nl Nederlands

Illegale opgepakt voor aanranding Belgische TV-reporter

De man die afgelopen zaterdagavond tijdens een live-uitzending van het Belgische ‘VTM Nieuws’ reporter Evelyne Boone lastigviel, is opgepakt.

Dat meldt de Antwerpse politie. Het gaat om een man die illegaal in België verblijft. VTM zelf gaf al aan een klacht in te zullen dienen.

Tijdens het VTM Nieuws van 19.00 zat reporter Evelyne Boonen in Antwerpen, van waaruit ze verslag deed over het coronavirus.

Plots werd ze benaderd door een man van buitenlandse origine die haar zomaar vastgreep en een kus op haar wang gaf. Al snel gingen de beelden van het incident rond op sociale media om de man in kwestie te identificeren.

Politie Antwerpen op Twitter:

De illegaal was reeds eerder meerdere malen in aanraking gekomen met de Antwerpse politie. De politieagenten herkenden de man dan ook direct van eerdere interventies.

Na het voorval met de VTM-journaliste werd hij door agenten aangehouden in het kader van illegaliteit, terwijl hij in dronken toestand lag te slapen op de Grote Markt in Antwerpen.

“Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor aanranding van de eerbaarheid en de man werd verhoord.”, meldt de Antwerpse politie.

Het dossier werd overgemaakt aan het parket van Antwerpen voor opvolging, de aanrander zelf werd ter beschikking gesteld van de dienst vreemdelingenzaken

De journaliste en haar werkgever VTM zullen een officiële klacht indienen tegen de migrant in kwestie voor grensoverschrijdend gedrag, stellen ze in een persbericht.

“Niet alleen is dit een aanranding van de eerbaarheid, ook is dit in corona-tijden onverantwoord gedrag.”, reageert Nicolas Lataire, hoofdredacteur VTM.

https://twitter.com/jeacath/status/1238892102022504448

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x