De Deobamdis bezitten ongeveer de helft van alle moskeeën in Groot-Brittanië (ruim 1.600) en ze leiden 80% van de geestelijken hier op. Om maar aan te geven dat het straatbeeld en de cultuur in dit plaatsje Savile Town geen uitzondering zal zijn in de toekomstige geïslamiseerde landen in Europa, maar de norm.

Vlak buiten het plaatsje heeft men hun eigen Sharia rechtbank. Er zijn rapporten opgemaakt vanwege ernstige schendingen van mensenrechten, vooral tegen vrouwen. Maar met alleen rapporten kunnen deze vrouwen niet beschermd worden. Wat er exact met deze schuldige vrouwen gebeurt, weten we niet zeker.

Meestal gaat het om echtscheidingen of andere vergrijpen waar de vrouw schuldig bevonden wordt. Ongehoorzaamheid is een veel voorkomende reden om voor een Sharia-rechtbank te moeten verschijnen, als vrouw zijnde. (bron)

Wanneer we linkse horen praten over het grote belang van diversiteit volgens hun globalistische wereldbeeld, dan wil je het liefst je haren uit je hoofd trekken van frustratie over vanwege de kinderlijke domheid en naïviteit van deze deugders.

Het is een natuurlijk gegeven dat mensen het liefst optrekken met andere mensen van een gelijkwaardige cultuur.

Dit hoeft in het klein niet perse een probleem te zijn. Ook ligt het eraan hoe verschillend de culturen zijn en in hoeverre het een rol speelt in hun dagelijkse leven binnen onze samenleving en of die overeen komen met onze normen en waarden.

De moslims zelf houden helemaal niet van diversiteit in hun omgeving. Sterker nog, het wordt verboden vriendschappen te sluiten met Christenen, Joden of Hindoes. Maar ook de ongelovigen zijn niet welkom.

Het is belangrijk te begrijpen dat de Islam geen religie is maar een politieke ideologie die invloed heeft op ieder aspect van het leven. Alles staat in het teken van de Koran en de profeet Mohammed en het uiteindelijke doel is dat de Islam heerst over de hele wereld. Massa-immigratie naar Europa brengt dat doel voor de moslims dichterbij.

De onschuldige halal-slager en de vriendelijke Marokkaanse groenteboer zullen oprecht vriendelijke mensen zijn. Gelukkig wel. Maar de ideologie is hetzelfde. Het is hun opdracht. Men kán niet anders.En dus wordt de invloed van deze, volgens onze westerse opvattingen, gevaarlijke ideologie groter en groter in onze samenleving. Ook wanneer je “onschuldige mensen” binnenhaalt.

We willen mensen beoordelen op hun individuele kwaliteiten en gedrag en niet op kleur of afkomst. Maar dat betekent niet dat je de ogen kan sluiten wanneer er een groep bestaat die zwaar oververtegenwoordigd is in alle nare lijstjes wereldwijd en voor grote problemen zorgen. En dat is helaas het geval met moslims wereldwijd. Een feit is geen discriminatie en handelen ernaar door mensen te weigeren die niet in een directe noodsituatie zitten, ook niet.

De hoop en debiele overtuiging van links is dat de Islam vanzelf door een soort verlichting zal gaan en het zich vanzelf oplost. Debiel is het juiste woord voor deze denkwijze omdat daaruit blijkt dat ze geen idee hebben wat de Islam werkelijk inhoudt. Natuurlijk zien we veel moslims die zelf geen vlieg kwaad zullen doen maar ze worden wel gedwongen te leven volgens deze, voor ons westerlingen, kwaadaardige ideologie. Die roei je niet uit met diversiteit en inburgeringscursusjes.

Helaas zien we maar al te vaak terroristische aanslagen van daders waar men het niet van verwachtte. Geen moslims in grote gewaden maar mensen die goed geïntegreerd leken, zoals de “model-immigrant” Habte Araya in Zwitserland. Hij was hét symbool van de geslaagde integratie in Zwitserland en stond zelfs als model op posters en in boekjes. De 40-jarige man reisde op een dag af naar Frankfurt om een moeder met haar zoontje van 8 voor de trein te gooien. (bron)

Terug naar Savile Town zien we dat alle vrouwen een boerka of een niqab dragen. Zelfs de vrouw die ijsjes verkoopt ziet er uit als een bankovervaller.

De reporter van The Daily Mail merkte ook op dat alle jonge meisjes een hijab van top tot teen dragen, zodat er geen enkel lichaamsdeel te zien is. Spelend in het park. Hartje zomer. (bron)

Er waren 9 pubs in Savile Town. De moslims hebben er 8 gesloten. Ook westerse supermarkten, kappers en andere winkels zijn vervangen door Halal-slagers en winkels met producten gericht op moslims. Varkensvlees is verboden in het plaatsje.

Mohammed Sidique Khan, de leider van de aanslagen in Londen in 2005, is hier grootgebracht. Ook andere figuren van terroristische organisaties komen uit Savile Town zoals de zelfmoord terrorist Talha Asma en de jonge veroordeelde extremist Hamaad Munshi.

Een verslaggever vroeg aan een tiener, met een islamitisch hoedje en een wit gewaad over zijn spijkerbroek heen, de weg naar de moskee.
“Ga weg hier! Jullie horen hier niet te zijn. Niet terugkomen!” waarna de verslaggever in het gezicht werd gespuugd. (bron)

Zie hier een video van een gewone doordeweekse dag in Savile Town:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VZr8Li82tqc[/embedyt]

Savile Town is een voorbeeld van wat ons, ook in Nederland, logischerwijs te wachten staat als we niet heel gauw aan de bel trekken Het plaatsje is ook zeker geen uitzondering in Groot-Brittannië. Er zijn meer voorbeelden van dorpjes zoals Savile Town, maar daar wonen vaak nog wel enkele honderden of tientallen Engelsen. Savile Town is slechts het extreemste voorbeeld.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het aantal moslims in middelgrote en grote steden.

Laat deze cijfers even doordringen:

Moslims in Engeland en Wales:

 • 1961 50,000 —
  1971 226,000 +352.0%
  1981 553,000 +144.7%
  1991 950,000 +71.8%
  2001 1,600,000 +68.4%
  2011 2,706,066 +69.1%
  2017 3,372,966 +24.6%

Verdere cijfers per stad

 • London Borough of Tower Hamlets 34.5% 87,696
  London Borough of Newham 32.0% 98,456
  Blackburn with Darwen 27.4% 38,817 City of
  Bradford 24.7% 129,041
  Luton 24.6% 49,991
  London Borough of Redbridge 23.3% 64,999
  Slough 23.3% 32,655
  London Borough of Waltham Forest 21.9% 56,541
  Birmingham 21.8% 234,411
  Leicester 18.6% 61,440
  London Borough of Brent 18.6% 58,036
  City of Westminster 18.3% 40,073
  Oldham 17.7% 39,879
  Pendle 17.4% 15,579
  London Borough of Enfield 16.7% 52,141
  Manchester 15.8% 79,496
  London Borough of Ealing 15.7% 53,198
  Kirklees 14.5% 61,280

Deze cijfers hebben betrekking op het aantal moslims en niet op andere allochtonen. Heel veel steden bestaan allang voor meer dan de helft uit buitenladers. Deze onderstaande grafiek toont de cijfers van het nationale onderzoek uit 2011. We gaan op zoek naar het lijstje van 2019.

Zie ook:

https://commonsensetv.nl/islam-niet-verenigbaar-met-franse-waarden-en-samenleving/

https://commonsensetv.nl/oostenrijk-start-oorlog-tegen-islam/

https://commonsensetv.nl/gevaarlijke-frans-timmermans-islam-hoort-bij-europa/

https://commonsensetv.nl/zo-bang-zijn-wij-in-europa/

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven