NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Is dit nieuws? (Rectificatie!) “Pas op voor valse profeten”

Wanneer er iets gepresenteerd wordt als zijnde nieuws, dan ga je er vanuit dat daar een stukje verslaggeving wordt gedaan of journalistiek!
Op 22 juli jongstleden verscheen er het artikel onder dit kopje getiteld: Pas op voor valse profeten! (- Carl Popper) van Ferry Mahler, welke nogal voor de nodige ophef heeft gezorgd!

Dit artikel valt geenszins onder nieuws te plaatsen, dit artikel heeft bij mij (Chris Collard) en nog een aantal andere lezers enorm veel kwaad bloed gezet en waarom?
Dit artikel doet aan beeldvorming en zet de persoon Willem Engel op een bepaalde manier weg middels suggestieve manipulatie, dit had hooguit als column geplaatst mogen worden.

In een column heeft de schrijver zijn eigen vrijheden om zijn visie te etaleren, maar ook daar zijn uiteraard bepaalde spelregels aan verbonden, indien er met feiten wordt gewerkt valt
er uiteraard niets op aan te merken, maar wanneer er iets onder “nieuws” wordt geplaatst en dit alleen maar een wroeten blijkt te zijn in het verleden van, dan is daar iets grondig mee mis!

Wees de Weerstand bezigt zich met het in een kwaad daglicht stellen van tal van mensen, ze zaaien hiermee verdeeldheid onder de bevolking, terwijl juist eenheid de enige echte oplossing
is en zijn niet bereid zich te richten op doelen zoals bijvoorbeeld een Viruswaanzin dat wel doet.

Vanuit die optiek werd ook dit artikel door Ferry Mahler geschreven, Willem Engel neerzetten als Rastafari met daaromheen een aantal vaagheden en beelden schetsen die zelfs de suggestie
mogelijk wekken dat hij controlled opposition is en haat tegen de blanke bevolking heeft?

Door dit als zijnde nieuws te plaatsen, heeft CSTV zichzelf enorme schade berokkend, om dit heel duidelijk te maken heb ik de handdoek in de ring geworpen en aangegeven om niet meer op
deze basis als columnist verder te willen gaan, indien deze rectificatie in zijn geheel door Danny geplaatst wordt onder nieuws, dan wil ik nog wel een heroverweging maken en anders is het
einde oefening en keer ik Common Sense TV de rug toe!

Uiteraard mag ieder zijn mening hebben, maar om medewerking te verlenen aan iemand die manipulatieve suggesties als nieuws brengt, daarmee kan ik niet door een deur, nieuws dient uit
feiten te zijn opgebouwd en niet uit fictie, hierbij wil ik het verder laten.

Met vriendelijke groet, Chris Collard.

 

Uiteraard plaatsen wij dit, Chris. Ik zie geen enkele reden waarom niet.

4.3 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny

Chris,
Ik heb mijn zegje gedaan. Jij ook.

Ik hoop van harte dat je bij ons blijft met je scherpe columns want de waardering is groot. Ook van lezers hier. Het is voor een groep mensen hun vaste zondag-ritueel.

Overal gebeurt wel eens wat. Na een jaar lang peis en vree een incident. Laten we er het op houden en doen waar we voor zijn opgericht.Ik denk dat ze bij de MSM iedere dag met elkaar overhoop liggen dus wat dat betreft doen we het klasse.

R. van Apeldoorn

Hier ben ik ontzettend blij om dat jullie dit gedaan hebben. Ik had CS erg hoog liggen omdat jullie al regelmatig goeie nieuws gebracht hebben. En nu kwamen jullie met dit gedrocht aanzetten waardoor ik al helemaal in de war was geraakt. Ben ik nu zo naïef, zit ik nu ook in een tunnelvisie. Nadat ik eerst zelf informatie had opgezocht merkte ik op dat wat hier stond gewoon haat zaaien is. Iemand die blijkbaar een bloedhekel heeft aan de persoon Willem Engel. Een heel stuk schrijven, zonder het daadwerkelijk over Willem Engel te hebben. Mogelijk geschreven door iemand die… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by rvanapeldoorn
wilboo

spreekwoord zegt: eerlijkheid duurt het langst en daarom is dit een prima rectificatie
proficiat

tonysMelody TM

Wat is er allemaal aan de hand? Was Engel zwaar beschadigd? Wat vond hij ervan? Dat stuk dat ik gelezen heb, daar stond veel nieuwe info in, over familie/ bloed. Moeite wel waard. Als zijn levensgezel zwaar in de BLM/Soros-kliek zit, dan zal ie niet in snikken uitgebarsten zijn na het lezen van het stuk, die is wel wat hysterie en conspiracy gewend. De boodschap was m.i. niemand te idoliseren of als Heilig alternatief te beschouwen, en zo boven elke verdenking te plaatsen. Waarschuwen tegen valse profeten en andere rattenvangers van Hamelen is heel cruciaal wil je echt(e) vooruitgang boeken.… Lees verder »

Robert van Apeldoorn

Hij is vrijgezel. Heeft géén eens een vriendin en of kinderen. Woont alleen. Zo zie je maar weer hoe je misleid kan worden als je niet zelf op onderzoek uitgaat. Jij ziet een héérlijk verhaal, van zie je wel dat hij tóch niet deugd. Toen ik het stuk las, zag ik direct dat het geschreven was met 1 doel, en dat is de persoon Willem Engel in diskrediet brengen. Vooral omdat de kop wel over hem ging, en de rest alleen maar over zijn familie. Je kunt je natuurlijk gaan afvragen waarom schrijft deze persoon zo? Wat zit hier achter?… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by rvanapeldoorn
tonysMelody TM

Het grappige is, er wordt nieteens op een virus getest. Dat kan nieteens zonder een kweekje en andere voorwaarden (Koch’s postulate). Geen enkel cijfer dat het RIVM/Regering(en) naar buiten brengt omtrent COVID1984 is wetenschappelijk onderbouwd. En daarmee waarheid. Er wordt alleen op anti-stoffen getest niet/ nooit op het virus. Positief betekend alleen maar of je ooit het gewone griepvirus-Corona hebt gehad. En dan ook nog met een door de uitvinder zelf afgerade methode. De uitvinder van de Koch’s postulate-light-methode heeft publiekelijk afstand genomen en verklaard dat zijn methode ongeschikt is in deze situatie. De Koch’s postulate is nooit gebruikt. En… Lees verder »

Danny

Alles staat automatisch onder nieuws. Alleen als je op nieuws klikt ontbreken de eerste 4 of 6 artikelen. Dit vooral voor mobiele gebruikers. Als ze op de voorpagina klikken op “Meer Nieuws” krijgen ze niet weer eerst dezelfde 6 artikelen van de voorpagina in beeld en hoeft men niet weer de eerste artikelen allemaal door te scrollen.

Robert van Apeldoorn

Luister ik liever naar morri dan naar die grafstem van de gulden middenweg.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x