NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Is dit nieuws? (Rectificatie!) “Pas op voor valse profeten”

Wanneer er iets gepresenteerd wordt als zijnde nieuws, dan ga je er vanuit dat daar een stukje verslaggeving wordt gedaan of journalistiek!
Op 22 juli jongstleden verscheen er het artikel onder dit kopje getiteld: Pas op voor valse profeten! (- Carl Popper) van Ferry Mahler, welke nogal voor de nodige ophef heeft gezorgd!

Dit artikel valt geenszins onder nieuws te plaatsen, dit artikel heeft bij mij (Chris Collard) en nog een aantal andere lezers enorm veel kwaad bloed gezet en waarom?
Dit artikel doet aan beeldvorming en zet de persoon Willem Engel op een bepaalde manier weg middels suggestieve manipulatie, dit had hooguit als column geplaatst mogen worden.

In een column heeft de schrijver zijn eigen vrijheden om zijn visie te etaleren, maar ook daar zijn uiteraard bepaalde spelregels aan verbonden, indien er met feiten wordt gewerkt valt
er uiteraard niets op aan te merken, maar wanneer er iets onder “nieuws” wordt geplaatst en dit alleen maar een wroeten blijkt te zijn in het verleden van, dan is daar iets grondig mee mis!

Wees de Weerstand bezigt zich met het in een kwaad daglicht stellen van tal van mensen, ze zaaien hiermee verdeeldheid onder de bevolking, terwijl juist eenheid de enige echte oplossing
is en zijn niet bereid zich te richten op doelen zoals bijvoorbeeld een Viruswaanzin dat wel doet.

Vanuit die optiek werd ook dit artikel door Ferry Mahler geschreven, Willem Engel neerzetten als Rastafari met daaromheen een aantal vaagheden en beelden schetsen die zelfs de suggestie
mogelijk wekken dat hij controlled opposition is en haat tegen de blanke bevolking heeft?

Door dit als zijnde nieuws te plaatsen, heeft CSTV zichzelf enorme schade berokkend, om dit heel duidelijk te maken heb ik de handdoek in de ring geworpen en aangegeven om niet meer op
deze basis als columnist verder te willen gaan, indien deze rectificatie in zijn geheel door Danny geplaatst wordt onder nieuws, dan wil ik nog wel een heroverweging maken en anders is het
einde oefening en keer ik Common Sense TV de rug toe!

Uiteraard mag ieder zijn mening hebben, maar om medewerking te verlenen aan iemand die manipulatieve suggesties als nieuws brengt, daarmee kan ik niet door een deur, nieuws dient uit
feiten te zijn opgebouwd en niet uit fictie, hierbij wil ik het verder laten.

Met vriendelijke groet, Chris Collard.

 

Uiteraard plaatsen wij dit, Chris. Ik zie geen enkele reden waarom niet.

4.4 10 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
R. van Apeldoorn

Hier ben ik ontzettend blij om dat jullie dit gedaan hebben. Ik had CS erg hoog liggen omdat jullie al regelmatig goeie nieuws gebracht hebben. En nu kwamen jullie met dit gedrocht aanzetten waardoor ik al helemaal in de war was geraakt. Ben ik nu zo naïef, zit ik nu ook in een tunnelvisie.

Nadat ik eerst zelf informatie had opgezocht merkte ik op dat wat hier stond gewoon haat zaaien is. Iemand die blijkbaar een bloedhekel heeft aan de persoon Willem Engel. Een heel stuk schrijven, zonder het daadwerkelijk over Willem Engel te hebben. Mogelijk geschreven door iemand die een nare ervaring heeft met de familie Engel.

Als ik dan van Willem Engel hoor dat zijn beide zusjes nog gewoon leven wist ik het gewoon zeker, iemand is gewoon aan het Trollen.

Maar door dit te rectificeren laten jullie zien dat ook jullie fouten (kunnen) maken, en door deze ruiterlijk toe te geven geven jullie blijk aan dat waarheidsvinding voor jullie heel belangrijk is.

Top…

Last edited 3 maanden geleden by rvanapeldoorn
Danny

Chris,
Ik heb mijn zegje gedaan. Jij ook.

Ik hoop van harte dat je bij ons blijft met je scherpe columns want de waardering is groot. Ook van lezers hier. Het is voor een groep mensen hun vaste zondag-ritueel.

Overal gebeurt wel eens wat. Na een jaar lang peis en vree een incident. Laten we er het op houden en doen waar we voor zijn opgericht.Ik denk dat ze bij de MSM iedere dag met elkaar overhoop liggen dus wat dat betreft doen we het klasse.

wilboo

spreekwoord zegt: eerlijkheid duurt het langst en daarom is dit een prima rectificatie
proficiat

tonysMelody TM

Wat is er allemaal aan de hand? Was Engel zwaar beschadigd? Wat vond hij ervan?

Dat stuk dat ik gelezen heb, daar stond veel nieuwe info in, over familie/ bloed. Moeite wel waard.

Als zijn levensgezel zwaar in de BLM/Soros-kliek zit, dan zal ie niet in snikken uitgebarsten zijn na het lezen van het stuk, die is wel wat hysterie en conspiracy gewend.

De boodschap was m.i. niemand te idoliseren of als Heilig alternatief te beschouwen, en zo boven elke verdenking te plaatsen.

Waarschuwen tegen valse profeten en andere rattenvangers van Hamelen is heel cruciaal wil je echt(e) vooruitgang boeken. In elke tijd.

Bel hem op voor een reply, wat er fout aan was en plaats het. Kan je lachen.

Dat lijkt mij een efficientere, winstgevender en zeer zeker hilarischere manier om het probleem te benaderen en op te lossen.

Jullie zijn hardstikke goed bezig samen. Waarom zou je nu al de oplossing van ‘allemaal verlies nemen’ kiezen, als je nog de opties met winst/ traffic hebt.

Groei, voor iedereen.

Het zelfde probleem wordt opgelost.

Ik ben wel benieuwd, geef Engel het strijdtoneel, nodig hem uit op jullie platform. Wat zijn zijn nieuwe projecten, what’s going on son?

Laat de beide Ridders van de Vrijheid, de zuivere rede, de waardige Mens en het gewetensvolle bestaan in een open-maatschappij, het zelf uitvechten.

In de publieke arena van het onversaagde woord en de dappere inborst. En garde !

Laat de waarheid hard zijn en de zuiver snijdende logica meedogenloos scherp, opdat dit geschil snel en in het voordeel van de verongelijkte partij beslecht kan worden.

Beide heren claimen nobel en van zuiver intent te zijn.

Heldhaftig, eerlijk, dapper als een ridder en rechtschapen als het kruis van Christus zelve.

Inspirerend, onverzettelijk, leidend en krachtig tegelijk.

Toonbeelden van integriteit, onverzettelijkheid, moedigheid en eervolle bedoelingen. Gelijk de edel-lieden, ridders en beschermheiligen van de Deugden van weleer.

Streng, strijdlustig, rechtvaardig en oprecht.

Nobel in gedachten en den dapp’re daad, trots en schoon in faam en naam.

Indien de aantijgingen vals, malicieus, abject en onder valse voorwendselen geplaats zijn. Dan is dhr Engel onterrecht in zijn naam geschaadt.

Indien waarlijke onwaarheden geplaatst zijn door de auteur, dan verdiend dhr Engel genoegdoening. Zeer zeker ende welvast, wraking en genoegdoening voor de aanval op zijn eer.

Vergelding zo u wil, ter wapen of ter pen, maar op zijn minst een geplaatst weerwoord.

Robert van Apeldoorn

Hij is vrijgezel. Heeft géén eens een vriendin en of kinderen. Woont alleen. Zo zie je maar weer hoe je misleid kan worden als je niet zelf op onderzoek uitgaat.
Jij ziet een héérlijk verhaal, van zie je wel dat hij tóch niet deugd.
Toen ik het stuk las, zag ik direct dat het geschreven was met 1 doel, en dat is de persoon Willem Engel in diskrediet brengen. Vooral omdat de kop wel over hem ging, en de rest alleen maar over zijn familie.
Je kunt je natuurlijk gaan afvragen waarom schrijft deze persoon zo?
Wat zit hier achter?
Wat voor voordeel heeft deze persoon erbij om Willem in een verkeerd daglicht te plaatsen?

Willem is voor de regering ‘gevaarlijk’ hij heeft de kennis in zich om verhaal onderuit te halen. En wat nog belangrijker is, hij SPREEKT zich uit, hij laat zien dat hij twijfels heeft aan hun verhaal.
Willem stelde een paar maanden geleden: “Proof me Wrong”. Ik heb toen afgewacht of er mensen op gingen staan (RIVM) die zijn verhaal helemaal onderuit gingen halen. Maar het bleef stil aan die kant.

