CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Horeca gaat massaal open tegen verbod van kabinet in

De Nederlandse horeca verzet zich tegen de coronamaatregelen en zal vanaf 17 januari de deuren weer openen, ook wanneer dat midden januari nog steeds verboden blijkt!

‘Voor de horeca staat het water niet meer tot aan de lippen, inmiddels stroomt het de mond in’, klinkt het.

HOE GA JE KAPOT IN NEDERLAND

Op 17 januari zullen de huidige coronamaatregelen in Nederland geëvalueerd worden, maar Hugo de Jonge gaf vorige week te verstaan dat die gedeeltelijke lockdown en dus de sluiting van de horeca langer zal duren dan tot midden januari.

Maar de Nederlandse horeca is het zat en komt in opstand tegen de sluiting, zo maakt de Koninklijke Horeca Nederland bekend.

Horecabedrijven in ruim 50 steden en regio’s zeggen het vertrouwen in het Nederlandse kabinet op en kondigen aan op 17 januari de deuren weer te openen, ook wanneer dat niet mag.

Onder meer in Eindhoven, Maastricht, Breda en Alkmaar zullen horeca-uitbaters midden januari hun zaak sowieso weer openen.

Een recente enquête toonde aan hoe erg het gesteld is met de horeca in Nederland.

Volgens de woordvoerder van de sector dreigt 50% van de Nederlandse horeca failliet te gaan als de horeca niet binnenkort weer mag openen.

‘Voor de horeca staat het water niet meer tot aan de lippen, inmiddels stroomt het de mond in. We staan op het punt keihard te verzuipen. Zo houden we het niet langer vol’, klinkt het.

Inmiddels is er door ondernemers 3,5 tot 4 miljard euro aan reserves en privévermogen in hun bedrijf gestoken. De reserves zijn nu op, horecabedrijven staan op omvallen en de sector kan niet langer wachten op openingsperspectief, zo klinkt het in een brandbrief.

Dus de horeca gaat massaal open op 17 januari 2021.

bron

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x