NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hugo de Jonge: Geen vaccin, geen vrijheid!

Hugo de Jonge: Geen vaccin, geen vrijheid!

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

 

Hugo de Jonge, wie kent hem niet? De schoolmeester van weleer. Hij heeft vandaag een politieke scheet gelaten die tot in iedere hoek van iedere Nederlandse huiskamer z’n stank verspreid. Wat Hugo hier doet is volgens mij niet eerder vertoond? Als je geen vaccin neemt dan doe je niet mee, aldus Hugo. Hoe komt het toch dat mij historische en fascistoïde beelden voor ogen komen? Waar zijn we met elkaar in terechtgekomen? Wat is dit voor ongekende maatschappelijke verschuiving? En in welke richting?

Vaccin
Hugo maakt er vanaf het begin al geen geheim van, je leest het op zijn Facebookpagina en in de media. Maar ook op staatstelevisie schuift Hugo graag aan om zijn troefkaart te trekken. Wat is dit toch, waarom wil Hugo ons zo graag vaccineren? En waarmee eigenlijk? Het SARS-CoV-2 virus heeft een mortaliteitscijfer van minder dan 0.2%, dit is vergelijkbaar met het reguliere griepvirus. Dus vanwaar de haast en de noodzaak? Ik laat Prof. Dr. Pierre Capel aan het woord, hij legt ons uit waarmee Hugo ons wil injecteren en vaccineren. Als je goed oplet en laat doordringen wat professor Capel hier zegt, dan rijzen de haren je ten berge! Het gaat hier niet om een vaccin maar om genetische modificatie.

Veilig?
Het ontwikkelen van een (veilig) vaccin duurt gemiddeld 10 tot 15 jaar. Vreemd genoeg was het Bill Gates die op 9 april 2020 (!) heeft gezegd dat de hele wereld gevaccineerd moest worden als het oude normaal weer zou moeten gelden, zie vanaf 19:23 minuten. Wat heeft deze (hoofd)sponsor van de WHO voor belangen dat hij dit tegen de kijkers zegt en wat heeft dat te maken met Hugo de Jonge? En wat deed Bill Gates in het torentje toen hij Mark Rutte de hand schudde?


Bill Gates en Mark de Jonge, 2014

Mark Rutte en GAVI
Mark Rutte noemt Nederland een trotse sponsor van GAVI. Wat is GAVI en waarom geeft Rutte 325 miljoen euro aan een club die zich toelegt op het vaccineren van de mensheid? Wie zijn nog meer sponsor van GAVI? En welk belang heeft Nederland bij GAVI?

Vragen, vragen, vragen…
Waarom worden er wel heel veel vragen gesteld en komen er toch geen antwoorden? Wat voor spel wordt hier gespeeld en hoe komt het dat het lijkt alsof het Nederlandse volk langzaam het ravijn in wordt geduwd door politieke jokers die hadden kunnen weten dat we opzettelijk en onjuist worden voorgelicht en daar nota bene keihard aan meedoen. De bewijzen stapelen zich op en Hugo de Jonge blijft vooralsnog zitten waar hij zit. Wat bezielt deze man?

Tijd om wakker te worden!
Voor wie nu nog slaapt kon het wel eens te laat zijn. In mijn directe omgeving merk ik dat er maar weinig inhoudelijke kennis is op de gebied. Zodra je begint over SARS-CoV-2 dan komen er  grote vraagtekens, en als je begint over het RNA-virus dan houdt het helemaal op… Vreemd, want het ‘Corona-virus” is een RNA-virus, dat zich net als HIV en Ebola, niet laat ‘platspuiten’. Professor Capel heeft al uitgelegd wat voor ‘vaccin’ ze willen gebruiken en Hugo de Jonge gaat degene die niet mee willen doen alvast uitsluiten. Het ‘gaat u maar rustig slapen’ is hier echt niet meer van toepassing. Kom, en vooral blijf, in verzet, we worden en we zijn verraden! Via de Spoedwet, via het bestuur per decreet, via het uitroepen van de noodtoestand worden we steeds verder in het moeras geduwd. Wie de regering nu nog vertrouwd had een onvoldoende voor geschiedenis!

doneer
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
ignorant

Walgelijk deze fascist ! Laat zich ook nog christelijk noemen , wat een valserik ! Eerst de kassen van de farmaceuten spekken met honderden miljoenen belastinggeld tegen een virus , dat het noemen niet waard is , immers er sterft nagenoeg niemand aan ! Dan een hoop lulverhalen op basis van valse testen van de notoir bekende Duitse oplichter Drosten . Meneer de Jonge wees er zeker van , dat waar U de burgers van nederland hun vrijheid gaat afnemen , Uw eigen vrijheid U tenminste ook afgenomen gaat worden !

Marcel van Tol

Zo triest, zo waar Jan. Mooi verwoordt. Maar hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat we vele jaren op de beste plek van de wereld en in de mooiste tijd ooit hebben geleefd en dat een paar zelfverklaarde dictatortjes dat nu allemaal om zeep aan het helpen zijn????

Chris Collard

Dat gebeurt ook niet in Godsnaam, eerder het tegenovergestelde!

lilymar

In Spanje gaat het dezelfde kant uit. De Minister van Volksgezondheid zei dat verplichte vaccinatie niet wordt uitgesloten. Ik veronderstel dat ze je niet je huis uitsleuren om je te vaccineren, hoewel je hier maar nooit weet! Maar er zijn natuurlijk andere manieren om een mens te dwingen: niet reizen als je geen vaccinatiepaspoort hebt enz enz enz

Bambi

Die klojo van Andalusië kikt er op. Ben zo pissed op die gast. En die Sanchez……brrrrr.

Last edited 14 dagen geleden by Bambi
Bambi

Liego de Jonge. 1 troost, de meeliegende zorg en de politie is als eerste aan de beurt.

Last edited 15 dagen geleden by Bambi
Niels

Wanneer worden deze gevaarlijke idioten opgepakt? Ik ben helemaal klaar met al dit gelul.
We laten het toch niet met zijn allen gebeuren dat we volgend jaar allemaal onderworpen zijn aan een paar pedo’s?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
7
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x