CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Horeca-ondernemer: Ik WEIGER deze bullshit regels uit te voeren!

Horeca-ondernemer en culinair avonturier Rene Pluijm heeft genoeg van de anti-corona maatregelen.

Hij zegt zonder draaien waar het op staat. Ook dat hij niet meedoet aan de coronasamenleving.

Lees onderstaand zijn weigerboodschap en bekijk het gesprek dat hij heeft met enkele Bewust Onopgeleide Assholes van de gemeente Velsen:

“Al vanaf dag één kan ik mij niet vinden in de koers die met betrekking tot het coronavirus wordt gevaren, en waar de meeste mensen, in vertrouwen dat de overheid goede keuzes maakt, als ja-knikkers achteraan hobbelen.”

“Angst, non-wetenschap en censuur worden gebruikt om ons grootschalig te manipuleren.”

“Naarmate ik mij verder in de materie verdiepte groeide de onrust en vroeg ik mij af waarom ik mij wettelijk zou moeten CONFORMEREN aan wanbeleid waarvoor niemand heeft gekozen (tenzij je na deze wanvertoning nog gelooft in schijndemocratie)”

“De totale onwerkbare, onuitvoerbare en oncontroleerbare nonsens die nu over ons en mijn horeca-collega’s wordt uitgespuugd is voor mij de grens: IK DOE NIET MEER MEE, en ben bereid daartoe de consequenties te accepteren, dan wel in een later stadium juridisch aan te vechten.”

“Noem het een stille vreedzame revolutie”.

“In een later epistel zal ik proberen uit te leggen, voor zover dat nog nodig is want er worden eindelijk meer mensen wakker, waarom ik mij niet kan vinden in het trieste beleid van Rutte & kompanen, waarin eindelijk langzaam maar zeker de eerste haarscheurtjes verschijnen.”

“In bijgaand filmpje (sorry slecht geluid) kun je zien dat goed geprogrammeerde HANDHAAFSLAVEN ons terras overvielen en een inbreuk deden op de grondwettelijke vrijheden van onze gasten en onszelf (overigens terwijl overal om ons heen op straat ‘kluiten’ mensen samen genoten van het zonnetje).”

“Het zelfdenkend vermogen van deze mensen is zoals bekend nul komma nul want: ‘befehl ist befehl!’”

“Na ons vermanend/dreigend te hebben toegesproken, want natuurlijk werkt de angst voor een buitenproportionele boete bij de meeste ondernemers, werden er foto’s gemaakt van het terras en vertrokken de mannen op jacht naar nog méér boeven.”

Als ‘positivist’ tracht je dan deze negatieve gevoelens om te buigen naar kracht, het bracht ons op het MENU van komende zaterdag:Op één of andere manier moest ik denken aan de ballen van Rutte en wat ik daar graag mee zou willen doen. Opeens had ik het!

RUTTEBALLEN

Ingrediënten:

Het zijn uiteraard Liberale ballen: 50% rund, 20% varken, 20% lam

-De bittere boodschap: snijbietstamppot
-Zoet zal de toekomst zijn: gekarameliseerde rode ui
-Zuur in de nasmaak: balsamico azijn
-Zout in de wonden: uitgebakken spekjes
-Gepeperd de rekening die wij betalen: madamme jeanette peper
-Smakeloze blabla: paneermeel

Bijgerecht:
Snijbietstamppot met mondkapjes, ehh mondhapjes (krokante spekjes)

Zaterdag vanaf 12 uur af te halen, of lekker bij ons op te eten.

€13 per persoon.

Natuurlijk hebben wij ook onze inmiddels klassieke steak sandwich en hamburger van de big green egg 15.- pp

En op vrijdag hebben we voor de borrelaars vanaf 16 uur de sNACKbAG klaar staan:

Rucolatapenade 100 gr
Ceviche 100 gr
Eitruffelsalade 100 gr
Worst 75 gr
Amandelen 100 gr
Radijsjes met echte boter
Croutons huisgemaakt

30.- twee personen

Pluijms Eetbare Wereld
Halkade 17a
1976 DC Ijmuiden

Tel.: 0255-578601

Weigergesprek:

ZIE OOK!

Restaurantsluitingen vanwege COVID19 waren “vrijwillig”

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven