Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

hugo de jonge negeert uitspraak rechter

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

hugo de jonge negeert uitspraak rechter

Tijdens deze gecreëerde crisis beoordeelt het ministerie van Volksgezondheid geen individuele Wob-verzoeken.

hugo voelt zichzelf boven de wet staan en bepaalt zelf welke informatie er naar buiten komt.

De rechter oordeelde dat deze werkwijze niet mag maar hugo legt het vonnis naast zich neer.

Deze ijdele machtswellusteling zit met zijn halve arm in het achterste van Klaus Schwab en voelt zich oppermachtig.

De Demissionaire massaleugenaar zei eerder dat zijn afwijkende werkwijze nodig is vanwege de grote hoeveelheid documenten en WOB-verzoeken in coronatijd. Hij laat weten niet te gaan luisteren naar de rechter. (bron) (bron)

Ondertussen huurt hij wel 50 juristen in. (bron)

VVD-Kamerlid Ulysse Ellian vertelde voor de bühne dat het niet goed is “deelplukjes” informatie te geven. “Dat is niet juist, dat hebben hoogleraren ook gezegd. Inwoners in Nederland moeten zich aan de wet houden. Dat geldt natuurlijk ook gewoon voor de overheid.”

Loze woorden, Ulysse. Hoogleraren hebben ook gezegd dat corona onmogelijk een A status kan krijgen en rechtsgeleerden hebben ook gezegd dat uw partij meedoet aan een Staatsgreep.  (bron)

Ulysse Ellian – Stemde vóór corona op A-lijst

De meerderheid van de Tweede Kamer gaf gisteren voor de show nog een “signaal” af naar de bevolking alsof zij deze werkwijze van hugo de jonge afkeurden.

Maar de Tweede Kamer doet er niet meer toe. Er bestaat niet meer zoiets als volksvertegenwoordigers daar in die kamer. Dat is vandaag officieel bevestigd. Vandaag had men het volk kunnen verlossen maar men koos er voor het volk te laten onderwerpen aan de globalisten met hun Sociale Kredietsysteem-wens. Nog nooit is het volk om hun mening gevraagd. Om te voorkomen dat het volk nog enige inbreng kon hebben, is het referendum precies op tijd afgeschaft. Timing is alles. Ze wisten het.

De kamer bestaat uit 103 landverraders die hun ziel hebben verkocht voor eigen belang of omdat ze te laf zijn hun oprechte mening te geven of om wat voor reden dan ook. Hoe hebben ze het kunnen doen? Hoe durven ze? Hoe slapen die 103 schepsels vannacht?

We zullen de namen nauwkeurig documenteren. Vandaag heeft de Tweede Kamer een grens overschreden die nooit meer vergeven of vergeten zal worden.

Hoe zij het zelf uitleggen aan hun familie en nageslacht dat is hun zorg. Hoe politici die zichzelf Christenen noemen dit hebben kunnen doen is onwerkelijk. Zelfs de SGP is de Duivel zelf gebleken. Leg dit maar eens uit als je aan die poort staat in het hiernamaals.

Toegegeven, vele Nederlanders beseffen het nog niet en hebben geen flauw benul wat er gaande is en waar we het hier over hebben. Ze hebben geen idee waar deze woede, die er overduidelijk uit moest in dit excuus-artikeltje, vandaan komt. Maar zij zullen er nog wel achter komen wanneer de realiteit ook hen om de oren slaat.

Vandaag is alles duidelijk geworden en jullie, jullie daar in de Kamer en in vak K, zullen boeten. Het is voor heel veel mensen de ultieme droom om jullie te zien hangen. Héél veel mensen zouden graag zien dat de jacht op jullie geopend wordt en dat jullie vogelvrij verklaard worden.

En jullie gaan hangen. Wat mij betreft voor het gerecht maar er zijn mensen met andere gedachtes omdat jullie ze tot het uiterste drijven. Het zijn niet de mensen die ik ken. Ik juich het niet toe. Maar zal er geen traan om laten.

In ruim 500 dagen heb ik voor het eerst ondervonden hoe het voelt om bepaalde mensen daadwerkelijk te hekelen. En nee, dat is geen prettig gevoel. Iedereen maakt fouten. Iedereen heeft zo zijn zondes. Oh, ook ik kan een boek vol schrijven met mijn zondes.

Maar dit? Dag in dag uit je eigen volk bedonderen, voorliegen, vernederen en letterlijk kapot maken? On-voor-stel-baar dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn. Nu de maskers af gaan kijken we het Kwaad recht in de ogen.

De andere kant van de medaille is dat ik de afgelopen 500 dagen mensen heb gezien en gesproken die mijn hart hebben gestolen en het is dankzij hen dat ik weet dat dit goed gaat komen en ook nooit zal stoppen om te proberen een steentje bij te dragen op weg naar een samenleving waarin vrijheid centraal staat en waar de samenleving gebaseerd is op gezond verstand, vrede en rationaliteit.

Een tabel zegt meer dan 1.000 woorden. 

 

Ghislen Nysten, voormalig fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek, is wel zo´n persoon die zijn ziel niet heeft verkocht aan de Duivel.

“Deze machtswellustige en mediageile man, die ons vertelt dat we onze kinderen moeten injecteren, heeft zelf lak aan de wet.” (bron)

VVD-fractievoorzitter stapt op en schrijft open brief aan Mark Rutte

 

De verloren VVD´er Ghislen Nysten: #IkSpreekMeUit


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x