Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

HYPOCRIETE Stacey Abrams gelooft in ONSCHULD van seksmaniak BIDEN

Prominente vrouwenrechtenbewegingen die in 2018 Brett Kavanaugh wilde zien hangen wegens aanrandings-claims zijn nu muisstil over de aantijgingen aan het adres van presidentskandidaat Joe Biden.

Woedend waren de feministen en ze waren het niet eens met het feit dat “toen-rechter” Kavanaugh tot Supreme Court rechter genomineerd werd door Trump.

Zij eisten het hoofd van Kavanaugh, maar nu heerst er een universele stilte omtrent het  nieuwste seksschandaal waar Democraat Biden op dit moment in verwikkeld zit.

De feministische leus: ‘No means no!’, geldt uiteraard niet voor Joe.

Tara Reade die claimt in 1993 seksueel misbruikt te zijn door Biden ontvangt niet dezelfde bijval als Christine Blasey Ford

Een toen-professor aan de Palo Alto University die zich meende te herinneren als 15-jarige bijna verkracht te zijn in highschool door de toen 17-jarige Brett Kavanaugh.

Christine Blasey Ford

 

Feministische groeperingen, zoals Emily’s List, hielden MASSALE protesten bij het Supreme Court en de Senaat tijdens de verhoren om hun ongenoegen te laten horen.

“We believe survivors!”

https://twitter.com/i/events/1044359452898426882

De beoogde running-mate van Biden, Stacey Abrams, die in 2018 nog claimde aan de kant te staan van alle slachtoffers van seksueel geweld, zingt nu een geheel ander liedje. Ze zegt te geloven in de onschuld van Joe Biden.

“I believe Joe Biden. I know Joe Biden. Hij vertelt de waarheid en dit is allemaal niet gebeurd.”

Democraat Stacey Abram

 

De linkse The New York Times beweert een diepgaand onderzoek gedaan te hebben naar Tara Reade en noemt haar aantijgingen niet geloofwaardig maar tevens niet per definitie verzonnen.

The American Association of University Women (AAUW) wilde Kavanaugh in 2018 onmiddellijk op de brandstapel zien smeulen. En tweette:

‘Survivors must be heard. #StopKavanaugh!’

Nu negeren of downplayen zij de claims tegen Biden.

Brett Kavanaugh en Christine Blasey Ford

 

Reade zegt bijna 30 jaar geleden, toen zij onderdeel uitmaakte van zijn team, tegen de muur gedrukt te zijn door Biden:

‘He put me up against the wall … she said. He reached up underneath my skirt … I remember two fingers … It was such a nightmare.’

Joe Biden ontkent alles.

De American Association of University Women, waaronder Hillary Clinton, die altijd hun mond vol hebben over #metoo slachtoffers, zeggen nu voor 100% Joe Biden te geloven.

Pal na het in de publiciteit treden van de verkrachtte Tara Reade verscheen prompt ook Hillary Clinton om bekend te maken dat zij Joe Biden steunt op weg naar het Witte Huis.

Tara Reade en Joe Biden

 

De dubbele standaard en de gespleten tong van Hillary sprak weer eens boekdelen:

‘I am thrilled to be part of your campaign and i am happy to endorse you and highlight you.’

Clinton sprak geen enkel woord van medeleven uit over Reade, noch voor de 6 andere bezoedelde en naar voren gestapte vrouwen.

Bejaarde Joe Biden over de aanrandingen:

Bron:

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

Joe Biden is een griezel met een opa-glimlach. Dat links in de vs gecharmeerd is van dit soort lieden is niet verrassend. Clinton kon zijn handen ook niet thuishouden bij een stagiair. Joe Biden is ook corrupt en hielp als vice-president zijn zoon aan een miljoenen baantje in de Oekraïne.
Enfin, de verkiezingen komen er aan en er komt nog wel meer boven water.

Mark

Sommigen vinden Trump een clown en ja, hij kan soms wat recht voor zijn raap zijn, of met humor die niet iedereen even goed begrijpt (bleekmiddel als vaccin tegen corona). Deze man lijkt te dementeren. Fijn dat we zo’n slechte tegen kandidaat hebben!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x