CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Infanticide wordt doodgezwegen door media

Eergisteren op de dag van het Menselijk Leven protesteerde de ‘Purple Sash Revolution Pro Life’ actiegroep bij het kantoor van Nancy Pelosi tegen infanticide.

“De Nationale Dag van de Heiligverklaring van het Menselijk Leven, dat gevierd wordt sinds 22 januari 1973.” zei Donald Trump dat alle leven heilig en waardevol is.

“Ieder mens, geboren of ongeboren, de arme, de verslagene, de gehandicapte, de zwakkere en de oudere, iedereen is van grote waarde.”

“Ieder legt zijn eigen weg af in het leven. De rechten van alle mensen moeten verdedigd worden. Elk leven is een geschenk van God.” aldus Donald Trump.

Maar in Californië wordt infanticide gepleegd op pasgeborenen. Zuigelingen worden direct na de geboorte van al hun organen ontdaan in speciale klinieken.

Er wordt een gat geboord in hun hoofd om hun hersens weg te nemen. Hun hart wordt vaak nog kloppend geoogst. De organen worden doorverkocht aan derden. Vaak laboratoria.

Er werd gefilmd in de kliniek van “Planned Parenthood” met een verborgen camera. De beelden spreken voor zich.

Een voormalig medewerker met wroeging klapte uit de school:

“Een pasgeboren tweeling, die elkaar knuffelde, werd in een pan water verdronken. Alle baby’s worden levend doorboord om kloppende harten te kunnen leveren aan de klanten.”

Trump vroeg Nancy Pelosi gisteren om tot actie over te gaan in het Congres en een eind te maken aan de abortussen van levend geborenen omdat deze baby’s pijn kunnen voelen.

Hij verklaarde dat hij ervoor zal strijden dat de wens van de Democraten om abortus tot een mensenrecht te verheffen nooit werkelijkheid zal worden.

De makers van de verborgen camera beelden in de klinieken werden aangeklaagd door Democrate Kamala Harris.

Met zestien aanklachten tegen zich zijn David Daleiden en Sandra Merritt het eerste camerateam ooit dat wordt vervolgd voor het gebruik maken van een verborgen camera.

Er werd huiszoeking gedaan bij filmmaker David Daleiden in zijn appartement. Zijn camera, computer en alle filmbeelden werden in beslag genomen.

Het huiszoekingsbevel was uitgevaardigd door toen Openbaar Aanklager Kamala Harris, die voor haar presidentskandidaats-campagne tienduizenden dollars kreeg toegespeeld van Planned Parenthood en consorten.

Ondertussen maakte Kamala Harris zich wel zorgen over het dierenwelzijn van kippen in kippenhouderijen. Vorige maand werd de rechtszaak in San Francisco voortgezet.

De laatste ontwikkelingen rondom de zaak brachten aan het licht dat het bedrijf StemExpress babyhartjes en babyhoofden kocht bij Planned Parenthood.

De CEO van StemExpress gaf onder ede toe dat er hoofdjes vastgenaaid werden aan andere lichaamsdelen.

De baby wordt, alvorens geboren te worden expres dusdanig omgedraaid in de buik van de moeder opdat het hoofdje onbeschadigd blijft en daardoor meer geld zal opbrengen.

De CEO gaf ook toe dat de filmbeelden authentiek waren, er was dus niet mee geknutseld zoals eerder werd beweerd door de aanklagers. Er wordt nergens verslag gedaan over deze rechtszaak.

De enige die er aandacht aan schonk was Tucker Carlson van Fox. Hij interviewde filmmaker David Daleiden in zijn Tonight Show.

Daleiden heeft nu van de rechter een spreekverbod opgelegd gekregen.

Protest bij kantoor Pelosi:

Dag van het Menselijk Leven:
http://newexpressnews.com/trump-declares-jan-22-national-sanctity-of-human-life-day/

Bron infanticide:
https://www.churchmilitant.com/news/article/infanticide-in-us-abortion-mills

Vorderingen in rechtszaak over de gefilmde infanticide:
https://thefederalist.com/2019/09/11/media-blacks-abortion-industry-admissions-baby-body-part-trafficking-kamala-harris-abuse-power/

Meer bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=aQoW4GMpr08

 

4.8 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x