Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ik heb me laten inenten…..

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tegen mark rutte en hugo de jonge, tegen klaus en tegen bill.

Maar het werkt niet. Ik krijg overal jeuk en puistjes als ik één of meer van die idioten zie of hoor. Ik heb alleen maar bijwerkingen en het vaccin doet niets om mij te beschermen tegen deze kwallen.

Als hugo zegt dat de vaccins (die al geen vaccins zijn) volledig veilig zijn en uitvoerig getest….

Niet gevaarlijker dan het eten van een frikandelletje…..

En doctor Michael Yeadon, die jarenlang voor Pfizer heeft gewerkt en 32 jaar ervaring heeft met vaccins, en professor dokter Pierre Capel, meer dan 40 jaar ervaring en dokter Geert Vanden Bossche, ook expert op het gebied van vaccins, zeggen dat het mogelijk heel gevaarlijk is om je met deze experimentele spuiten te laten injecteren…..

Als ik die verschillende lezingen hoor, dan wil ik graag meer weten. Een schoolmeester die zichzelf tot dictator heeft uitgeroepen en verschillende wetenschappers met jarenlange ervaring spreken elkaar tegen…..

Kijk eens naar dit korte, maar zeer indrukwekkende filmpje:

 

Ik geef toe, ik ben op voorhand al een beetje bevooroordeeld door de houding, uitspraken en het gedrag van het schoolmeestertje. Maar kunt u mij dat kwalijk nemen? Maakt dat mij een wappie? In elk geval ga ik op onderzoek uit en probeer de echte feiten van de nep feiten te onderscheiden.

En als ik er dan achter kom dat de wetenschappers die kritische geluiden laten horen worden geweerd, geridiculiseerd en verbannen van internet en zelfs van hun werk…..

En als ik er dan achter kom dat de veeartsen die een avondcursus virologie hebben gevolgd op een piëdestal worden gezet en aanbeden worden als de orakels en dat hun ‘wijsheid’ onder geen beding mag worden bekritiseerd….. En als ik er dan ook nog achter kom dat de betrokken virologen bij de OMT’s en RIVM’s van diverse landen ook directe of indirecte belangen hebben bij de farmaceutische industrie en bij de pcr producenten…..

Dan concludeer ik, na vele, vele uren speur- en leeswerk, dat ik liever afga op de stellingen en meningen van onafhankelijke wetenschapper dat op de mening van hugo en zijn trawanten.

U heeft toch hopelijk inmiddels wel door dat ons hele bestaan, onze samenleving, onze welvaart, ons welzijn hier op het spel staat…

De machthebbertjes als rutte en de jonge hebben niks te vrezen. Althans dat denken zij. Zij wanen zich in de veronderstelling dat in de nieuwe wereld die ze gaan meehelpen creëren, zij een belangrijke functie zullen gaan vervullen. Ze snappen niet dat ze slechts de muilezels zijn die nu eventjes nodig zijn. Lees mijn column over De Protocollen nog maar eens na. (voetnoot 1)

One down, three to go…

Het zo bejubelde AstraZeneca vector-vaccin, waarvan hugo, niet geheel belangeloos, in mei vorig jaar al 100% van overtuigd was dat dat, samen met de mRNA genetische manipulatie, de enige oplossing zou zijn om uit deze plandemie te komen, is inmiddels al door het ijs gezakt.

Aanvankelijk werden de overlijdens en zeer ernstige bijwerkingen nog afgedaan als toeval of zelfs onzin. Inmiddels is dat niet meer vol te houden en zijn al vele landen gestopt met het gebruik van dit experimentele spuitje. Helaas, niet goed, geld weg. En voor de slachtoffers? Helaas, uitgesloten aansprakelijkheid.

Hoe zit het met de mRNA spuit die nog steeds volop wordt gebruikt? Ook daar zien we een indrukwekkende lijst aan overlijdens en bijwerkingen. Zie het artikel: Vaccin slachtoffers, daar moet je geen nepnieuws over verspreiden (voetnoot 2)

Het is niet alleen de mening van doctor Yeadon, dokter Vanden Bossche en dokter Capel dat het ook oppassen geblazen is met dit experiment.

