Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Hugocaust: “Geef vrouwen die ongeschikt zijn als moeder gedwongen anti-conceptie”

Minister Hugo de Jonge en een expertgroep roepen: ‘Geef vrouwen die ongeschikt zijn als moeder een gedwongen prikpil

Vrouwen die door hun verslaving, psychiatrische ziekte of verstandelijke handicap niet goed voor een kind kunnen zorgen, moeten ONDER DWANG een prikpil of een anticonceptie-implantaat kunnen krijgen. Zodat er geen baby kán komen.

Dat staat in een petitie van de ‘Beraadgroep verplichte anticonceptie’ die Cees de Groot, voormalig kinderrechter en oud-vicepresident van de rechtbank Rotterdam, naar de Tweede Kamer heeft gestuurd ter behandeling.

Het controversiële pleidooi wordt onder meer ondersteund door Heleen Dupuis, hoogleraar medische ethiek in ruste en oud-VVD-senator.

Mevrouw Dupuis vindt ook letterlijk dat mensen met dementie ‘minder mens zijn’ en dat senioren als dor hout gekapt dienen te worden ten tijden van corona: ‘ouderen moeten een stapje opzij doen’. Euthanasie is ook een optie volgens ‘ethica’ Dupuis.

De expertgroep wil wettelijk regelen dat de Raad voor de Kinderbescherming (Jeugdzorg) en de Officier van Justitie de rechter kunnen verzoeken om iemand verplichte anticonceptie op te leggen.

De dwangmaatregel is in principe tijdelijk, tot de omstandigheden verbeteren.

(Net zoiets als de Spoedwet dus.)

Hugo De Jonge (Volksgezondheid) was al in 2016 als zorgwethouder in Rotterdam een warm pleitbezorger van het idee om kwetsbare vrouwen te weerhouden van het krijgen van kinderen waar ze niet voor kunnen zorgen.

Volgens het voorstel gaat de dwangmaatregel op bij verslaving, besmetting met hepatitis B en C of hiv, een psychiatrische ziekte, een verstandelijke beperking en bewezen kindermishandeling of -doodslag.

Gezien deze criteria moet Hugo de Jonge zich zélf ook maar laten steriliseren: deze cokesnuivende psychopaat die aantoonbaar kinderen muilkorft en ouderen bewust de dood injaagt is als bewezen kindermishandelaar totaal ongeschikt als ouder.

De Groot noemt nog een praktijkvoorbeeldje:

Een prostituee met een psychiatrische stoornis die een baby wil, omdat haar klanten meer betalen voor een zwangere vrouw.

Volgens de expertgroep gaat het landelijk om ‘honderden’ voorbeelden van kwetsbare vrouwen, al zijn exacte cijfers niet beschikbaar in verband met privacy.

Het schenden van de privacy van deze vrouwen gaat te ver volgens de werkgroep, maar een spiraaltje hun lichaam in douwen? Daar is niks mis mee!!

En wie bepaalt eigenlijk wat een psychiatrische stoornis is?

Valt een ADHD-er of iemand met een langdurige depressie daar ook onder?

Waar trekken deze Satanisten de grens?

Het plan is heftig, want vrijwel ieder mens heeft nu het grondrecht om zich vrij voort te planten. Maar grondrechten zijn zóóó 2019!! Daar doen we niet meer aan!

Er waren al uitzonderingen op dit grondrecht: zo mogen een broer en zus niet trouwen, omdat daaruit een gehandicapt kind kan ontstaan, en is seks met kinderen verboden (op papier). Ook zijn sommige mensen totaal wilsonbekwaam.

De prikpil is een injectie met hormonen. De vrouw krijgt deze prik van de huisarts in haar bil, bovenbeen of arm. Ze moet elke drie maanden een nieuwe prik halen.

De pil is overigens een uitvinding van de joodse chemicus Carl Djerassi.

Ethica Heleen Dupuis zag in een vorig leven als voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) ‘enorme problemen’ bij vrouwen die bewezen niet in staat waren een kind op te voeden, maar toch zwanger wilden worden;

‘Zulke vrouwen krijgen ook kwetsbare kinderen en ik vind het ethisch als we proberen dat te voorkomen. Dat is kiezen uit de minste van twee kwaden.’

Volgens oud-kinderrechter en vrijmetselaar Cees de Groot zijn projecten om vrijwillige anticonceptiebegeleiding te starten voor kwetsbare moeders geslaagd. Zo’n 70 procent van de bereikte mensen werkte mee.

Maar 30 procent blijft dus buiten de begeleiding, constateert hij:

‘Praktisch gesproken komt dan Jeugdzorg in beeld.’

Een woordvoerder van de Raad voor de Kinderbescherming laat weten dat de instantie als uitvoeringsorgaan geen mening heeft over verplichte anticonceptie.

Zij voeren simpelweg als bloedhonden uit wat de kinderrechter hen oplegt.

Weet dat de Raad voor de Kinderbescherming wordt ingeschakeld als er ernstige zorgen zijn over de opgroei- en opvoedsituatie van een kind (ook een ongeboren kind, red.). De Raad kan na onderzoek een verzoek (advies) doen voor een maatregel voor kinderbescherming. De rechter doet hierover uitspraak.

Voormalig kinderrechter Cees de Groot wil dat rechters ongeschikte moeders een prikpil kunnen opleggen.

Onlangs liet Hugocaust zich wederom uit over de kwestie:

Ik ben en blijf voorstander van het voorkomen van kwetsbaar ouderschap. In sommige gevallen is het raadzaam om een zwangerschap überhaupt te voorkomen.’

https://www.ed.nl/politiek/expertgroep-geef-vrouwen-die-ongeschikt-zijn-als-moeder-gedwongen-anticonceptie

https://www.trouw.nl/religie-filosofie/moeten-ouderen-een-stapje-terug-doen-zolang-de-pandemie-duurt-of-kun-je-dat-niet-van-ze-vragen

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x