NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Hugo de Jonge en Mark Rutte: Schrap de maatregelen. Het corona medicijn is er!

Hallo! Ik ben het! Uw favoriete President!

De machtigste man ter wereld Donald Trump is back in business en voelt zich beter dan ooit en geeft hier een korte persconferentie voor het Witte Huis

“Hallo misschien herkent u mij, ik ben uw favoriete President!”, waren de woorden waar Trump mee opende.

Hij werd geholpen in het Walter Reed ziekenhuis nadat hij vorige week positief testte op corona.

HET VACCIN IS NIET ZO BELANGRIJK MEER

Ze hebben President Trump, op eigen verzoek, Regeneron gegeven. “Het was ongelooflijk! Ik voelde me direct beter!”

“We gaan dit zo snel mogelijk op de markt krijgen, ik hen al autorisatie gegeven!”

“We gaan zorgen dat jullie het allemaal krijgen en vooral de ouderen.

Militairen en nooddiensten gaan onmiddellijk aan de slag, zegt de President.

“Er zijn verschillende andere hele goede medicijnen tegen dit virus, maar deze voelde direct zo goed!”

“Dit is veel belangrijker dan het vaccin!”

Dit gaat echt heel snel gebeuren. Er is nog nooit een President geweest die er zo´n haast achter heeft gezet.

Het was ongelooflijk. Ik liep na 24 uur naar buiten en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. En ik voelde me wat beroerd maar dat was snel over.”

“Ik wil dat jullie exact dezelfde behandeling krijgen als jullie President. Gratis!”

Daar zal de President voor zorgen.

“Dit was een zegen van God! Laat mij mij hetr maar nemen, zei ik. En het is ongelooflijk hoe het werkt!”

“En dit wil ik ook aan jullie geven. Jullie gaan fantastische dingen zien. Dit is een eitje voor onze militairen zo snel zullen wij dit regelen.”

Gratis en voor niks!

“Gratis, want het was niet jullie fout, het was de fout van China! En die zullen daar voor boeten!”

“Ik wil dat iedereen dezelfde behandeling krijgt als uw President.

” Gratis. je gaat er echt niet voor betalen. het was de fout van China en niet van u!”

Jullie zullen fantastische dingen gaan zien van de militairen. Zij doen de logistiek.

POSITIVITEIT

Je kunt van Trump zeggen wat je wilt, maar altijd straalt hij positiviteit uit, staat om 04:00 op, gooit zijn eerste Tweet eruit, reist vervolgens het hele land of de hele wereld rond, zal NOOIT een persconferentie of interviewtje afslaan en stuurt nog een tweetje voor het slapen gaan rond een uur of 01:00.

En wat hebben wij? In Nederland?

Deze achterbakse Ka U Tee regering met al hun negativiteit en de schuld maar op hun bevolking afschuiven. Lijers in plaats van leiders. Noem ons ongenuanceerd. Maar zet het wel even naast de gevolgen voor ons allemaal door dit ZELFMOORDBELEID.

Dit soort huichelaars hebben we het over!

 

Laat ons nu heel snel met rust! We gaan met zijn allen niets meer van jullie aantrekken. Stelletje afpersende machtswellustelingen.

REGENERON:
https://www.regeneron.com/

 

4.5 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Hugo de Jonge en Mark Rutte gedragen zich als echte criminelen . Zelfs als zij geconfronteerd worden met de feiten blijven zij stijf doorliegen en bedreigen zij de bevolking dag in dag uit . Hierin worden zij gesteund door de NPO , die dagelijks deze dwaasheid ten top drijft met interviews van ziekenhuispersoneel , vakantiegangers , boas en wat al nog meer aanwezig is van dit soort huichelaars , die de kijker het ware deugdgevoel aanpraten en de angst bij de onwetenden verder aanwakkert .Het werkelijk een walgelijke vertoning , onze dagelijkse portie deugdjournalistiek van zakkenvuller tot empathisch wonderkind Marcel… Lees verder »

Gijzelaar

Trump en Regeneron, interessant. De vraag is wel wat heeft hij dan van Regeneron gekregen? Op hun website zie ik namelijk geen enkel medicijn dat niet geïnjecteerd hoeft te worden. Heb op diverse sites ook wel gelezen dat het om een experimenteel medicijn zou gaan. Kan iemand mij dan uitleggen wat het verschil is tussen experimenteel d.m.v. injectie en het net zo experimentele vaccin dat er aan zit te komen? Kortom, Trump zegt het is oké dus we nemen allemaal dat medicijn?
https://www.regeneron.com/

corpluym

Alsjeblieft:https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regenerons-regn-cov2-antibody-cocktail-reduced-viral-levels-and

´´Trump zegt het is oké dus we nemen allemaal dat medicijn?´´ Trump zegt enkel dat het hem wonderbaarlijk heeft genezen, Trump is net als Rutte en consorten geen Arts. Het zijn Artsen en de CDC die zeggen dat het oké is.
Een vergissing die in deze tijd regelmatig door bepaalde mensen bewust gemaakt wordt.

Gijzelaar

Dank voor de link, ik kon die niet vinden of heb er overheen gekeken. Feit blijft toch dat Trump het jubelend aanprijst want het heeft hem fantastisch geholpen, alleen dat al zal voor miljoenen mensen voldoende zijn het medicijn te accepteren. Daar SARS-CoV2 nog steeds niet wetenschappelijk geïsoleerd en dus niet bewezen is te bestaan, dus ook niet dat het covid 19 veroorzaakt. Vraag ik me toch af waar Trump dan van genezen is na inname van dit nieuwe medicijn?

corpluym
corpluym
Knalkopje1

Er is nog meer goed nieuws, vanuit Duitsland. Zie http://www.pi-news.net/2020/10/uni-studie-81-prozent-der-deutschen-vermutlich-immun/ Er zijn vier milde coronavirussen die verkoudheid veroorzaken en door bovengenoemd onderzoek zou blijken dat mogelijk door deze virussen 81% van de Duitsers immuniteit heeft opgebouwd. Ironisch dat vier coronavirussen ons kunnen helpen om eruit te komen. Want ook in Nederland zijn velen al eerder door een dergelijk coronavirus besmet en verkouden geweest. Als ze dan COVID-19 krijgen, merken ze helemaal niets meer, of worden hooguit verkouden en zijn dan immuun. Het aantal besmettingen in Duitsland begint te dalen. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/aantal-nieuwe-coronagevallen-in-duitsland-opnieuw-gedaald/ar-BB19VCAp?ocid=msedgntp Uit bovenstaande video blijkt ook dat delen van de Duitse… Lees verder »

Last edited 9 dagen geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

Er is iemand die blijkbaar hoopt dat wij er nooit of te nimmer meer uitkomen, want die gaf hier de duim naar beneden. Lekker tot in eeuwigheid 1,5 m afstand bewaren. De bronnen zijn beide vermeld! Het gaat om een wetenschappelijke studie.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x