Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

IJslandse logica

Verspreid de vrijheid!

De epidemioloog Þórólfur Guðnason uit IJsland die de overheid adviseert, vindt dat het nu nodig is om te proberen immuniteit tegen het corona virus op een andere manier te bereiken.

En die manier is…?

Net als bij de griep. Lekker laten gaan en een beetje verantwoordelijk met elkaar omgaan.

De epidemioloog vindt dat het nu nodig is om te proberen kudde-immuniteit tegen het corona virus te bereiken door het te laten voortduren. Hij zegt dat het doel op dit moment niet kan zijn om het virus uit de samenleving te bannen.

Þórólfur Guðnason is de epidemioloog van IJsland

Afgelopen weken zou er een recordaantal mensen “besmet” zijn geraakt, ondanks het feit dat het grootste deel van de bevolking is ingeënt.

Zou deze man echt zo dom zijn en “het” niet zien?

Zou er echt geen lichtje gaan branden dat elke positieve PCR test gebaseerd is op gebakken lucht en dat het land verder, net als ieder land, jaarlijks kampt met een griepgolf? Kijkt de man niet naar de sterftecijfers? Nu

Dan nog blijft de man levensgevaarlijk. Hij vaccineerde er op los en ook deze man spreekt over BOOSTER-shots. Een mooie naam voor de derde prik voor “kwetsbaren”. (bron)

Het wordt steeds gekker en dit houdt geen stand. Er énkele wetenschappelijke onderbouwing voor de gekste waar ze ons in geplaatst hebben. En mensen die vroeger normaal leken te zijn, zijn veranderd in verschrikkelijke, en door domheid gevaarlijke, schepsels. Ja, en dat vinden ze van ons oo. Maar ook zonder énkele wetenschappelijke onderbouwing.

Lees ook:

Bepaalde groepen mensen krijgen BOOSTER SHOT

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x