Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Ik kwam 2 video’s tegen die ik u niet wil onthouden

Eén video is afkomstig van de actiegroep Zorgmedewerkers Verenigd.

“U heeft vorig jaar voor ons geklapt, mogen we dan nu een paar minuten van uw tijd?”

 

 

Niets RIVM, niets hugo de jonge, niets ab osterhaus, niets heks koopmans met hun vieze vuile leugens en terroristische horror praatjes.

Hier hoort u de opinies maar vooral de ervaringen van de mensen die werkzaam zijn in de zorg. Gewoon professionele en nuchtere berichten van de echte deskundigen. Verplegend personeel die hun ervaringen delen, zich oprecht zorgen maken en bovendien een aantal welgemeende adviezen aan u meegeven.

Hulde aan deze mensen!

Er staan nog meer video’s op hun website:

https://zorgmedewerkersverenigd.nl/

Klik even op het duimpje omhoog op hun website beste mensen! Er staan op dit moment ‘slechts’ 642 duimpjes omhoog. Laten wij er met elkaar voor zorgen dat dit aantal minimaal verdubbelt, beste mensen!

 

 

 

Maar deze video is ronduit schokkend.

Mark Dice is een Amerikaans schrijver en media analist. Hij is de straat op gegaan in San Diego, California om de mensen op straat te vragen of ze een petitie wilden ondertekenen die stelt dat mensen die hun vaccin niet willen nemen, gearresteerd moeten worden en moeten worden opgesloten totdat ze tot inkeer komen en hun vaccin alsnog nemen. Een enkeling weigert, noemt hem een facist of een gek, maar de meerderheid van de mensen in zijn video tekenen vol overtuiging de petitie. Mark doet er ondertussen steeds nog een flike schep bovenop door te zeggen dat die rare mensen die het hebben over de gevolgen op langere termijn niet moeten zeuren. “Wat er op langere termijn gebeurt daar gaan we ons dan wel zorgen over maken. Nu moeten die mensen er in de gevangenis maar zorgen gaan maken over hun gedrag” En zo heeft hij nog veel meer opmerkingen tegen de mensen die (gaan) ondertekenen. “Wij moeten voor deze mensen beslissen wat het beste voor ze is”. Aan een mevrouw legt hij zelfs uit dat het vaccin nog niet is goedgekeurd en dat het nog maar een experiment is, “maar dat neemt niet weg dat iedereen het moet nemen”. En zonder de geringste aarzeling tekent deze dame de petitie.

Enfin, hij doet er alles aan om het zo absurd mogelijk te doen zijn, maar de passanten tekenen vol overtuiging de petitie.

 

Het enige dat ik jammer vind is dat hij uiteindelijk niet een totaal aantal ondertekenaars en weigeraars vermeld. Want hij kan in de video natuurlijk plakken en knippen wat hij wil. Maar sowieso het feit dat zo veel Amerikanen zoiets tekenen……. Hoe triest, hoe schrijnend is dat.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
25
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x