CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

#IKTWIJFEL: Artsen Collectief krijgt steeds meer aandacht

CSTV is op geen enkele manier verbonden aan de Stichting Artsen Covid Collectief. Wij nemen waar en laten dit zien omdat wij vinden dat dit belangrijk is.

#IKTWIJFEL

We merken aan alles dat de publieke opinie aan het kantelen is. 

Ook artsen treden steeds meer naar buiten en spreken hun twijfels en uiten kritiek op dit beleid van de overheid uit. Niet alleen in de media.

Dit had veel eerder gemoeten maar wij denken dat er heel veel druk er op deze mensen staat die ook onderdeel zijn van een systeem. En artsen zijn net mensen, dus er zijn goede en foute artsen en alles wat daar tussenin zit.

We hebben voorbeelden van artsen die bedreigd werden vanuit de overheid zodra ze een andere mening uitten over corona. (bron) Met meestal hele voor de hand liggende argumenten waar niemand aan zal twijfelen (zouden) de media het laten zien.

Maar nu is er geen reden meer om je niet aan te sluiten bij andere artsen die hetzelfde voelen als alle iedere oprechte artsen in Nederland. Velen gingen u voor en dat er iets niet klopt is daar kunt u niet meer omheen. Het is belangrijk samen te komen.

Zij die weten dat ze handelen op basis van een leugen zullen moeten naar buiten komen. De nood is hoog en een klein land als Nederland kan nog gered worden op redelijk korte termijn. Het besef is er onder de mensen in Nederland.

Vind u het als arts normaal wat hier gebeurt? Vind u het ethisch dat men jonge studenten oudere mensen gaan vaccineren met een vaccin dat alles behalve effectief en veilig is?

Het Nederlandse volk is niet gek en wordt steeds wakkerder. Doe het goede. Het vertrouwen is er nog.

Bent u arts? Sluit u aan! Velen gingen u voor en het volk zal u dankbaar zijn dat u bent opgestaan voor gerechtigheid.

Er komt steeds meer naar buiten. We weten dat de top geld verdient aan positieve PCR-testen.

Bron: CSTV morgen.

 

U staat met het Artsen Collectief niet meer alleen en u bent lang niet de enige met twijfels. De waarheid wint. Strijd voor die waarheid en u wint.

Website:
https://artsencollectief.nl/

Het Nederlandse artsencollectief is onderdeel van een wereldwijde beweging die is ontstaan onder de artsen en ander medisch personeel en experts. (bron)

 

En wordt er op één of andere manier druk op u gezet? Kom daar dan ook mee naar buiten. Wees niet bang voor de overheid of voor collega artsen. Wees bang voor het gevolg van deze gecreëerde crisis en zorg dat u uw patiënten behandelt zoals u heeft gezworen.

Ik ben huisarts en ik stel vragen

Huisarts over Hugo de Jonge: Uw enige taak is vertrekken!

4.5 17 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven