Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Is covid19 een A ziekte en zijn ingrijpende ontwrichtende maatregelen gerechtvaardigd? 

Verspreid de vrijheid!

Onderstaande tekst is de tekst die onder de video van BLCKBX staat op YouTube. (bron)

We weten dat bepaalde lezers eigenlijk niets meer serieus kunnen lezen of zien wanneer  covid19 de basis is van een gesprek, een artikel of een debat. Ik ook niet.

Ik denk ook Gideon niet maar hij gebruikt hun eigen cijfers om ze mee om de oren te slaan. Want zelfs met die cijfers is werkelijk niets te verantwoorden wat hier gebeurt.

Is covid19 een A ziekte?

”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren.

De meest fundamentele vraag: Is covid19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd?

Minister van VWS, hugo de jonge kan het niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de Eerste Kamer met Alexander van Hattum.

Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

Momenteel staat covid19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister, maar eigenlijk het hele kabinet, de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan: hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte? Ofwel: wat is de infection fatality rate oftewel de IFR?

We weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta analyse over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd, is bijgesteld tot 0.15.

Eerder bevestigde de WHO ook als dat de IFR was bijgesteld tot 0,23, zie LINK.

Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde.

De IFR was in den beginnen 3 % en nu dus 0.15. 20 keer lager en minder dodelijk dan gedacht en daarmee staat de A status ter discussie.

Dé vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is:

Hoort Covid19 in de categorie A of niet? Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan.

Kersvers Tweede Kamerlid en staatsrecht deskundige Gideon van Meijeren maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan niet los te laten en dus praat ik met hem over de A status van covid 19 en de merkwaardige gang van zaken in de tweede kamer.

 

Luid de klok!

Kom op, mensen! Kom naar buiten met die informatie. Het móet.

Ook van BLCKBX:

Klokkenluider Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan!

Kijk voor meer info hier:
https://www.blckbx.tv/klokkenluider

 

 

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x