NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Is er dan toch echt een complot aan de gang?

In 2018 verkondigde Bill Gates dat er een grote pandemie op komst was. Wist hij toen iets wat wij nog niet wisten?

Ik sprak hier onlangs over met iemand maar die stelde me gerust: “Bill is altijd bezig met het bestrijden van ziektes en pandemieën wereldwijd. Hij sprak gewoon zijn zorg uit”.

Maar ja, het wordt toch wel al een beetje gekker als dr. Anthony Fauci zoiets zegt. In 2017 sprak hij tijdens een toespraak de volgende woorden:

“There is no question there is going to be a challenge for the coming administration in the arena of infectious diseases. There will be a surprise outbreak. There’s no doubt in anyones mind about this”.

Hoe kon Fauci nou weten dat er tijdens de 1e termijn van de Trump administration er een plotselinge uitbraak van een besmettelijke ziekte zou komen?

Fauci is een gerenommeerd immunoloog en als hij deze woorden uitspreek als algemene waarschuwing, daar kan ik inkomen. Maar als hij zegt dat er een uitbraak zál komen en dat daar geen enkele twijfel over bestaat, dan staat zijn boodschap toch opeens in een ander daglicht als een paar jaar later die ‘surprise outbreak’ ook daadwerkelijk plaatsvind.

Fauci is overigens sinds januari lid van het Witte Huis Coronavirus Task Force, en uit hoofde van die functie de adviseur van Trump (die overigens niet zo tevreden is over Fauci).

 

In mijn column ‘Geen mens begrijpt dit….’ had ik al melding gemaakt van ‘Event 201’, een simulatie oefening van een wereldwijde corona pandemie. The World Economic Forum (een heel eng clubje), John Hopkins institute (gefinancierd door…… Bill Gates) en The Bill and Melinda Gates foundation waren de organisatoren van dit evenement. Een corona pandemie werd gesimuleerd in aanwezigheid van regeringsleiders, (farma)bedrijven, ministers, mediabedrijven en wat miljardairs. En wanneer vond dit evenement plaats? 18 oktober 2019!!!

De conclusie van deze exercitie was dat de hele wereld gevaccineerd moet worden met, uiteraard, de vaccins van Bill.

(voor de weblink: zie voetnoot 1)

 

 

‘The Institute for Disease Modeling’ heeft in 2018 ook al een voorspelling gedaan dat een virus zich vanuit Wuhan over de wereld zou verspreiden. Zou kunnen zijn omdat er zich in Wuhan een van de grootste viruslaboratoria van de wereld aanwezig is en daar misschien een ongeluk zou kunnen gebeuren. Toch?

Maar moet u eens raden van wie dit ‘institute for disease modeling’ is………. Van Bill en Melinda Gates.

Bill Gates is een ziener, een visionair!

Bill heeft zijn tentakels in bijna alle vaccin producerende bedrijven door middel van patenten. Voor elk spuitje dat straks gegeven wordt krijgt hij zijn royalty’s binnen. En het doel is: de hele wereldbevolking, 2x per jaar een spuit in de arm.

Hij heeft zich al eens laten ontvallen dat zijn investeringen in vaccins de meest lucratieve van zijn leven gaan worden. Hij heeft 100 miljard verdient met Microsoft. Dus ga maar na wat hij aan vaccins gaat overhouden.

 

Ja, Marcel, je hebt wel een vaker een suggestie gedaan in de richting van complotten. Maar dat zijn allemaal maar theorieën. Alles wat hierboven beschreven staat kan gewoon toeval zijn. Er wordt zoveel gezegd en geschreven en geroepen. Misschien komt daar wel eens iets van uit maar dat betekent nog niet dat het dus op voorkennis en/of visie is gebaseerd. Een kapot horloge geeft tenslotte ook 2 keer per dag de juiste tijd aan.

 

Covid-19: Covid- staat voor ‘corona virus disease’ en 19 staat voor het jaar 2019, toen de ziekte voor het eerst in China werd ontdekt.

