Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Hugo de Jonge: een man met veel macht

Afgelopen dinsdagavond heeft Hugo de Jonge aangegeven dat mensen zonder vaccin ”asociaal zijn” en ”de rest van de samenleving gijzelen”.

De vicepremier is alles behalve blij met mensen die nog geen vaccinatie hebben. De 43-jarige CDA’er komt toch terug op zijn woorden van een aantal maanden geleden. Inmiddels is de Jonge van mening dat iedereen zich simpelweg MOET laten vaccineren om weer een ‘normale’ samenleving te krijgen.

“Wat ik iets te veel merk is dat vaccinatie een vrije keuze wordt: je moet zelf maar weten wat je doet. Maar ieder voor zich is natuurlijk geen samenleving (..) En ik ben minister van Volksgezondheid. Ik ben niet minister van kijk maar wat je doet.”

Het is treurig en het slaat kant noch wal wat onze Minister van Volksgezondheid doet om mensen aan een vaccin te helpen. Een indirecte vaccinatieplicht, tegen je eigen woorden in praten en niet-gevaccineerde uitsluiten van de maatschappij.

Hugo de Jonge kan niet begrijpen dat mensen zich niet laten vaccineren. Wellicht omdat hij in zijn eigen wereld leeft.

De demonstraties en tegenwerkingen tegen een QR-maatschappij worden steeds groter en komen veel vaker voor. Maar onze minister geeft er vrij weinig om en blijft zijn eigen mening en visie doorstampen.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
94 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
94
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x