Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Wierd Duk? Streep maar weg van journalistenlijstje

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Is er echt geen één meer?

Zijn er in Nederland echt geen journalisten meer die oprecht zijn en niet gestuurd worden van bovenaf of gedreven worden door belangen en/of geld?

Tussen al die corrupte boeven van de mainstream media die ons naar deze situatie geschreven hebben, zitten er gelukkig toch altijd wel een paar bij die wél op durven te staan en het beestje bij de naam durven te noemen?

Ik volg niet alles maar ik vind Marianne Zwagerman zo´n persoon van wat ik gelezen heb.. Topvrouw! En zo zijn er nog een paar die zichzelf vaak rechtse journalisten noemen, al denk ik niet echt veel meer in deze termen. Nóg een polarisatie erbij terwijl we in hetzelfde schuitje zitten.

Maar dit soort mensen, die te durven benoemen wat er gaande is in Nederland en ook vooral buiten Nederland zodat het duidelijk wordt in welke situatie wij verkeren, hebben we nodig en lijken er dus gelukkig nog te zijn. Met een gouden pen en hopelijk met een gouden hart.

Complottheorieën

Het probleem dat ik zie is dat deze journalisten al-tijd achter de feiten aanlopen omdat ze zich vooral niet willen branden aan “complottheorieën”. Complotten zijn over het algemeen feiten die beschikbaar zijn maar nu, op dit moment, zich nog niet voor onze ogen afspelen.

Dat is vreemd want men speculeert er al schrijvend wel op los waar deze “coronacrisis” op uit zou “kunnen” draaien. Altijd vooruit kijken door angstverhalen van “De Kliek” die zouden kunnen gebeuren maar in werkelijkheid nooit gebeuren.
Maar nooit vooruit kijken naar zaken die al jarenlang beschreven staan door de hoofdrolspelers zelf om eens te gaan kijken waarom dit allemaal gebeurt.

Een jaar later twitteren over complottheorieën zoals The Great Reset, Agenda2030, interneringskampen in Nieuw Zeeland en Canada,verplicht vaccineren, vaccinatiepaspoorten, een eeuwige mondkapjesplicht, een avondklok en andere gruwelijkheden die nu spelen maar vorig jaar werden weggelachen.

Zo zullen zij volgend jaar twitteren over zaken die ze op dit moment weer afdoen als “complotten” en zo blijven ze achter de feiten aanlopen of… ze deugen niet. Ik wil van het eerste uitgaan.

Hoe groot moet de leugen zijn?

…totdat een ieder die oprecht wil informeren opstaat?

We zitten nu 15 maanden in een crisis en we zijn een hoop te weten gekomen.

Al het spektakel van de media en van de politici daar omheen veranderen de feiten niet.

Dit is wat we weten:

De griepsoort influenza had een mortaliteitscijfer, nationaal en internationaal, van zo´n 0,15%. Cijfers WHO.
De griepsoort (verkoudheidsgriep, zoals Gommers het noemt  (bron) Covid heeft een mortaliteitscijfer van 0,15%.

De influenza is weg.
Er is geen oversterfte wereldwijd en nationaal.
Staten en landen die in mindere mate, of niet, meededen aan die maatregelen doen “het” stukken beter.

Hier stopt het verhaal!

Hier stopt het hele verhaal al om überhaupt na te denken over een vaccin

Hier moet de journalistiek al direct ingrijpen en weten dat hier iets helemaal niet klopt.
Hier stopt AL HELEMAAL het verhaal wanneer men aankomt met een mRna-vaccin tegen corona en nóg meer nu duidelijk is aangetoond hoeveel mensen dit het leven kost, gaat kosten en hoeveel mensen hier hun hele leven last van zullen hebben.

Nog niet te spreken over de eventuele bijwerkingen in de toekomst. Begrijpen de meeste mensen wel wat een mRNA vaccin is en wat voor mogelijkheden het biedt een persoon te alteren!

Ik denk dat dit een belediging is op een ieder zijn intelligentie maar misschien zijn dit jullie strohalm argumenten?

“De influenza is weg vanwege de maatregelen.”

Nu ga ik er van uit dat niemand daar zo kort van denken is om dat argument enigszins serieus te nemen.

Immers, van de 50 Verenigde Staten hebben 16 staten niet meegedaan aan het grootste gedeelte van deze maatregelen en dat worden er 21. allemaal door elkaar. Noord, Zuid, Oost en West. Dit naast landen zoals Zweden, staten in Brazilië en in alle landen waar dan wel maatregelen golden waarvan we toch allemaal weten dat die, per dag, duizenden keren overtreden worden. Maar de influenza is volledig verdwenen…

“Aan corona gingen meer mensen dood dan aan vaccins.”

Als je over die zin doorredeneert dan kom je erachter hoe stupide die uitspraak is. Een kleuterjuf komt er niet mee weg uit haar klas.