Ik citeer de meningen van een aantal gerenommeerde Amerikaanse doktoren en wetenschappers over de mRNA genetische modificatiespuiten:

 

In november 2020 zei Dr. Peter Jay Hotez over de nieuwe mRNA-vaccins:

Ik maak me zorgen over innovatie ten koste van bruikbaarheid, omdat ze [de mRNA-vaccins] zijn toegespitst in de richting van technologieplatforms die er nog nooit in geslaagd zijn een licentie te krijgen.

Dr. Hotez is hoogleraar Kindergeneeskunde en Moleculaire Virologie & Microbiologie aan het Baylor College of Medicine, waar hij ook directeur is van het Texas Children’s Hospital Center for Vaccine Development.

Michal Linial, PhD is hoogleraar Biochemie. Vanwege haar onderzoek naar en prognoses over Covid-19 is Dr. Linial veelvuldig geciteerd in de media. Onlangs verklaarde zij:

Ik zal het [het mRNA-vaccin] niet onmiddellijk nemen – waarschijnlijk niet voor op zijn minst het komende jaar. We moeten afwachten of het echt werkt. We hebben slechts een veiligheidsprofiel van gedurende een bepaald aantal maanden, dus of er na twee jaar een effect op lange termijn is, kunnen we niet weten.

 

In november 2020 berichtte The Washington Post over aarzeling onder beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten ten aanzien van de mRNA-vaccins, waarbij peilingen werden aangehaald die meldden dat:

Sommigen wilden in de eerste ronde niet worden gevaccineerd zodat ze konden afwachten of er mogelijke bijwerkingen zijn, diverse artsen en verpleegkundigen eisen meer gegevens voordat ze pleiten voor vaccins om de pandemie te beëindigen.

Frank Shallenberger, MD, HMD, beoefent sinds 1973 de geneeskunst en heeft zich gespecialiseerd in zowel traditionele als alternatieve geneeskunst. Hij heeft het volgende te melden:

Beste patiënten en vrienden,

Vorige week is mij wel 20 keer gevraagd naar de nieuwe Covid-vaccins. Hier zijn mijn gedachten. Geeft u deze informatie alstublieft aan zo veel mogelijk mensen door. Mensen moeten volledig geïnformeerde informatie hebben voor de toestemming van het injecteren van vreemd genetisch materiaal in hun lichaam.

De Covidvaccins zijn mRNA vaccins. mRNA vaccins zijn een compleet nieuw type vaccin. Voor geen enkel mRNA-vaccin is ooit eerder een vergunning voor menselijk gebruik verleend. In wezen hebben we absoluut geen idee wat we van dit vaccin kunnen verwachten. We hebben geen idee of het effectief of veilig zal zijn.

Traditionele vaccins brengen gewoon stukjes verzwakt virus in om een immuunreactie te stimuleren. Het nieuwe mRNA-vaccin is totaal anders. Het injecteert (transfecteert) moleculen van synthetisch genetisch materiaal van niet-menselijke oorsprong in onze cellen. Eenmaal in de cellen reageert het genetisch materiaal met ons transfer-RNA (tRNA) om een vreemd eiwit te maken dat het lichaam zogenaamd leert het virus waarvoor het gecodeerd is, te vernietigen. Deze nieuw aangemaakte eiwitten worden niet gereguleerd door ons eigen DNA, en zijn dus volledig vreemd aan onze cellen. Het is onbekend waartoe zij volledig in staat zijn.

De mRNA-molecule is kwetsbaar voor vernietiging. Dus om de fragiele mRNA-strengen te beschermen terwijl zij in ons DNA worden ingebracht, worden zij gecoat met PEG-geëpoxideerde lipide-nanodeeltjes. Deze coating verbergt het mRNA voor ons immuunsysteem, dat normaal gesproken elk vreemd materiaal dat in het lichaam wordt geïnjecteerd zou doden. PEG-geëpoxideerde lipide-nanodeeltjes worden al jaren in verschillende geneesmiddelen gebruikt. Vanwege hun effect op de balans van het immuunsysteem is in verschillende studies aangetoond dat zij allergieën en auto-immuunziekten kunnen induceren. Bovendien is aangetoond dat PEG-gerelateerde lipiden-nanodeeltjes hun eigen immuunreacties teweegbrengen en schade aan de lever veroorzaken.

Deze nieuwe vaccins zijn bovendien verontreinigd met aluminium, kwik, en mogelijk formaldehyde. De fabrikanten hebben nog niet bekendgemaakt welke andere giftige stoffen ze bevatten.

Aangezien virussen vaak muteren, is de kans dat het vaccin langer dan een jaar werkt onwaarschijnlijk. Daarom verandert het griepvaccin elk jaar. Het vaccin van vorig jaar is niet waardevoller dan de krant van vorig jaar.

Er is absoluut geen lange termijn veiligheidsonderzoek gedaan om er zeker van te zijn dat deze vaccins niet  kanker, epileptische aanvallen, hartkwalen, allergieën en auto-immuunziekten veroorzaken die we bij andere vaccins zien. Als u ooit proefkonijn wilde zijn voor Big Pharma, dan is dit uw gouden kans.

Aangezien het sterftecijfer ten gevolge van Covid nu weer het normale sterftecijfer ten gevolge van griep bereikte, is de pandemie sindsdien voorbij. Daarom is er op dit moment geen vaccin nodig. De huidige paniekzaaierij over “escalerende gevallen” is gebaseerd op een PCR-test die, omdat deze de 34 amplificaties overschrijdt, 100% vals-positief is, behalve wanneer hij wordt uitgevoerd op dag 3 en dag 5 na de eerste dag met symptomen. Bijgevolg is het bij symptoomloze mensen 100% onnauwkeurig. Dit is duidelijk vastgesteld in de wetenschappelijke literatuur.

Als u naar de CDC site gaat, kunt u zien dat de wekelijkse sterftecijfers in de VS nu lager zijn dan ze normaal zijn tijdens een gemiddeld griepseizoen.

De andere reden waarom u geen vaccin nodig hebt voor Covid-19 is dat er in de Verenigde Staten al een aanzienlijke kudde-immuniteit heeft plaatsgevonden. Dit is de voornaamste reden voor het einde van de pandemie.

Helaas kunt u niet volledig vertrouwen op wat u uit de media hoort. Zij hebben het het afgelopen jaar consequent mis gehad. Aangezien ze allemaal worden gesteund door Big Pharma en de andere entiteiten die de Covid-vaccins verkopen, zullen ze niet volledig openhartig zijn als het gaat om mRNA-vaccins. Elke verklaring die ik hier heb afgelegd wordt volledig ondersteund door gepubliceerde wetenschappelijke referenties.

Ik zou zeer geïnteresseerd zijn om verificatie te zien dat Bill en Melinda Gates met hun hele familie inclusief kleinkinderen, Joe Biden en Trump en hun hele families, en Anthony Fauci en zijn hele familie allemaal het vaccin krijgen.

Iedereen die na het lezen van dit alles nog steeds geïnjecteerd wil worden met het mRNA-vaccin, zou op zijn minst zijn bloed moeten laten controleren op Covid-19 antilichamen. Er is geen vaccin nodig bij personen die al op natuurlijke wijze zijn geïmmuniseerd.

Hier komt het voor mij op neer: Ik zou veel liever een Covid-infectie oplopen dan een Covid-vaccin krijgen. Dat zou veiliger en effectiever zijn. Ik heb dit jaar een aantal Covid-positieve griepgevallen gehad. Sommigen waren oud en hadden gezondheidsproblemen. Elk van hen heeft het heel goed gedaan met natuurlijke therapieën, waaronder ozontherapie en IV vitamine C. Alleen omdat de moderne geneeskunde geen effectieve behandeling heeft voor virale infecties, betekent niet dat er geen is.

 

 

Voetnoot 1: De Protocollen van de wijzen van Zion

De protocollen worden voor uw neus uitgevoerd

Voetnoot 2: Geen nepnieuws over het aantal slachtoffers van de vaccins

Vaccin slachtoffers, daar moet je geen nepnieuws over verspreiden.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x