Maar zou het kunnen zijn dat er in 2017 al personen waren die wisten dat covid-19 eraan zat te komen? Zou het kunnen zijn dat in 2017 de regeringen van meer dan 100 landen op de wereld al wisten dat covid-19 eraan zat te komen?

Let op en huiver!

World Integrated Trade Solution is een database waarop alle internationale handel wordt geregistreerd. De organisatoren hiervan zijn onder andere De Verenigde Naties, De Wereldbank en de World Trade Organisation.

In het onderstaande overzicht kunnen we lezen welke landen in 2017 ‘Medical Test Kits’ (code 300215) hebben geïmporteerd. De grootste importeurs waren De Europese Unie, Duitsland, De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Belgie. Maar in totaal staan er meer dan 100 landen op de lijst.

 

Te klein om te lezen? Klik op de afbeelding.

 

 

 

(voor de weblink: zie voetnoot 2)

Ja, nou en? Zult u misschien zeggen.

Code 300215, Medical Test Kits. So what?

Maar een maandje of zo geleden zag deze zelfde pagina er zo uit:

Te klein om te lezen? Klik op de afbeelding.

 

 

 

(voor de weblink: zie voetnoot 3)

U ziet het mensen, in 2017 (en ook in 2018) zijn er door meer dan 100 landen op de wereld COVID-19 Test Kits, code 300215, besteld.

Op de website van WITS hebben ze de omschrijving van code 300215 snel veranderd, maar gelukkig in deze tijd van data-opslag is er altijd ergens nog wel de originele informatie te vinden.

Maar er is nog meer: Onderstaand een (deel van) de douane-code lijst met Covid-19 medische producten, opgesteld door de World Health Organization in 2017. Zoals u kunt zien zijn alle producten gecodeerd onder de Harmonised System Nomenclature 2017 (HS 2017).

 

World Custums Organisation

Prepared jointly with the World Health Organization (WHO

HS classification reference for Covid-19 medical supplies 2nd Edition

This replaces the previous edition of this list.

Note:

This list is provided as an indicative list only and only includes a limited number of items. It does not have legal status. Please consult with the relevant Customs administration in relation to classification at domestic levels (7 or more digits) or in the event of any discrepancy between their practice and this list.

All classifications are done under the current international HS – HS 2017.

Contents

Section I. COVID-19 Test kits/ Instruments and apparatus used in Diagnostic Testing 2

 

Section I. COVID-19 Test kits/ Instruments and apparatus used in Diagnostic Testing
 

Product

 

Additional information

HS 2017

Classification

 

COVID-19 Test kits

Diagnostic reagents based on polymerase chain reaction (PCR) nucleic acid test.  

3822.00

 

COVID-19 Test kits

Diagnostic reagents based on immunological reactions  

3002.15

COVID-19 Diagnostic Test instruments and apparatus  

Instruments used in clinical laboratories for In Vitro Diagnosis

 

9027.80

 

Swab and Viral transport medium set

A vial containing a culture media for the maintenance of a viral sample and a cotton tipped swab to collect the sample put up together  

3821.00

(voor de weblink: zie voetnoot 4)

Al eerder is naar aanleiding hiervan de nodige commotie ontstaan. Reuters en AP hebben contact gehad met de World Bank en dat was de aanleiding om de productcode omschrijving snel te veranderen en een verklaring te geven dat in 2017/18/19 deze producten geen Covid-19 producten waren. De HS codes worden echter één keer per 5 jaar herzien. Dat heeft voor het laatst plaatsgevonden in 2017. Ik vermoed dat door The Ministry of Truth met man en macht is gewerkt om overal op het internet de omschrijvingen te wijzigen. Maar dat lukt natuurlijk niet overal:

Dus Anthony Fauci wist het, Bill Gates wist het, de farmaceutische industrie wist het, de regeringsleiders en ministers van volksgezondheid wisten het al in 2017: In 2019/2020 komt er een Covid-19 pandemie. Die vaccins die binnenkort verschijnen zijn dus ook niet binnen één jaar in elkaar geflansed. Daar zijn ze al een paar jaar mee bezig.