Weten we allemaal wel waar we het hier over hebben?

Nee. Daarom hebben we journalisten. De burgers hebben wel wat anders te doen.

En wat zie je verd*mme…? Ze verrekken het gewoon! 

Ook de mensen waar je nog enige hoop op had, verzaken keihard. De meeste journalisten blijken volledig gelimiteerd.

Is dit omdat ze niet verder kijken dan de landsgrens? Dan ben je inderdaad beperkt in je kennis en denk je dat de Nederlandse politiek het plafond van de macht is.

Dan doe je de rest af als complottheorie terwijl je nooit onderzoek hebt gedaan naar die complottheorie. Je bent niet bereid om uit te zoeken hoe de wereld in elkaar steekt en het grote plaatje te zien maar je uit er wel je mening over. Mag hoor, maar niet in deze cruciale tijden.

Gisteren zagen we Wierd Duk op twitter zich uitspreken over het gelijk en de integriteit van Michael Yeadon.

 

Best.

Wij schrijven ook over deze man en niet alles waar hij zijn zorgen over uitspreekt hoeft per definitie waar te zijn.

Wij schrijven ook over Fuellmich en het tribunaal dat wordt opgezet. Voor velen nog een complot waarschijnlijk, Nieuwsuur heeft het namelijk nog niet vermeld en journalisten waar we op hopen ook niet dus half wakkere mensen die wel willen worden wederom niet goed geïnformeerd.

We laten zien wat politica in Duitsland meemaken en te vertellen hebben over de plannen van de Duitse regering die de bevolking helemaal afhankelijk dreigen te maken met, onder andere, de mRna-covid vaccins als wapen en nieuwe wetten in handen. (bron)

Zulk soort zaken moet je het publiek laten horen en zien.

Wat er allemaal wel en niet waar is dat zullen we met zijn allen uit moeten zoeken met een open mind maar first things first.

Maar wat schrijft Duk  in de Telegraaf? Dat mensen in vooral achterstandswijken “vaccin-argwaan” hebben. (bron)

Wat een idioterie.

STOP DIE VACCIN-IDIOTERIE!

Het allereerste dat ieder rationele oprechte journalist dient te doen is het vaccineren van gezonde mensen tegen dit verkoudheidsvirus publiekelijk afkeuren. Van de daken schreeuwen dat het ONNODIG IS en LEVENSGEVAARLIJK kan zijn en NIETS IS DUIDELIJK wat er op lange termijn te wachten staat vanwege dit vaccin.

Ook het inspuiten van ONGEZONDE mensen is van de pot gerukt.

En waar komt Duk mee? “Vaccin argwaan in achterstandswijken”. Waar ben je mee bezig, man?

Wierd, kijk je echt niet wat er in de wereld gebeurt? Ben je dom of levensgevaarlijk? Besef je wel wat er op dit moment voor ons allen op het spel staat?

Je ziet toch ook wel dat Rutte bakken met geld naar GAVI schuift? Je ziet toch ook wel dat de voorzitter van de WHO een crimineel is en dat de WHO aan de touwtjes trekken en niet onze, op papier, regering?

En maar blijven hangen in het links/rechts verhaal. Alsof er al niet genoeg polarisatie is, mede dankzij de enorme bullshit artikelen die Duk publiceert.

Ga je land helpen!

Als je nu nog steeds niet doorhebt dat hier iets totaal anders speelt dan rookgordijn corona en dat die vaccins daar, om wat voor reden dan ook, een hele grote rol in spelen dan begrijp ik niets meer van je.

Iedere andere oplossing werd direct van de baan geveegd omdat een vaccin pas mag worden ingezet als er echt geen enkel alternatief is.

Je zou bijna denken dat je ook een verrader bent.

Weet je wat er gebeurt als niemand zich laat vaccineren? Dan valt hun kaartenhuis in elkaar. Een kaartenhuis dat jij toch ook graag ineen wil zien vallen? Nou, je hebt hordes mensen die je kunt overtuigen dit horror-vaccin niet te nemen en de plannen van de overheden te dwarsbomen.

Een misdaad tegen de mensheid ontvouwt zich voor onze ogen. Dat moet je van de daken schreeuwen. Maar jij? Je waait met alle winden mee.

Of zie je een Great Reset wel zitten?

De ergernis is dat je zo ongeïnformeerde mensen in het vaccin- en virussprookje laat leven en geloven. Een misdaad als je de kennis wel hebt. Zum kotzen.

Het dwingen of chanteren van personen om toch een vaccin te nemen is misdadig op alle vlakken. En daar kom jij aan met je gel*l in de ruimte en praat er over mee alsof het vaccin iets is dat wel okay is. Waar-de-loos.

Sta eens op tegen dit onrecht, sta op tegen deze compleet doorgedraaide waanzin en sta op tegen de ondergang van ons land!

 

Je had ook kunnen antwoorden in plaats van ons te blokkeren. 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
17
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x