HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Hugo de Jonge dwong huisarts te zeggen dat er genoeg IC-bedden waren

Een interessant artikel bij ninefornews over Hugocaust.

Hij heeft nog maar één taak! vertrekken!

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview met ic-arts Diederik Gommers in de Volkskrant. Minister van Volksgezondheid Hugocaust (CDA) dwong hem eind maart te zeggen dat er voldoende ic-bedden waren zodat De Jonge zijn politieke hachje kon redden. Dat was de eerste keer dat Gommers zich er echt van bewust was dat hij in ‘het spel’ zat. “Ik stond perplex.”

Huisarts Glenn Mitrasing, die al eens de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) trotseerde, loopt op Twitter leeg over De Jonge.
“Fijn dat Diederik Gommers nu begrijpt wat Pechtold bedoelde dat politiek vies en vunzig is. Zorgprofessionals: laat u niet gebruiken door zo’n misselijke CDA-mafkees als Hugo de Jonge en andere soortgelijke figuren,”
schrijft Mitrasing, beter bekend als de Vogelvrije Huisarts.

Gommers moest De Jonge beloven dat er 1600 ic-bedden beschikbaar zouden zijn. De arts dacht dat hij in de maling werd genomen. Hoewel hij geen invloed had op het aantal beschikbare ic-bedden dacht hij: ‘Het moet dan maar’.

De Vogelvrije Huisarts: “Niet Hugo de Jonge, maar Gommers was dan to blame ondanks dat De Jonge nul feitelijke onderbouwing had.”

LEES HIER VERDER:

Bron: NineforNews

 

 

Bezoek de Original CommonSenseTV-Shop!

DOE AANGIFTE TEGEN HUGOCAUST EN DE ZIJNEN!

Wouter Raatgever doet AANGIFTE tegen HUGO DE JONGE EN CONSORTEN

 

 

4.4 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.

Man Man die foto van Hugo! Mist alleen nog een paar horens!

th (1).jfif
Bart

Ja, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de man regelmatig iets slikt. Grote pupillen en bijna geheel zwart. Als dat zo is, dan mag hij wat mij betreft stoppen met “besturen”. Tevens lijkt mij het een goed idee om politici en ambtenaren regelmatig te checken op gebruik,

Pascal D.

Kijk en zo denk ik er ook over! Doen we bij andere overheids-instellingen ook! Denk aan Politie en Militairen!

th (2).jfif
wilboo

het is te hopen dat het CDA deze minkukel met zijn 2de agenda aan de kant zet en omtzigt kiest. niet dat het CDA veel is dan de VVD die ons in deze shit heeft gestort en houdt tegen beter weten in, maar omtzigt heeft in ieder geval bewezen met de daden die hij heeft laten zien over integriteit beschikt.

Pascal D.

Ergens hoop ik dat ie lijsttrekker word en dat hierdoor de CDA afgemat word… volledig weggestemd, want niemand vertrouwt deze belangen verstrengelende duivel!!!!

Bart

We hebben momenteel een voormaig personeelsmanager en een voormalig onderwijzer aan het roer van de BV Nederland staan.

Hoe vindt U dat het gaat?

Knalkopje1

Koren op de molen van De Jonge zal de volgende bangmakerijcampagne van de massamedia zijn: Brits onderzoek zou aantonen dat de antistoffen na doormaken van COVID-19 na enige maanden uit het lichaam verdwijnen. Maar het staat ook vast dat het lichaam zich die infectie herinnert, en als de ziekte weer aanvalt onmiddellijk antilichamen worden geproduceerd, zodat je niets meer merkt of er hoogstens met lichte symptomen vanaf komt. Maar ja, als je de 1,5 m maatschappij permanent wil invoeren, onder andere met fascistische wetgeving, moet dat herinneringsvermogen van het lichaam doodgezwegen worden.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/onderzoek-coronapati%C3%ABnten-kunnen-tweede-keer-ziek-worden/ar-BB16IOnZ?ocid=msedgdhp en
https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/weerstand-tegen-corona-snel-weg/ar-BB16HNto?ocid=msedgdhp

Knalkopje1

Vervolg op bovenstaand bericht over het verdwijnen van antistoffen na genezing van Corona: NU.nl komt nu met een waar bericht:
https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/virologen-antistoffen-tegen-corona-zijn-snel-weg-maar-geen-reden-tot-paniek/ar-BB16M9yu?ocid=msedgdhp
In dit bericht wordt het herinneringsvermogen van het immuunsysteem besproken en erkend. Ze liegen en verzwijgen dus niet altijd.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x