NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Huisarts over Hugo de Jonge: Uw enige taak is vertrekken!

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

En daar zijn wij het helemaal mee eens. Maar niet zonder kleerscheuren. Deze man moet zich ook verantwoorden voor alle schade die hij dit land heeft toegebracht. En niet alleen hij…

Een kijkje in de door en door corrupte Nederlandse politiek.

NineforNews meldt:

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview met ic-arts Diederik Gommers in de Volkskrant. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) dwong hem eind maart te zeggen dat er voldoende ic-bedden waren zodat De Jonge zijn politieke hachje kon redden.

Dat was de eerste keer dat Gommers zich er echt van bewust was dat hij in ‘het spel’ zat. “Ik stond perplex.”

Huisarts Glenn Mitrasing, die al eens de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) trotseerde, loopt op Twitter leeg over De Jonge. “Fijn dat Diederik Gommers nu begrijpt wat Pechtold bedoelde dat politiek vies en vunzig is. Zorgprofessionals: laat u niet gebruiken door zo’n misselijke CDA-mafkees als Hugo de Jonge en andere soortgelijke figuren,” schrijft Mitrasing, beter bekend als de Vogelvrije Huisarts.

LEES HIER VERDER:

https://www.ninefornews.nl/huisarts-loopt-leeg-over-hugo-de-jonge-u-hebt-nog-maar-een-taak-vertrekken/

 

Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Jan de Man

#PCRGATE

Carla

Zullen we Hugo de Jonge vanaf nu maar gewoon benoemen wat hij eigenlijk is?
Een “Carriére-Christen”.

Veel carrière, weinig Christen.

Knalkopje1

De Jonge is de man van de draconische Coronawet. Nu wordt ook in Duitsland een dergelijke wet voorbereid. Die wet wordt al het Ermächtigungsgesetz 2.0 genoemd, De eerste wet was die van Adolf Schicklgruber alias Hitler in 1933 die hem alle macht gaf en Duitsland in een dictatuur veranderde. Net zoals in Nederland is deze Coronawet een aanval op de grondwet en op de vrijheden. Zie:
http://www.pi-news.net/2020/11/neues-corona-gesetz-verfassung-wird-ausgehebelt/

Jos Driessen Jos

zo ik mag mee reageren , nou om te beginnen rutten er uit zijn kompajong blondie er uit , wat die 2 al veer elkaar hebben heel nederland naar de knoppen helpen , door die nep corona, , ze slepen alle zzpers mee , zelf mijn , ik heb werk zat maar nee , blijf thuis, klanten houden de boot af, maar mijn rekeningen lopen wel door , daar word niet naar gekeken, , dus mensen niets betalen , want , er komt niets binnen, , vele worden of zijn al depresief , word niet over naar gedacht , straks , word het van kwaad tot erger , ik spreek dit woord niet graag uit, , maar, half ned is al deprezief incl ik zelf, kort lontje , als ik een mond kap die ga ik hieporen , van de stes, , in eens, ,het word tijd dat dit op houd, zo das mijn mening , en trumpf er eindelijk uit, , nu rutten nog , gr

wilboo

hoe dom moet je zijn om op zo’n debiel te stemmen, noemt een ervaren tropenarts een kwakzalver en sluit mega contracten met een frauduleuze vaccin onderneming met een record aan veroordelingen resp rechtzaken waar je niet goed van wordt.

Ruudzelf

En toch denk ik dat ie weer bovenaan komt te staan met zijn vriendje….
Helaas zijn er mensen die anders denken en menen dat de regering Rutte er voor HEN is…..zeker de bedrijven. Maar als het is zijn hun net zo goed de lul.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x