Zulke vragen behoren journalisten te stellen. Die mogen nóóit aannemen dat wat hun verteld door de overheid wordt klopt. Die horen hetgeen de overheid zegt aan te horen, en dan via hun vele contacten te controleren of wat beweerd wordt klopt. En als het niet klopt hebben ze een primeur. Deze moeten niet de propaganda van de overheid over ons heen te spuwen.

Maar aangezien alle (ik herhaal) ALLE Nederlandse kranten in eigendom zijn van 2 belgen (gekocht met subsidies vanuit Belgie), moet je je af gaan vragen hoe objectief de hedendaagse krant nog is. Want wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

Helaas worden wij Nederlandse burgers dus enigszins gedwongen om zélf journalist te spelen. Ik heb daar géén opleiding in gehad, maar ik kan je zeggen dat ik hier redelijk goed in aan het worden ben.

Willem Engel heeft geen geld gevraagd van de mensen. Hij is daadwerkelijk een rechtszaak begonnen tegen de staat, en nu ook 1 tegen het RIVM. Hij is dus niet iemand die aan de kant staat te roep toeteren, maar een persoon die óók daadwerkelijk iets doet. Daardoor heeft hij van mij héél véél respect gekregen. En ongetwijfeld zal hij fouten gemaakt hebben.
Het is namelijk gemakkelijk om aan de kant te staan om hém daarop af te rekenen, maar je moet dan de vraag stellen, maar wat heb IK ondertussen gedaan?

In mijn onderzoek die ik toen gestart ben zag ik dat Maurice de Hond zich ook had aangesloten. Hij is welles waar geen wetenschapper, maar hij is verdomd goed in het analyseren van data. Zijn conclusies die hij hiermee maakte waren allemaal voorzien van bronnen.
Wederom bleef het stil bij het RIVM. Ze gaven Maurice géén gelijk, maar ook geen ongelijk.
Ik zag dat als vorm van gezichtsverlies voor het RIVM. Ze hadden een mening gevormd en konden daar niet zomaar door een Maurice hiervan afstappen. Want wat Maurice heeft gedaan, hadden ZIJ moeten doen. Ook zij hadden die bronnen kunnen raadplegen.

Opeens zie ik Baudet van FVD in de 2e kamer Hugo de Jong aftroeven van: Er zijn wél mondkapjes. Hugo de Jonge wilde dat niet aannemen, maar na een korte pauze komt Baudet met een lijstje aanzetten van wel 30 leveranciers hier in Nederland die binnen een week miljoenen mondkapjes kunnen leveren. Hugo moet na een onderbreking toegeven dat dit klopt en dat hij hier werk van gaat maken.
Baudet, die de bui ziet hangen laat de mondkapjes de volgende dag nog testen door een lab in Groningen. Deze komen tot de conclusie dat deze mondkapjes zelfs nog béter zijn dan FFP2 kwaliteit (bijna medisch geschikt).
Enkele dagen laten krijg je in het nieuws te horen, wij kunnen deze mondkapjes NIET gebruiken… Waarom?
Er zit niet een Nederlands keurmerk op en dan kunnen wij ze niet gebruiken. Dan zakt je broek af. Hugo de Jong (top van deze keten, kan niet een opdracht uitgeven, vandaag, óf uiterlijk morgen wil ik dat deze mondkapjes gekeurd zijn, en eventueel voorzien van een keurmerk).

maar ik wijk nu wat af van de topic. Willem wéét in grote lijnen hoe dit proces gaat verlopen:
Fase 1, iedereen lacht hem uit (de domme dansleraar)
Fase 2, iedereen maakt hem belachelijk, wat weet hij er nu van.
Fase 3, iedereen probeert hem in een negatief daglicht te stellen.
Fase 4, men gaat achter hem staan, en gaan hem steunen.

Op dit moment zitten wij tussen fase 3 en 4. Ik lees steeds meer twijfel vanuit de media. HCQ wordt meer en meer positief over geschreven. De aerosolen worden onderzocht.

En als in komende week/weken de PCR test helemaal onderuit gehaald gaat worden valt het als een kaartenhuis inelkaar. De PCR test is namelijk een grote blamage. Ik heb nu al van 2 laboranten / virologen uitspraken gelezen… Waardoor de vele testen door het RIVM in een ander daglicht wordt gesteld.

RIVM doet de testen, GGD mag alleen maar de testen afnemen en opsturen in gesloten zakjes naar het RIVM. Moet je ook al je vraagtekens bij plaatsen.

