CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Horeca gaat 17 januari open: “Vrijheid krijg je niet, je neemt het!”

De eigenaren van BBQ Restaurant De Kiet in Eindhoven hebben afgelopen weekend hun deuren geopend.

Er kon gewoon binnen gegeten worden. Gasten hebben eindelijk weer eens normaal in een restaurant binnen kunnen eten in deze waanzinnige tijden.

Op het bord voor de zaak stond geschreven: “Geen mondkapje? Geen probleem! Wij leven in liefde, nooit in angst. Leef een beetje.”

“Wij hebben met pijn in ons hart moeten zien hoe onze mede collega´s, branchegenoten en andere MKB´ers en ondernemers in Nederland personeel gedwongen hebben moeten ontslaan.”

“We zien hoe ze afstevenen op faillissementen en in de ernstigste gevallen zelfs met psychische klachten kampen die zo ver zijn gegaan dat het voor een paar helaas fataal is geworden.”

De horeca in Nederland is op een ongekende manier vernietigd door onze overheid zonder dat daar enige wetenschappelijke aanleiding voor is. De horeca heeft de pech dat zij als eerste aan de beurt waren. Ze komen ook voor de rest.

Volgens Nassim en Quincy zijn er al vele horecazaken in het hele land die gezegd hebben dat ze 17 januari gewoon weer open gaan.

“Alle mede ondernemers. Als jullie het in je hebben… grijp je kans!”

Videoboodschap Nassim en Quincy op Facebook

Wanneer mensen hun ogen open hebben en doorzien wat hier speelt, dan kan de verdere afbraak van Nederland nog enigszins voorkomen worden. Hoe? Door gewoon verder te gaan met leven. Als we dat met z´n allen gaan doen dan kan niets ons stoppen. Het werkt aanstekelijk.

Ga in gesprek met de politie. Laat je niet intimideren. Heb geen angst. U heeft alles te winnen en niets te verliezen. U heeft gedaan wat ze in Den Haag van u vroegen. U heeft moeten investeren om aan hun regels te voldoen. U heeft uw halve omzet op moeten geven door de belachelijke anderhalve meter afstand regel en als dank wordt uw zaak dichtgegooid en dicht gehouden. Uw leven wordt afgepakt terwijl daar waar geen lockdowns zijn geweest iedereen gewoon door heeft geleefd.

Het is tijd om op te staan! Wij moeten als volk de horecaondernemers bijstaan.

Laat de angsthazen maar in angst zitten en u lelijk aankijken. Zij zullen zien dat wij bewijzen dat we leven in een gecreëerde crisis.

Wij zijn mensen en we krijgen allemaal met van alles te maken in ons leven. Maar de tijd die wij hier krijgen op deze aardbol is niet bedoeld om in angst en onderdrukking te leven.

Dus je op laten sluiten? Voor dit? Als gezond mens? Kijk alsjeblieft eens naar uzelf waar u mee bezig bent als u dat doet.

Hoe de media en de politici je ook bespelen. Prik er doorheen. Wanneer men spreekt over “Noodtoestand in Londen”, kijk dan even verder. Zie hoeveel mensen er werkelijk dood gaan. En vooral, het wordt steeds duidelijker, zie hoe hier een griepvirus, waar we jaarlijks mee te maken krijgen en dat duizenden mensen het leven kost, wordt gebruikt om u op te sluiten en uw vrijheden af te nemen.

De officiële cijfers van CDC tonen aan dat 99,99% van de mensen corona overleven! en alleen volwassenen gerekend 99,98%. (bron) Dat zijn hun eigen keiharde cijfers. Alles eromheen is show. Het is fake.

Echt waar mensen, ze kunnen van ieder virus of iedere ziekte een hype maken door u te overspoelen met angst en negativiteit. En dat is wat ze nu doen. Per dag sterven er honderden mensen in Nederland aan van alles. Trap er niet meer in. Genoeg is genoeg! Laat je niet chanteren dat U het probleem bent. ZIJ die hier aan meewerken zijn het probleem.

Denk niet dat uitvoerders zoals Mark Rutte en Hugo De Jonge u hier uithalen. Dat is hun taak niet. Zij denken niet aan ons. Zij staan niet voor Nederland. Zij staan er om het plan van de EU, de WHO en het WEF uit te voeren. Of denkt u dat een onervaren schoolmeester is aangesteld om Nederland te redden van een dodelijk killervirus?

Word wakker en maak de mensen wakker. Keer op keer weer. Je voelt je soms een Jehova-getuige (met alle respect) maar het werkt. Online en offline. Veel mensen hebben geen idee wat er speelt maar beschikken wel over nuchter verstand. Je moet het alleen even bij die mensen naar boven halen. Niet iedereen volgt het wereldnieuws. En dat is normaal. Mensen willen leven. Maar ze moeten wakker worden en dit is de kans om onze vrijheden terug te winnen

Je kiest voor je vrijheid of je laat je vrijwillig alles afnemen wat je hebt opgebouwd.

Laat jij je alles afpakken door steeds dieper zinkende figuren als Mark Rutte en Hugo De Jonge? Bent u gek geworden? Beseffen wij met z´n allen wel hoeveel macht wij zelf (nog) hebben zodra we collectief burgerlijk ongehoorzaam worden?

17 januari. Horeca open. En Nederland staat achter de horeca. Laat dat zien en steun de horeca.

Vergeet hét nooit… Dít is het leven! Hiervoor zijn wij op deze planeet gezet. Wat doen we hier anders?

Bron:
https://jensen.nl

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven