Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ik ben voor blanco stemmen en ik stem FvD

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Blanco stemmen of niet?

De politiek kan pas weer wat worden als het eerst omvalt. Wij moeten onze eigen Great Reset in gang zetten.

Laten we even alle ellende rondom het verkiezingsproces en de waarschijnlijke fraude die, in mijn ogen gepleegd gaat worden, vergeten en laten we voor het gemak uitgaan van eerlijke verkiezingen om dit punt te bespreken.

Net als velen hier heb ik geen vertrouwen in de politiek en vind ik dat je in wezen meewerkt aan dit verrotte systeem wanneer je stemt.

Toen het Forum voor Democratie eenmaal in the picture kwam, besloot ik destijds om die partij een kans te geven.

Vrijwel alles wat uit de mond van Thierry Baudet en een aantal andere FvD´ers kwam, kwam heel erg overeen met mijn manier van denken en ook Baudet verkondigde al van begin af aan dat dit systeem van de baan moet willen we in betrekkelijke vrijheid leven. Daarnaast is een Nexit onvermijdelijk om nog enigszins Nederland terug te “winnen”.

Ik werd lid.

Helaas ben ik nog geen jaar lid geweest.

Toen deze corona-hoax begon afgelopen jaar en ik merkte dat het FvD voor een korte lockdown pleitte en niet zag dat het hele verhaal rammelde, heb gelijk mijn lidmaatschap opgezegd.

Twee gegevens waren destijds al genoeg om het hele Covid-verhaal te debunken.

 1. Gemiddelde leeftijd van overlijden (82 jaar)
 2. Wereldwijd een ZEER RUIME 90% die achterliggende aandoeningen hadden.

 

Dat hield al direct in dat op zo´n grote schaal vrijwel nul personen overleden aan het zogenaamde Covid19. Alleen maar mensen met onderliggende aandoeningen die, met alle respect, uiteraard overlijden aan welk virus dan ook op die leeftijden met dat soort onderliggende aandoeningen.

De beelden van de media lieten me koud. Die kun je ieder jaar maken. De cijfers spraken alles direct tegen.

Onder de 70 had vrijwel niemand meer last van zulke virussen als voorheen. En diegenen die met uitzonderingen op de proppen komen begrijpen er helemaal niets van hoe je het grote plaatje moet bekijken en niet moet kijken naar individuele gevallen.

Ik kon mij niet voorstellen dat wanneer wij, gewone burgers, aan de hand van de cijfers al direct zagen dat er helemaal niets klopte van het coronaverhaal dat een intellectueel als Thierry Baudet dat niet zou doorzien.

En dan Theo Hiddema. Ik ging er vanuit dat hij als topadvocaat hier bovenop zou zitten. Dat hij het volk bewust zou maken. Dat hij vol zat van rechtvaardigheidsgevoel. Hij moet toch zeker zien dat er hier ernstige mensenrechten worden geschonden?

Niets deed hij. En dat in de belangrijkste tijden van onze moderne geschiedenis voor ons land. Wat een deceptie.

Stemmen is meewerken

Dat ben ik met de blanco stemmers helemaal eens. En ook de argumenten dat je dit systeem zo in stand houdt snijdt hout.

Rients Hofstra schreef de Pluche Revolutie. Een goed voorbeeld van een alternatief voor dit politieke systeem.

Hier te lezen:
https://rientshofstra.nl/pluchen-revolutie

Gesprek tussen Robert Jensen en Thierry Baudet.

Kijk zeker!
https://jensen.nl/

Vanavond was het eerste deel van een gesprek tussen Robert Jensen en Thierry Baudet  Ik zie een persoon die wel open staat voor een complete verandering en er blijkt ook uit het interview dat hij eigenlijk niets heeft met politiek. Dat heeft ook de breuk van de partij veroorzaakt. Ik kan er naast zitten maar ik begin toch te geloven dat hij integer is. Dat is mijn worsteling altijd geweest. Is hij integer. Dat is het belangrijkste.

Hij geeft zijn fout toe in het begin en schept een duidelijk beeld hoe het er in traditionele politieke partijen dus aan toe gaat. Het gebeurde in zijn eigen FvD. Een soort politiek gedrag waar hij juist een afkeer van heeft.

Ik zie een intelligent persoon met een visie en iemand die door zaken heen prikt en over gezond verstand beschikt. Maar ook veel naïviteit over hoe de wereld in elkaar steekt. Hij is ook nog heel erg jong.

In het interview zie je ook zijn worsteling. Het niet kunnen geloven dat mensen zo slecht kunnen zijn.

Dat geeft wel iets aan. Dan heb je een hart en ben je een echt mens. Tenzij je gelooft dat hij liegt. Het is net hoe je het zelf beleeft maar ik kan me dus weer niet voorstellen dat hij dan nóg slechter is omdat hij hier liegt.

Morgen gaan Jensen en Baudet hier over verder in deel II van het interview. Wel een aanrader. Het is aan een ieder of hij of zij in Thierry gelooft. Ik wel.

Vraag aan blanco stemmers

Mijn vraag aan de blanco-stemmers is: Heb je niet juist een beweging nodig, gezien deze bizarre situatie anno 2021, waar we op kunnen stemmen om af te rekenen met dit systeem? We leven nu eenmaal niet in “normale” tijden. We moeten een groot geheel worden want  het is een hele zwart-witte strijd. Onze beweging moet meerdere grote gezichten krijgen. Een groot blok worden.

Je kunt zeggen van Baudet wat je wilt, hij spreekt samen met van Haga de waarheid publiekelijk uit. En twee keer per dag op reis door Nederland. Wekenlang.

Ik zie deze mensen ze er wel voor aan om open te staan voor een andere samenleving. Een ander systeem. Daar is toch de partij ook deels voor opgericht. Zij voelen zelf ook dat de mensen steeds bewuster en slimmer worden (al is er nog een hoop te doen). En dat is ook het streven van Baudet, geloof ik.

Ik ben benieuwd naar de reacties.

Stemadvies

Wij zien veel liever een Nexit en een Nederland dat weer voor zichzelf gaat zorgen met mensen die zich niet te laten pakken door de Schwabs, Sorosjes en Kaagjes van deze wereld.

17 maart. Stem FvD!

[poll id=”22″]

Thierry Baudet met een eerlijk verhaal bij Jensen.

Interessant omdat Thierry zelf ook terugkomt op zijn fouten en hoe het er in zijn partij aan toe ging.

Kijk nu op:

https://jensen.nl/

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
25
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x