Mochten er nog mensen zijn die aan het ‘slapen’ zijn en geloof hebben in de dictatortjes. Dan is nu het moment aangebroken om wakker te worden. Er is hier een Plandemie aan de gang. En het gaat niet ophouden na covid-19.

Recent heeft Bill Gates verklaard dat er binnenkort een nog veel zwaardere en dodelijkere pandemie zal komen. Om discussies over het wel of niet natuurlijk ontstaan van het ‘nieuwe virus’ op voorhand uit te sluiten hebben hij en Melinda reeds verklaard dat het een ‘Engineerd virus’ zal worden.

Een gecreëerd virus dus.

Ik zou zijn woorden maar serieus nemen.

Marcel van Tol

 

Voetnoot 1: De website van Event201. Kijk vooral ook naar de 4e video waarin de censuur die heden ten dage plaatsvindt al is voorbereid:

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html

Voetnoot 2: De huidige website van WITS, met daarop de import van ‘Medische test kits’:

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

Voetnoot 3: Dezelfde website van WITS (archief), met dezelfde import, maar dit keer van ‘Covid-19 test kits’:

https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

Voetnoot 4: De World Customs Organisation met een volledige lijst met Covid-19 producten, samengesteld door de WHO in 2017:

http://www.wcoomd.org/-/media/wco/public/global/pdf/topics/nomenclature/covid_19/hs-classification-reference_edition-2_en.pdf?la=en

 

Subscribe
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
StarD

Doorsturen dit artikel, naar alle buren, familieleden en vrienden die gemaskerd en gehand-sanitized zich keurig gebrainwashed aan de regels van onze corrupte overheid houden en daarmee meewerken aan de ondergang van alle kleine bedrijven en daarmee de macht over ons individuen gewoon overgeven aan de globalisten en zodoende de zakken spekken van een handjevol monster-corporaties die dan weer de zakken spekken van de politici die de wetten aanpassen aan de wensen van die grote coprporaties. Enz enz.

Chris Collard

@Star, je kunt dit overduidelijke artikel van van Tol aan de mensen voorleggen, mij is wel duidelijk geworden, dat het overgrote merendeel het zelfs niet eens wil lezen, er niets van wil weten en gewoon doet wat er opgedragen wordt!
Zelfs met vrienden, die ik nu al voor mijn leven heb, is dit gewoon conspiracy en sinds de uitbraak van dit zogenaamde killervirus, loopt er een barrière tussen mensen door, die er voor die tijd niet bestond.

Bart

Chris, veel mensen hebben diezelfde ervaring. Je wordt voor complete gek uitgemaakt en nog veel meer. Toch lukt het af en toe om iemand op zijn minst aan het nadenken te krijgen. Als mij dat lukt en jij en Marcel en iedere ander weldenkend persoon, dan gaan we heel langzaam de goede kant op. Vergeet ook niet dat de basis van corona zo enorm broos is, dat mensen dat op gegeven moment toch eens door moeten gaan krijgen,

Waar ik banger voor ben is Corona 21 die zoals beschreven dodelijker is dan die van 19. Alle doden van 21 worden in onze schoenen geschoven. Let maar op. Allemaal wederom bewust gepland door dit NWO-tuig.

Chris Collard

Ja en er kan inderdaad naar variant 21 gegrepen worden, al was het alleen maar om de oppositie met tegengeluid volledig ongeloofwaardig te maken.
Hetgeen mij zo verbaast is dat lieden als een Bill Gates zo opzichtig te werk kunnen gaan, je zou toch zeggen dat er wel iemand zou moeten opstaan die hem omlegt?

Bart

Een kenmerk van satanisten is dat alles in het openbaar moet. Daar herken je ze aan. Je moet het weten, dan doorzie je het.

Waldorf

Gates heeft openlijk in een interview toch al gezegd….dit is pandemie 1 en bij pandemie 2 zal iedereen ons serieus nemen. Hij lachte er zelfs bij. Degenen, die nu weerstand geven zullen massaal als schuldigen aangewezen worden bij nummer 2.

Chris Collard

Ja dat is me bekend, Gates had het zelfs al over een bio wapen,
het wordt de hoogste tijd dat mensen in de hogere kringen eens anders naar deze zogenaamde “weldoener” gaan kijken, want het wordt tijd dat hij zijn spuitje krijgt en dan doel ik niet op een injectie tegen corona!

StarD

Ja, dat is helaas de waarheid. Het kost je je relaties, zelfs intieme. De waarheid werkt kennelijk zo: de mensen die die niet willen zien, vluchten alle kanten op en zetten ‘savonds meteen weer de tv aan voor hun dagelijkse dosis verdovende middelen. het zijn junkies, niet in staat om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Maar ze gooien in hun lafheid, hun opzettelijke domheid, niet alleen hun eigen toekomst, maar ook die van hun kinderen onder de bus. Fijne ouders .
En als je ogen eenmaal geopend zijn, kun je ze niet meer sluiten. Dus……ja, it’s a lonely business.

RtodaMC

Beste Star, er moet toch iets zijn waardoor wij (de wakkere) mensen zich kunnen verbinden?
Het is zeker een lonely business he-laas maargoed in mijn ogen is opgeven geen optie ik ben pas geleden vader geworden en ondanks dat ik heel wakker was al voor covid-19 had ik dit toch serieus niet echt zien aankomen.
Het kost je zeker relaties zelf mijn eigen ouders verklaren me voor gek maargoed zoals ik zeg opgeven is geen optie.
Ga door met wakker schudden maar doe het rustig aan en niet pats boem in 1x. Fijne avond gr.
Remco

StarD

Ik ben blij met Common sense en Jensen en De andere krant enz en al die andere wakkere nederlanders. We hebben in ieder geval verbinding met gelijkgestemden. Hoe dat verder praktisch handen en voeten moet krijgen weet ik niet, maar er zijn gelukkig altijd praktische regelnichten en neven die evenementen en peitities ed uit de grond stampen. Zeker voor ouders, zoals jij en ik, gaat het belang veel verder dan alleen ons eigen belang. Laten we kontakt houden! Fijne avond!

RtodaMC

Beste Chris, ik ben het compleet met u eens.
Ik ben al heel wat jaren behoorlijk wakker maar probeer maar eens iemand met je mee te krijgen die totaal geïndoctrineerd is door onze staat en de MSM.
Het is mij met 1 vriend gelukt maar als ik bij mijn bloedeigen ouders erover begin of een link doorstuur dan krijg ik de reactie: ik ga me hier niet eens in verdiepen…. ook zo stug als een looiendeur heel frustrerend.
Maargoed vind maar een manier om ze wel wakker te schudden advies is welkom!
Gr Remco

Chris Collard

Het is gewoon uiterst pijnlijk om te zien hoe dit door hele gezinnen, families en vriendenkringen heenloopt,

Op hoe dit aan te pakken, moet ik je het antwoord je helaas verschuldigd blijven.

ignorant

Welke godsdienst je hebt of welke ideologie je aanhangt , bid dat Donald Trump in staat zal zijn de grootscheepse amerikaanse verkiezingsfraude te bewijzen en de rechters voor half december te overtuigen , want anders krijgen we te maken met Obama 3 en wellicht daarna 4,5,6 waarbij het game over zal worden voor onze westerse judeo-griekse beschaving en de leugen echt zal gaan regeren in feite aangestuurd door Bill Gates en zijn kompanen , die de mensheid als slachtvee zullen gaan merken , waarna de afslachting pas echt zal gaan plaatsvinden . Het zal genadeloos zijn , maar was de weg naar de hel altijd al niet geplaveid met goede bedoelingen , zoals wij hier reeds tijden mochten ervaren van Mark Rutte en zijn clubje neofascisten ?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
13
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x