CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hoogtepunten Thierry Baudet vs. Mark Rutte Irak-debat

Bekijk hier alle interrupties en bijdrages van Thierry Baudet van het Forum voor Democratie tijdens het Irak-debat.

Er is een motie van wantrouwen ingediend tegen Mark Rutte maar die werd verworpen.

Deze man gaat binnenkort naar de klimaattop in Madrid om te tekenen bij verschillende kruisjes. Vooral Rutte, de VVD en het partijkartel trekken Nederland naar de afgrond mensen!

Nederland moet nu actie ondernemen!

We hebben vanaf het begin een mooi forum opgezet waar we tot nu toe nog weinig gebruik van hebben gemaakt. We kunnen het forum aanpassen zoals jullie willen.

Kom op het forum en laten we ons verenigen!
https://commonsensetv.nl/forum/

We hebben inmiddels 7.000 subscribers op Youtube hebben en gemiddeld zo´n  3000 unieke bezoekers per dag hier op deze website. En deze cijfers stijgen vanzelfsprekend met de dag. We zijn nog geen 2 maanden bezig met onze site.

Jouw bijdrages worden dus gezien en gehoord. Spreek je uit. Verzamel je. Post video´s, berichten en meningen. Reken maar dat wij jullie mening of boodschap zullen verspreiden via de social media!

Open ogen. Laat weten wat er écht speelt in de wereld! Zo wordt ons geluid groter en hoorbaar in Nederland. En zo zullen we de rest van de bevolking die het ook zat zijn motiveren zich ook te laten horen. Maak gebruik van dit platform en spreek af voor evenementen en demonstraties.

Hoe groter wij worden hoe meer ruimte we kunnen geven aan andere kanalen, websites, blogs en personen die hetzelfde geluid uitdragen.

Zo steunen we ook partijen als het FvD en de PVV ook. Wij hebben ze nodig maar zij hebben ons ook nodig! Ze zullen zich gesterkt voelen door ons.

We kunnen genoeg doen om het ze heel moeilijk te maken. 

We kunnen genoeg doen om het ze heel moeilijk te maken.  Wij blijven video´s maken en posten. We blijven uitbreiden en we zullen met steeds meer en betere content komen. Dit platform is opgezet uit idealisme en als verzet tegen de corrupte media, het kartel en de globalisten en niet voor geld. Geld is slechts nodig om het te kunnen blijven draaien en uit te breiden.

Samen kunnen we heel veel!

Wil je persoonlijke mails ontvangen van Thierry Baudet?

Schrijf je hier snel in!

www.fvd.nl/ja 

https://www.youtube.com/watch?v=AwA2RYStqts

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven