Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Huisarts Bart van Tienen over zorgen om vaccinatie van jongeren

Verspreid de vrijheid!

Vaccins zijn gentherapie

Er is naar onze mening niemand beschermd door die spuiten. Er is naar onze mening ook niets om je tegen te hoeven beschermen en als er al een dergelijk virus zou bestaan dan zijn het juist de gevaccineerden die maar positief blijven testen op het zogenaamde virus (met een test die een betrouwbaarheid heeft van 0. De PCR-test).

Niet omdat we dat zomaar denken, we gaan niet op de stoel van de artsen zitten. Maar dit is al zo vaak uit de doeken gedaan.

Daar heeft Reiner Fuellmich, aan de hand van vele gesprekken in zittingen met vele experts, het duidelijkste verhaal over. Dat de PCR niet werkt is al door vele wetenschappers bevestigd. (bron)

En als we de uitvinder van de mRNA techniek (Dr. Malone) en zijn coillega´s mogen geloven dan zullen de gevaccineerden het nog heel moeilijk krijgen. Hun afweersysteem wordt ernstig verzwakt door de uitzaaiende spike-eiwitten. (bron)

Het zou verklaren waarom men nu al druk in de weer is met de Delta-variant omdat bekend is wat ons deze winter te wachten staat. Het zou betekenen dat die gevaccineerden veel harder getroffen zullen worden door verkoudheidsvirussen en er veel minder resistent tegen zijn dan mensen die niet meedoen aan dit circus.

Volstrekt zinloos en gevaarlijk dus, die injecties. Voor iedereen.

Maar het gaat hier vooral over kinderen en we willen alles doen om bij te dragen dat ouders het uit hun hoofd laten hun kinderen mee te laten doen aan dit experiment.

Je zou wel gek zijn als ouder zijnde je kind hieraan te onderwerpen. Onverantwoord om zoiets onomkeerbaars te doen.

 

Onderstaande teksten zijn geschreven door 1Twente Enschede

Huisarts Bart van Tienen over zorgen om vaccinatie van jongeren

De Enschedese huisarts Bart van Tienen plaatst grote vraagtekens bij de algemene oproep aan alle tieners om zich te laten vaccineren.

“Daar is geen enkele reden voor”, stelt hij.

Kinderen en jongeren hebben een uitstekend natuurlijk afweersysteem en alle volwassenen die zich wilden laten vaccineren, hebben dat inmiddels kunnen doen. Zij zijn beschermd.

Beelden: 1Twente Enschede

Waar blijven al die artsen die samen met naam en toenaam in opstand komen? Alleen aan de zijlijn blijven staan daar is het nu echt te laat voor!

Jullie hebben een eed afgelegd.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x