Hoop voor Europa! Ook Tsjechië weigert migratiebeleid van de EU

Tsjechië luistert niet meer naar de herverdelingsplannen van migranten opgesteld door de Europese Unie. 

Ook Tsjechië is de krankzinnige, gevaarlijke en onnodige massa-immigratie zat.

De Tsjechische Minister President Adren Babis benadrukte dit nogmaals en bevestigde ook dat ze ieder nieuw quota-systeem van de EU zullen weigeren.

Eerder deze maand stelde Duitsland voor om een ander plan uit te voeren voor de zogenaamde “onregelmatige migranten”. Het plan is om deze groep te registreren en een land toe te wijzen waar ze heen kunnen nog voordat ze het betreffende land binnen zijn. (bron)

Maar President Babis is duidelijk: “We wijzen het herverdelen van migranten fundamenteel af. We wijzen sowieso iedere vorm van quota af!”

 

 

 

 

 

 

Steeds meer landen zien niet in waarom ze onnodig migranten zouden binnenhalen waarvan vaststaat dat ze voor grote problemen en dode burgers gaan zorgen. Dit is simpel af te lezen uit de statistieken wereldwijd waar deze mensen in grote getalen binnenkomen. Was het maar anders maar helaas.

Het binnenhalen van deze mensen is het meest irrationele wat een land maar kan doen om de wel bekende redenen en omdat het nergens voor nodig is en we geen enkele morele verplichting hebben dit te doen.

Tevens kunnen de landen échte vluchtelinge, die daadwerkelijk hulp nodig hebben, allang niet meer kwalitatief helpen. Iets wat toch een streven zou moeten zijn voor ieder beschaafd land.

Deur op slot. Je land veilig houden en mensen die echt in nood zitten binnenlaten. Simpel, tolerant en rationeel. 

De Tsjechische President ziet dat ook heel goed in en is niet van plan zijn eigen burgers op te offeren voor een stel migranten die als dank voor de opvang je land onveilig maken.

Ook benadrukte de President dat de regering van zijn land eerst de belangen van de Tsjechische bevolking behartigt en niet die van illegale immigranten.

“We wijzen illegale migratie af om principiële redenen. We verwerpen het ook om smokkelaars te laten beslissen wie er in Europa komen te wonen. We wijzen quota´s af.”

“Ik begrijp ook niet waarom constant leiders dit thema willen bespreken aan de onderhandelingstafels. Ik hoop dat dit zal stoppen binnen de nieuwe Europese Commissie.” 

Babis kan rekenen op volle steun van de Tsjechische Minister van Binnenlandse Zaken en vice-Premier Jan Hamacek.

De vice-Premier dat zijn land door zal gaan een beleid te voeren tegen de illegale immigratie dat in lijn ligt met de landen Hongarije, Polen en Slowakije. Deze landen worden ook wel de Visegrad-Group genoemd.

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen jaar heeft de Europese Commissie deze landen aangeklaagd omdat ze eerder al geen deel wilden nemen aan een quota systeem voor het verdelen van migranten.

Maar ze kunnen blijven aanklagen en protesteren. De Visegrad-Group zal pertinent weigeren hun landen en hun burgers in gevaar te brengen door onnodig immigranten hun land binnen te laten. Andere landen zullen volgen en ook zal de discussie binnen de EU losbarsten waarom andere landen dan wél immigranten zouden moeten opnemen terwijl een aantal dat pertinent weigeren.

Zodra wij hier van Rutte verlost zijn en onze droomregering hebben, zal ook Nederland stoppen met deze waanzin. En in Italië zijn ze nog lang niet van Salvini af. 40% van de Italianen staan pal achter hem en hij won onlangs de verkiezingen in Umbria. Het meest linkse bolwerk van Italië.
Klik hier voor SALVINI VEROVERT LINKS BOLWERK UMBRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de Visegrad-Groep blijft AfD in Duitsland stijgen en zijn ze inmiddels in Oost Duitsland al de grootste partij. In Spanje stemden 3.6 miljoen mensen op VOX en LePen heeft in Frankrijk een goede kans de komende verkiezingen te winnen tegen Macron. Een ook in Zweden zijn de patriotten in de peilingen eindelijk de grootste van het land.

Zweden in puin – Patriotten grootste in peilingen

Wat gaat de EU dan doen?

Deze geest is uit de fles en die gaat er nooit weer in. De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren en hoeveel schade de staatsgevaarlijke globalisten zoals Timmermans, Soros, Macron en Merkel nog gaan aanrichten voor die tijd. Zulke mensen geven namelijk nooit op en de schaapachtige achterban, die niet voor rede vatbaar zijn, ook niet.

Daarom is het belangrijk om de marionetten van deze mensen, Mark Rutte bijvoorbeeld, snel van het politieke podium te vegen.

Wat zijn patriotten toch fantastische mensen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x