NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hoogbejaarden beroven en kleine kinderen verkrachten aan de orde van de dag in Zweden

Zo verstandig als Zweden is geweest door haar burgers tijdens de corona “crisis”op hun eigen verantwoordelijkheden te wijzen i.p.v. 10.000 illegale boetes van €400 tot €4000 uit te schrijven zoals de Nederlandse politie, in naam vande overheid, dat deed om zo onze landgenoten met staatsterreur te dwingen aan belachelijke maatregelen mee te doen (aan kinderen zo jong als 13 jaar. 22 cm té dicht bij elkaar €390 boete), zo naïef is het land Zweden qua migratiebeleid. 

Of: iets naïever dan de rest van West-Europa is wellicht een betere omschrijving. Of doortrapt als je verder kijkt.

Afgelopen vrijdagmiddag zijn er twee mannen van boven de 90 jaar oud beroofd. 

De eerste man werd beroofd toen hij in het trappenhuis van zijn seniorenwoning richting zijn voordeur liep. De man zat in een park en werd daar waarschijnlijk al in de gaten gehouden door de crimineel die hem vervolgens achteraan liep op weg naar zijn woning. (bron)

Ongeveer een uur later werd een andere 90-plusser gevolgd naar zijn appartement. Hij kwam net van de pin-automaat vandaan. Het verhaal is hetzelfde. Hij werd gevolgd, men wachtte het moment af tot hij alleen was en zo werd de oude man beroofd. (bron)

Beide bronnen zijn de politie van Malmö. In beide gevallen is geweld gebruikt tegen de bejaarden, aldus de politiewoordvoerder. (bron) (bron Engels)

De journalist vroeg door en wilde weten in welke mate er sprake is geweest van geweld.

“Ik wil daar niet over in details treden.”, aldus de politiewoordvoerder.

De verdachte loopt nog vrij rond.

We hebben al heel vaak hier gemeld dat, dankzij de massa immigratie, kinderen in Zweden alleen op straat een grotere kans hebben om wél beroofd te worden van hun bezittingen en kleding, dan niet. Dit is letterlijk te nemen. Ook worden Zweedse kinderen vaak vernederd door migranten. Voor hen zijn Zweden niets meer dan ongelovigen. Varkens. Niets dus.

De overgave van Zweden aan de Islam!

 

Het moet toch een duidelijk signaal zijn dat de landen die over het algemeen bekend staan als tolerant en beschaafd de grootste problemen hebben met immigranten. Een logisch gevolg natuurlijk. Men is tolerant tegen het intolerante. Maar verbijsterend blijft het dat landen zich al het moois dat ze hebben opgebouwd in een paar decennia zomaar af laten pakken en het NOG NIET DOORHEBBEN!

KINDERVERKRACHTINGEN EN VERNEDERINGEN

Alleen deze maand al zijn er in Zweden al 3 verschillende gevallen bekend van verkrachting van meisjes door migranten. De meisjes hadden een leeftijd van tussen de 3 en 14 jaar! (bron)

Het meisje van 3 dat verkracht is door een 32-jarige migrant heeft, bovenop het trauma voor haar en haar hele familie, ook nog eens STD opgelopen. Een seksueel overdraagbare aandoening. (bron) (bron)

Verkrachter van het 3-jarige meisje dat STD opliep

In de 2e week van mei werd een 13 jarig meisje verkracht door een 16-jarige migrant uit Jordanië (u weet wel, al die minderjarige migranten die Merkel naar Europa gaat halen). 

Dit monster verkrachtte het meisje in een WC van een McDonalds en nam haar later mee om haar vervolgens door nog eens herhaaldelijk werd verkracht door 2 andere Arabieren. Daarna werd ze als oud vuil in een trappenhuis gesmeten. Als een ongelovige die niets waard is. (bron)

Dit is slechts één van zijn tien misdaden die hij heeft begaan. Allemaal zedendelicten en berovingen met geweld (bron) en hij liep dus nog gewoon vrij rond.

We kunnen, alleen over de maand mei in Zweden, nog rustig 5 artikelen volschrijven met dit soort gruwelijkheden. Complete gangs gaan er dagelijks op uit om alles wat Zweeds is te mishandelen, beroven, verkrachten en achter te laten als grof vuil.

Maar het wordt nu echt even te veel..

 

De boodschap is duidelijk. Immigratie  (we hebben het niet over échte vluchtelingen) gaat Europa volledig afbreken. En men doet het expres. Vele allochtonen die hier zijn en wél een bijdrage willen leveren aan deze maatschappij zullen hier mee instemmen. Misschien nog wel meer dan grote groepen wereldvreemde autochtone landgenoten.

Mensen kunnen zich niet voorstellen dat regeringen tot zoiets in staat zijn. Men vertrouwt hun regering en de regering maakt daar misbruik van. Wanneer mensen begrijpen waarom regeringen dit doen dan zal men ook begrijpen wat er achter dit coronacircus zit en waarom men deze idiote maatregelen nooit uit zichzelf zal opheffen. Omdat men zich NIET kan voorstellen dat “onze Mark” zoiets bewust zal doen. Maar die mensen begrijpen de politiek niet en zien het grote plaatje niet.

Dit betekent niet dat wij (of andere eerlijke media) de waarheid, en niets dan de waarheid verkondigen. Maar als men het grote plaatje kan zien, als dat inzicht er eenmaal is, pas dan kunnen we echt gaan verbinden en een redelijk leefbaar en vrij land en continent SAMEN opbouwen.

Hierover heel snel meer!

 

 

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

3.7 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x