Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ik ben bang dat het zo zachtjesaan te laat aan het worden is…..

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het net spant zich strakker en strakker en mensen blijven nog steeds gedwee in de rij staan.

Binnenkort breekt het moment aan dat u door hugo wordt verteld om goed het nummertje van uw kledinghaakje te onthouden, zodat u straks na het douchen snel uw kleren weer kan terugvinden.

Ondertussen wordt het verhaal steeds meer bizar. Onderzoeken worden gedaan naar de inhoud van de gifspuiten en Spaanse wetenschappers beweren dat die voornamelijk uit grafeenoxide bestaan. Dat is een stof die bijzonder veel schade kan veroorzaken in uw lichaam. Er gaan wilde geruchten dat grafeenoxide al een ingrediënt was van de griepspuiten in 2019/2020 en dat dat de werkelijke oorzaak is dat er zoveel mensen zijn ziek geworden en gestorven. Helemaal onzinnig is deze theorie niet, want de grieppandemie van 1918 was zonder snel in elkaar geflanste vaccins nooit een pandemie geworden. De meeste mensen zijn destijds juist aan die spuitjes overleden.

Vooralsnog ga ik ervan uit dat dat niet intentioneel was.

Maar nu ligt dat anders. Als het waar is dat ons een giftige spuit wordt opgedrongen en dat dit zogenaamde ‘experiment’ wordt losgelaten op vrijwel de hele wereldbevolking…… Dan zou het toch zelfs voor die mensen in de rij duidelijk moeten worden dat daar een satanisch plan achter zit. Een plan dat al lang van te voren tot in de puntjes is uitgewerkt.

 

Het zijn oprechte wetenschappers en websites zoals die van CommonSenseTV die de satanisten nog in de weg zitten. Daardoor krijgen ze een groep mensen die zich wel hebben kunnen informeren niet in de rij voor de spuit. En dat is niet de bedoeling. Er zijn al landen waar de spuit verplicht is of waar verplichting ernstig wordt overwogen. In elk geval worden de onbespoten mensen zoveel als mogelijk uitgesloten van ‘deelname aan de maatschappij’.

Wat daar tenminste nog van gaat overblijven.

Waarom moet iedereen die spuit? Volgens mij kan dat alleen maar zijn omdat, zoals vele specialisten waarschuwen, er straks heel veel gezondheidsproblemen gaan ontstaan door de (al dan niet met grafeenoxide gevulde) spuit. En als er dan een grote groep onbespoten mensen rondlopen die nergens last van krijgt, dan kunnen ze de schuld van de gezondheidsproblemen en overlijdens niet meer afschuiven op de Theta variant en worden hun genocide acties overduidelijk. Het is daarom van het grootste belang dat iedereen, behalve de zelfverklaarde elitegroep, die spuit krijgt.

 

Maar ja, wij zijn weerbarstig en strondeigenwijs…..

Dus zijn ze nu bezig met iets nieuws. Uit de koker van klaus schwab, dus dan weet u wel hoe het zit met de goede bedoelingen, komt nu het plan om wereldwijd het internet te gaan censureren. Alle landen worden opgeroepen om mee te doen en de grote techbedrijven zijn al lang aan boord.

Chief digital safety officer voor Microsoft Courtney Gregoire verklaarde:

“Technologie biedt tools om te leren, te spelen, verbinding te maken en bij te dragen aan het oplossen van enkele van ’s werelds grootste uitdagingen. Maar digitale veiligheidsschade blijft een bedreiging voor deze mogelijkheden. Aangezien het World Economic Forum uniek gepositioneerd is om de publiek-private samenwerking te versnellen die nodig is om de digitale veiligheid wereldwijd te bevorderen, wil Microsoft graag deelnemen en helpen bij het bouwen van oplossingen voor de hele samenleving voor dit probleem van de hele samenleving.”

Het vrije woord, de afwijkende mening, het oprechte onderzoek, wat microsoft betreft is dat allemaal ‘een probleem van de hele samenleving’.

klaus heeft wat meer details over wat daarmee wordt bedoeld:

klaus heeft bepaald dat afwijkende meningen over medische zaken, terroristische activiteiten en kinderhandel via het internet moeten worden bestreden.

Het World Economic Forum stelt:

“Met de groeiende uitdaging om desinformatie op het gebied van gezondheid, gewelddadige extremistische en terroristische inhoud en de uitbuiting van kinderen online tegen te gaan, is er dringend behoefte aan meer doelbewuste wereldwijde coördinatie om de digitale veiligheid te verbeteren.

“De Global Coalition for Digital Safety heeft tot doel de publiek-private samenwerking te versnellen om schadelijke online-inhoud aan te pakken en zal dienen om beste praktijken uit te wisselen voor nieuwe online veiligheidsregelgeving, gecoördineerde actie te ondernemen om het risico op online schade te verminderen en de samenwerking aan te zwengelen aan programma’s om digitale media geletterdheid verbeteren.”

U ziet het dames en heren, gerenommeerde wetenschappers die u en mij willen waarschuwen voor duistere praktijken van de farmaceutische industrie en de duistere plannen van klaus en al zijn vazallen, die worden door klaus nu eventjes gelijkgeschakeld met met gewelddadige extremisten, terroristen en uitbuiters van kinderen.

En dat moet natuurlijk door klaus worden aangepakt.

Allemaal voor uw bestwil, dames en heren.

 

Dat betekent dus het einde voor Artsen voor Vrijheid, voor Pierre Capel, voor dr. Robert Malone en alle oprecht bezorgde wetenschappers over de hele wereld. Maar ook het einde voor CommonSenseTV en alle onafhankelijke collega websites, Telegram, Bichute en Signal.

Tenzij we allemaal een dependance van het algemeen dagblad gaan worden en het woord van de echte terroristen gaan verspreiden.

 

Ze voeren oorlog op alle fronten. Er zijn maar een paar landen die niet willen meedoen met de gifspuit genocide. Maar dat blijkt ook erg dodelijk te zijn. Voor de presidenten dan:

Allemaal vermoord. Wat toevallig toch!

Wij staan erbij en kijken ernaar. Zij hebben alle macht. Wij alleen een pen en die willen ze ook nog afpakken.

Onthoudt vooral het nummertje van uw kledinghaakje…..

 

Lees dit artikel van Vicky van Lommel in de Groninger krant:

https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x