NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Illegalen lopen vrij rond in Nederland. Anderhalve meter wet kan niet worden toegepast in cel.

Nederland heeft tussen 11 maart en 31 mei 390 mensen vrijgelaten uit vreemdelingendetentie. Omdat deze groep ongedocumenteerden geen recht heeft op opvang, is het merendeel op straat beland. Doorgaans worden slechts enkele tientallen vreemdelingen per maand vrijgelaten.

Dat schrijven de Telegraaf en de Volksverr.. Volkskrant vandaag.

“Toen de coronamaatregelen werden afgekondigd is naar het dossier van iedere persoon in bewaring gekeken”, zegt de woordvoerder van het ministerie.
“Per individueel geval is een afweging gemaakt: hoe lang zit deze persoon al in bewaring, is er een lichter middel mogelijk en is er daadwerkelijk zicht op uitzetting.”

“Nog eens zestig vreemdelingen zijn met behulp van niet-gouvernementele organisaties naar het land van herkomst vertrokken. Het overige deel, 260 vreemdelingen, is op straat beland. Ze hebben vanwege hun status geen recht op opvang:”

De Volkskrant kopt met:

“Nederland heeft tussen 11 maart en 31 mei 390 mensen vrijgelaten uit vreemdelingendetentie. Omdat deze groep ongedocumenteerden geen recht heeft op opvang, is het merendeel op straat beland.”

De overheid noemt het een “Duivels dilemma”

“De coronacrisis onderstreept nog eens hoe duivels dit dilemma is voor de overheid. Uitzetting is door alle beperkingen nog lastiger geworden. Verblijf in een detentiecentrum is, zeker tijdens een virusuitbraak, verre van ideaal. Vreemdelingen delen met z’n tweeën een cel van zo’n tien vierkante meter, waardoor de 1,5-meter regel nauwelijks valt na te leven. “

Wanneer wordt dit land eens wakker en sleuren ze deze mensen uit dat gebouw in Den Haag?

En wie zitten hier achter?

“Zes mensenrechtenorganisaties, waaronder het Meldpunt Vreemdelingendetentie, Amnesty International en VluchtelingenWerk, riepen de overheid daarom vorige maand op om alle ingezetenen vanwege het risico op besmetting vrij te laten. “, aldus de Volkskrant.

Oh ja.. Er is géén uitzicht op redelijke termijn dat deze illegalen worden uitgezet.” (bron)

Weer een paar verkrachtingen en berovingen per week erbij. Ja het is hard, maar dat zijn de cijfers. Die iedereen graag wegmoffeld onder het rookgordijn genaamd: “corona”.

Bronnen:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/409188076/veel-vreemdelingen-vrijgelaten-uit-detentie
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/opvallend-veel-vreemdelingen-vrijgelaten-uit-detentie-merendeel-belandt-op-straat

 

 

#kickoutrutte

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x