Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Hou vol dat er niet genoeg is, en mensen vragen er zelf om.

Herinnerd U zich de stormloop op het toiletpapier nog?

Toen media in het begin bekend maakten dat er niet voldoende toiletpapier meer zou zijn vanwege de stormloop hierop, werd de vraag plots groter.

Hoe kan dat? reclame techniek, of liever gezegd tactiek. Gebruik maken van ¨de aard van het beestje¨ Waarom ik dit schrijf is om U alert te houden dat men dezelfde tactiek toepast op het, jawel´¨vaccin¨. Er verschijnen nu al berichten waarin vermeld wordt dat er problemen door een tekort, of groepen die pas als laatste geprikt mogen worden. Laat Uzelf niet verleiden.

Onderstaand bericht geeft weer wat ik bedoel, het is een art. van Metronieuws.

GGD keurt vaccinatieactie Maarten van Rossem af

foto van maarten van rossem

Historicus, schrijver en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem (77) heeft zonder oproep al zijn eigen coronavaccinatie geregeld, vertelt hij in een podcast. Binnenkort krijgen zijn vrouw en hij de eerste prik en eind april de tweede. Een paar telefoontjes op eigen initiatief waren voldoende, vertelt hij.

Hij is gewoon gaan bellen met het afsprakennummer van de GGD, naar aanleiding van een tip van een kennis. Eerst kreeg hij te horen dat hij niet aan de beurt was, maar hij probeerde het opnieuw, waarop hem werd verteld dat het wel kon. Maar omdat hij het burgerservicenummer van zijn vrouw eerst nog moest opzoeken, moest hij opnieuw bellen en daarna kon het weer niet. Van Rossem belde nogmaals en toen kon het weer wel.

Chaos bij GGD

Volgens Van Rossem blijkt hieruit dat het een chaos is bij de organisatie die de toediening van de prikken regelt. Maar de GGD zegt dat er feitelijk niks aan de hand is. Van Rossem wordt binnenkort voor het eerst geprikt. Dat is overigens als zijn leeftijdsgroep ook echt aan de beurt is, aldus een woordvoerster. Dat is namelijk juist met ingang van komende week.

Vaccinatie Israel toont aan dat Pfizer-vaccin werkt
Ondanks dat vindt de GGD het „zeer onbehoorlijk” dat Maarten van Rossem suggereert dat het mogelijk is om voor te dringen. Foto: ANP

Ondanks dat vindt de GGD het „zeer onbehoorlijk” dat Maarten van Rossem suggereert dat het mogelijk is om voor te dringen bij het halen van een coronavaccinatie. „De volgorde in de te prikken groepen is er niet voor niks, er zijn beperkte hoeveelheden vaccins”, zegt een woordvoerster in een reactie op het nieuws dat de historicus en tv-persoonlijkheid zonder oproep een prik regelde.

Niet mogelijk om voor te dringen

Dat hij verschillende antwoorden heeft gehad, wijt de dienst aan de snelle opéénvolgende ontwikkelingen, waarbij de ene medewerker misschien al wel stilstond en de andere niet.

Iedereen wordt gecontroleerd op zijn burgerservicenummer. Daardoor is het dus ook helemaal niet mogelijk om voor te dringen, benadrukt de GGD. De organisatie vindt het wel „zeer onbehoorlijk” dat Van Rossem „suggereert” dat dat wel kan. „En de volgorde in de te prikken groepen is er niet voor niks, er zijn beperkte hoeveelheden vaccins.”

 

 

RECLAMES, RECLAMES, RECLAMES.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x