CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hugo de Jonge – Lafaard in de politiek

HUGO DE HUICHELAAR

Was het niet Hugo dat hij het begrijpelijk vond dat mensen vragen hadden?

Dat mensen boos zijn?

Dat we het “samen moeten doen”?

Wat kritische vragen aan Hugo levert je een block op.

Omdat we niet altijd genuanceerd zijn? Is dit moordbeleid van de regering genuanceerd dan?

Een VOLKSVERTEGENWOORDIGER die je blockt omdat je kritiek hebt. Bij Hugo alleen plaats voor de media die hun verhaal en agenda verkondigen. Wat een afgang… Wat een minachting naar de burgers. Dit gaat niet om CSTV. Dit gaat om de mening van een groot deel van de bevolking. En je eigen Minister blokkeert je gewoon. Wat een sneue incompetente Minister hebben wij toch.

Jaag ze weg! STOP met het opvolgen van deze fascistische maatregelen. En dat is niet ongenuanceerd. De maatregelen ZIJN fascistisch. Met slechts een flinterdun verhaal over een virus dat deze maatregelen moet goedkeuren. 10 IC opnames…

Fascist, het woord verloor zijn kracht doordat iedereen te pas en te onpas zo werd genoemd. Maar dit kabinet blaast weer nieuw leven in het woord “fascisme” en maakt het relevant.

Vergeet niet dat mensen opsluiten, mensen dwingen mondkapjes op te zetten (die niet werken maar ter beïnvloeding van ons gedrag dienen) alle kenmerken hebben van fascisme. Ouderen opsluiten en niet zelf laten kiezen hoe ze hun laatste fase van hun leven willen inrichten terwijl ze hun hele leven hard hebben gewerkt en zelf hun beslissingen namen, is een fascistische maatregel. Een onmenselijke dwangmaatregel.

Hugo, je kweekt zoveel haat onder de bevolking. Samen met Rutte en Grapperhaus. Doe het voor jezelf, je eigen veiligheid. Trek je terug!

Dit land pikt het niet meer dat jij ons wilt blijven onderdrukken. En JIJ komt er echt niet onderuit. Je zult boeten. Of trek het boetekleed aan, dan kunnen we nog wat…

Meer wangedrag van Hugo de Jonge:

Hugo de Jonge dwong huisarts te zeggen dat er genoeg IC-bedden waren

De Jonge: Nooit meer naar het voetbal zonder vaccin

En z´n maatje Rutte:

Mark Rutte: “Feyenoord supporters. Hou je bek!”

4.6 14 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x