CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Illegale opgepakt voor aanranding Belgische TV-reporter

De man die afgelopen zaterdagavond tijdens een live-uitzending van het Belgische ‘VTM Nieuws’ reporter Evelyne Boone lastigviel, is opgepakt.

Dat meldt de Antwerpse politie. Het gaat om een man die illegaal in België verblijft. VTM zelf gaf al aan een klacht in te zullen dienen.

Tijdens het VTM Nieuws van 19.00 zat reporter Evelyne Boonen in Antwerpen, van waaruit ze verslag deed over het coronavirus.

Plots werd ze benaderd door een man van buitenlandse origine die haar zomaar vastgreep en een kus op haar wang gaf. Al snel gingen de beelden van het incident rond op sociale media om de man in kwestie te identificeren.

Politie Antwerpen op Twitter:

De illegaal was reeds eerder meerdere malen in aanraking gekomen met de Antwerpse politie. De politieagenten herkenden de man dan ook direct van eerdere interventies.

Na het voorval met de VTM-journaliste werd hij door agenten aangehouden in het kader van illegaliteit, terwijl hij in dronken toestand lag te slapen op de Grote Markt in Antwerpen.

“Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor aanranding van de eerbaarheid en de man werd verhoord.”, meldt de Antwerpse politie.

Het dossier werd overgemaakt aan het parket van Antwerpen voor opvolging, de aanrander zelf werd ter beschikking gesteld van de dienst vreemdelingenzaken

De journaliste en haar werkgever VTM zullen een officiële klacht indienen tegen de migrant in kwestie voor grensoverschrijdend gedrag, stellen ze in een persbericht.

“Niet alleen is dit een aanranding van de eerbaarheid, ook is dit in corona-tijden onverantwoord gedrag.”, reageert Nicolas Lataire, hoofdredacteur VTM.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven