NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Hugo de Jonge – De grootse lafbek in de politiek

HUGO DE HUICHELAAR

Was het niet Hugo dat hij het begrijpelijk vond dat mensen vragen hadden?

Dat mensen boos zijn?

Dat we het “samen moeten doen”?

Wat kritische vragen aan Hugo levert je een block op.

Omdat we niet altijd genuanceerd zijn? Is dit moordbeleid van de regering genuanceerd dan?

Een VOLKSVERTEGENWOORDIGER die je blockt omdat je kritiek hebt. Bij Hugo alleen plaats voor de media die hun verhaal en agenda verkondigen. Wat een afgang… Wat een minachting naar de burgers. Dit gaat niet om CSTV. Dit gaat om de mening van een groot deel van de bevolking. En je eigen Minister blokkeert je gewoon. Wat een sneue incompetente Minister hebben wij toch.

Jaag ze weg! STOP met het opvolgen van deze fascistische maatregelen. En dat is niet ongenuanceerd. De maatregelen ZIJN fascistisch. Met slechts een flinterdun verhaal over een virus dat deze maatregelen moet goedkeuren. 10 IC opnames…

Fascist, het woord verloor zijn kracht doordat iedereen te pas en te onpas zo werd genoemd. Maar dit kabinet blaast weer nieuw leven in het woord “fascisme” en maakt het relevant.

Vergeet niet dat mensen opsluiten, mensen dwingen mondkapjes op te zetten (die niet werken maar ter beïnvloeding van ons gedrag dienen) alle kenmerken hebben van fascisme. Ouderen opsluiten en niet zelf laten kiezen hoe ze hun laatste fase van hun leven willen inrichten terwijl ze hun hele leven hard hebben gewerkt en zelf hun beslissingen namen, is een fascistische maatregel. Een onmenselijke dwangmaatregel.

Hugo, je kweekt zoveel haat onder de bevolking. Samen met Rutte en Grapperhaus. Doe het voor jezelf, je eigen veiligheid. Trek je terug!

Dit land pikt het niet meer dat jij ons wilt blijven onderdrukken. En JIJ komt er echt niet onderuit. Je zult boeten. Of trek het boetekleed aan, dan kunnen we nog wat…

Meer wangedrag van Hugo de Jonge:

Hugo de Jonge dwong huisarts te zeggen dat er genoeg IC-bedden waren

De Jonge: Nooit meer naar het voetbal zonder vaccin

En z´n maatje Rutte:

Mark Rutte: “Feyenoord supporters. Hou je bek!”

4.8 13 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Het water wordt steeds onrustiger en nadert gestaag het kookpunt.

Jeannette

Their downfall wiil come. Het is nog ff uitzingen en kijken hoe onze knettergekke politici zich in allerlei bochten wringen en zich onsterfelijk belachelijk maken. Ik heb te doen met dat gedeelte van de bevolking dat zich nu ook weer in een angstkeurslijf laat dwingen. Laat ons nou gewoon achteroverleunen en energie verzamelen voor de ultieme onthulling. Het onwetende deel van Nederland en de rest van de wereld zal zo geschokt zijn door alle shit die naar buiten gaat komen dat ze onze schouders hard nodig zullen hebben.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x