Last edited 3 maanden geleden by rvanapeldoorn
tonysMelody TM

Het grappige is, er wordt nieteens op een virus getest. Dat kan nieteens zonder een kweekje en andere voorwaarden (Koch’s postulate).

Geen enkel cijfer dat het RIVM/Regering(en) naar buiten brengt omtrent COVID1984 is wetenschappelijk onderbouwd. En daarmee waarheid.

Er wordt alleen op anti-stoffen getest niet/ nooit op het virus. Positief betekend alleen maar of je ooit het gewone griepvirus-Corona hebt gehad.

En dan ook nog met een door de uitvinder zelf afgerade methode. De uitvinder van de Koch’s postulate-light-methode heeft publiekelijk afstand genomen en verklaard dat zijn methode ongeschikt is in deze situatie.

De Koch’s postulate is nooit gebruikt.
En dat is de wetenschappelijke standaard om virussen te vinden.

Dit behoor je te weten als volksvertegewoordiger en beleidsbepaler. Niks in deze hele Corona-hoax is wetenschappelijk vastgesteld of bewezen. Want er zijn geen tests.

Dus wanneer je dan als Rennesaince-man, lavendel-snuiver, redder van de Rechtstaat en kampioen van Nederland de bewust incompetente minister weet af te troeven in het vinden van onnodige oplossingen, voor een niet-bestaand probleem Dan ben ik niet onder de indruk.

(Cojona = 99.975% overlevingskansen = geen crisis = geen gevaar = dus allemaal theater = check de sterftecijfers)

Want hij speelt in hetzelfde toneelstuk mee als min. de Jong en de landverradende regering. Alleen de andere rol/ antagonist.

Maar het blijft een tijdsverspillend theater-spektakel.

Terwijl de economie, onze veiligheid en onze toekomst om ons heen implodeert. Staan ze in D-Haag de Leugen verder te acteren.

Want vergis je niet. In NL’s parlement mag het dan fake en theoretisch gebabbel zijn, maar het leed en de ellende bij de oudjes, ouders en middenstand is dat niet. Voor hen is deze hele shit-show in het parle-ment wel degelijk een Theater van de Traan geweest.

Iedereen in het parlement die deze bewijsbare hoax serieus neemt is een tijdsverspiller, een moemaker.

Ze lossen helemaal niks op in parlement, want ze werken bewust en met opzet met de Leugen ipv de Waarheid. Iedereen kan dit weten.

Hoe meer je test des te meer “besmettingen” je gaat vinden. Want het is nog steeds het gewone griep-virus, wat we allemaal weleens hebben gehad. Het aantal gevonden besmettingen zegt dus werkelijk niks over het aantal zieken. Of het acute gevaar. Want de tests laten anti-stoffen zien, niet en nooit het virus zelf.

Volgens mij is de nodeloos verwarrende term hiervoor: a-symptomatische dragers oid. Dat betekend dat je ooit het griepvirus corona hebt gehad in de 50,60 of 80 jaar dat je al geleefd hebt.

Die informatie uit die tests is niet schokkend niet beangstigend en nieteens relevant. Want het gaat om het gewone griep-virus in een matig griepseizoen en geeneens over dragers van het virus. Anti-lichamen worden gevonden, geen virussen.

Geen reden om oudjes in eenzaamheid uittesterven. De middenstand en middenklasse te vernietigen en de bevolking online en irl te muilkorven en te vernederen als waren we dieren honden gelijk.

Wat is daar Rennesaince aan, wat is daar fijnbesnaard, erudiet en ontwikkeld aan?

Er is niks beschaafds aan ingehuurde acteurs die een Leugen opvoeren in het Theater van de Traan.

En zo, niet alleen het heden en toekomst van Nederland vernietigen, maar ook de zo gewaardeerde gedeelde geschiedenis.

Medische Encyclopedie 1989/ hardcopy:
Corona-viruses = Common Cold-viruses.

Dat moet het startpunt van je denken zijn: De feiten en de Waarheid.

De rest is gelul of gelieg.

Danny

Alles staat automatisch onder nieuws. Alleen als je op nieuws klikt ontbreken de eerste 4 of 6 artikelen. Dit vooral voor mobiele gebruikers. Als ze op de voorpagina klikken op “Meer Nieuws” krijgen ze niet weer eerst dezelfde 6 artikelen van de voorpagina in beeld en hoeft men niet weer de eerste artikelen allemaal door te scrollen.

Robert van Apeldoorn

Luister ik liever naar morri dan naar die grafstem van de gulden middenweg.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol