NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

IDNL – Thuis in eigen land

CSTV is op geen enkele manier verbonden aan deze of andere politieke partijen.

IDNL

IDENTITEIT NEDERLAND

DE ENIGE PARTIJ DIE ECHT OPKOMT VOOR DE NEDERLANDER

IDNL is een partij die is opgericht als onderdeel van de culturele vereniging ‘Identiteit Nederland’.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor mensen met belangstelling voor de Nederlandse identiteit.

Wilt u meewerken aan een beter en harmonischer Nederland? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger! U bent meer dan welkom!

Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij bij IDNL van mening dat identiteit de hoeksteen van de samenleving vormt.
Wij zijn een nationalistische partij met het credo ‘thuis in eigen land’.

De vereniging IDNL steunt volledig lijsttrekker Géza Hegedüs als dapper voorvechter van het eerstgeborene-recht van het inheemse Nederlandse volk.

Deze geboren en getogen Rotterdam en ex-militair heeft ouders die naar Nederland kwamen vanuit Hongarije.

Als onbekende kwam hij, als lijsttrekker van de PVV in Rotterdam, onmiddellijk in het vizier van de MSM en werd point blank afgeschoten omdat Hegedüs in een podcast had gezegd dat de zwarte bevolking een gevaar vormt voor Nederland.

Prompt was Géza Hegedüs een bruinhemd.

De Rotterdammer zelf zei hier medio 2018 over:

‘Ik heb níets te maken met extreem-rechts. Ik ken toevallig iemand die ‘extreem rechtse’ mensen kent. Maar ik ken ook mensen in de ultra-linkse hoek. Ben ik dan een marxist??!’

Gezien het feit dat de problematiek van etnische vervanging – oikofobe sui-genocide en xenofiele massa-immigratie – heel de Westerse beschaving bedreigt, stelt IDNL zich op het standpunt dat alle Westerse volkeren zich gezamenlijk moeten beraden op gezamenlijke antwoorden op deze dreiging.

De oude Poolse en Russische revolutionaire leuze ‘voor onze en jullie vrijheid’ is wat IDNL betreft het wachtwoord voor een gezamenlijke strategie van alle Westerse patriottisch-identitaire bewegingen.

In het huidige klimaat van het semitotalitaire ‘nieuwe deugen’, in koor gepredikt door een machtige vijandelijke elite van kartelpolitici en systeemjournalisten, zoals die van de ‘Omvolkskrant’, is er moed en karakter voor nodig om met open vizier te strijden voor het behoud van het Nederlandse volk. Géza Hegedüs heeft aangetoond die moed en dat karakter te hebben.

Hegedüs heeft Hongaars-Christelijke roots en komt op voor de Nederlandse tradities en voor familiewaarden.

Een natie is als een familie. Een familie woont ergens, ze heeft een eigen plek, een huis. Een natie heeft ook een huis. Bij ons is dat het Nederlands grondgebied, en alles wat onze voorouders daar hebben opgebouwd, en aan ons hebben nagelaten. Neem bijvoorbeeld onze dijken: die hebben ze niet alleen voor henzelf gebouwd, maar ook voor ons, onze kinderen, onze kleinkinderen enzovoort.

Als ons grondgebied, als onze wijk wordt overstroomd door leden van een andere naties, verdwijnt ons thuisgevoel. We voelen ons vreemde in ons eigen huis, een vreemdeling in ons eigen land, ook al zijn de vreemdelingen nog zo aardig. Het is alsof je veel te lang op vakantie bent, en nu wel eens terug wilt naar Holland. Deze vervreemding leidt er ook toe dat we voor ons huis geen verantwoordelijkheid meer voelen.

Nationalisme heeft dus met thuisgevoel te maken. Je wilt gekend en herkend worden door je familie. Je hebt geen nummer maar een naam. Je hebt een rol in het geheel. En als je er niet bent, bij het kerstdiner, bij de verjaardag van oma, dan word je gemist.

Dit is zo in het klein, in de familie, maar eigenlijk ook in het groot. Als Urk geen deel meer zou uitmaken van Nederland, dan mist er wat. En dat geldt ook voor Rotterdam. En heel misschien zelfs voor Amsterdam…

Nationalisme heeft ook met tolerantie te maken, hoe raar dat misschien ook klinkt. Denk maar eens aan je eigen familie.

Die broer met zijn drankprobleem, die nicht die Mandela zo bewondert, je feministische lesbische tante. Je ergert je misschien vreselijk aan ze, maar ja: het blijft familie.

En zo is het in grote lijnen in een natie ook. Het blijft toch familie, ook al zijn ze aan de drugs, ook al stemmen ze GroenLinks. Je keurt het niet goed, maar je tolereert hen. Je nodigt ze toch maar uit voor je verjaardag. Aan je familie zitten dus vaak moeilijke kanten, maar je hebt wel een thuisbasis. Dit geldt ook voor een natie: bij al onze ideologische en maatschappelijke verschillen delen wij toch zoveel op het gebied van afkomst en cultuur dat we toch een eenheid zijn. En daarom tolereren we onze verschillen.

Dat is nationalisme.

Maar het nationalisme van de PVV, maar ook van het FvD en van Trump vindt dat ‘goede burgers’ zich moeten houden aan ‘vrijheid en gelijkheid’.

Dat zijn de waarden die hoog in het vaandel worden gehouden door de staat. Vrijheid en gelijkheid is de staatsreligie.

Een door de staat opgelegde levensbeschouwing.

En het is uitgerekend onze staatsreligie die onze natie naar de ondergang voert.

Want ‘Vrijheid en Gelijkheid’? Die twee dingen spreken elkaar tegen. Mensen die vrij zijn, worden nooit gelijk. En mensen die gelijk moeten zijn, mógen niet vrij zijn.

De communistische landen zijn hiervan afschrikwekkende voorbeelden. Onze staatsreligie is dus zwak en tegenstrijdig. Erger nog, het streven naar gelijkheid is ontaard in haat tegen blanken.

Vrijheid en gelijkheid leidt tot ideologieën zoals ‘wit privilege’, ‘structureel racisme’, ‘diversiteit’, ‘multiculturalisme’ enzovoort. Op deze staatsreligie zouden we de toekomst van onze natie moeten baseren?

Vrijheid en gelijkheid staan haaks op nationalisme.

Wilders en Baudet zijn dus nep-nationalisten.

En wat gebeurt er eigenlijk als je deze staatsreligie niet ondersteunt?

Dan moet de gedachtenpolitie ingrijpen. Dan ben je geen onderdeel van de natie, dan ben je heks of een ketter, dan moet je op de brandstapel.

De ‘civil religion’ is uiterst intolerant tegenover andere meningen, omdat je gedachten bepalen of je wel of niet lid mag zijn van de natie. Daar staat tegenover dat écht nationalisme juist wel tolerant is tegenover afwijkende meningen, omdat de andersdenkenden nog steeds ‘familie’ zijn.

Kortom: Wilders die vindt dat de hele wereld welkom is in ons land zolang het maar geen Islamieten betreft, levert helemaal geen garantie voor het voortbestaan van onze natie. En Baudet die zegt dat iedereen welkom is die gelooft in democratie, vrijheid en gelijkheid is eigenlijk niet veel beter.

Echte nationalisten zien de vreemdelingen die zomaar onze grenzen overstromen niet zo zeer als welkome gasten, maar meer als krakers. Nep-nationalisten zullen zeggen dat ze allemaal welkom zijn als ze zich maar aan de regels houden. Globalisten vinden het prima als iedereen zomaar binnen komt. Binnen zonder kloppen.

Maar het is onzin dat iemand zomaar lid kan worden van een natie door het ophalen van een papiertje op het gemeentehuis. Het is onzin dat iemand lid wordt van een bepaalde familie als hij beweert dezelfde waarden aan te hangen. Het is onzin dat iemand lid kan worden van onze natie door gewoon ons territorium binnen te wandelen.

Bestaat er eigenlijk wel zoiets als Nederlands nationalisme?

Het bestond in ieder geval tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen maar een klein gedeelte van de Nederlanders wilde samenwerken met de Duitse bezetter. En we zetten ons nog steeds graag af tegen Duitsers en Fransen, met name bij voetbalwedstrijden. Maar dat is afzetten tegen anderen.

Kennen we eigenlijk wel een positief gevoel voor onze eigenheid? Als Frans Timmermans zegt ‘Wat zijn we toch een fantasisch land’ dan komt dat overdreven en onecht over. Zegt er iemand ‘Hollands Glorie’, dan denk je aan een merk margarine, niet aan de vele Hollandse zeehelden.

De aanvallen van de politieke correctheid op onze geschiedenis en cultuur maken het nog erger. Nederland zou alleen maar staan voor kolonialisme, uitbuiting, Jodenvervolging en racisme.

Maar toch. Neem nu eens dit klassieke cabaretliedje van vroeger:

Als ik weg ben voorgoed uit dit land

Als ik woon bij Monton of bij Nice

In een bungalow dicht bij het strand

Waar het weer niet zo guur is en vies

Lig ik fijn in de zon op mijn rug

Om mij heen bloeit de rozemarijn

Ik wil nooit meer naar Holland terug

En ik denk vals: hoe zou het er zijn?

Nog zo nat, nog zo kil

Wat voor weer zou het zijn in Den Haag

Zijn de bomen nog kaal op het Voorhout

Wat voor weer is het daar nou vandaag

Is het miezerig, mistig en koud

Zijn de wolken weer laag

Valt de regen gestaag

Is lijn 9 er nog zo benauwd

Het is een vrij overbodige vraag

Wat voor weer zou het zijn in Den Haag…

Twee coupletten later klinkt het echter ineens heel bescheiden:

Wat voor weer zou het zijn in Den Haag

Zijn de bomen al groen op het Plein

Oh wat zou ik verschrikkelijk graag

Een moment op het Buitenhof zijn

Langs de Poten te gaan

Voor de schouwburg te staan

Het is niet nodig maar het lijkt me zo fijn

Een kwartiertje is al wat ik vraag

Ik verlang naar mijn eigen Den Haag

Dit liedje vonden veel mensen heel ontroerend. Ik vermoed dus dat Nederlanders wel degelijk een liefde voelen voor hun land, maar dat ze deze alleen maar uiten via een omweg, en bescheiden. Het gaat in het liedje maar om een momentje, een kwartiertje. En het is niet echt nodig hoor, maar het zou toch wel fijn zijn…

IDNL is hard op weg om een grote concurrent te worden op de rechterflank.

Identiteit Nederland staat voor Nederland, familie en tradities.

En is ook een anti-pedo partij, die zijn zoeklicht zet op de elite.

Ons partijprogramma kunt u hier lezen:

Partijprogramma 2020

Onze grondbeginselen kunt u hier vinden:

Grondbeginselen van IDNL

U kunt ons ook steunen, door lid of donateur te worden, maar ook door ons een steunverklaring te geven om mee te kunnen doen aan de verkiezingen. Dit kost u niets, maar zou ons enorm helpen.

Ondersteuningsverklaring voor IDNL

Word lid van IDNL

IDNL Webwinkel

Korte uitleg bij ons logo

Concordia res parvae crescunt – Eendracht maakt macht

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x