NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Hoofdcommissaris Fritsch geschorst en vergaande huiszoeking vanwege “kritiek op overheid”

Hoofdcommissaris van Politie Michael Fritsch is geschorst vanwege zijn heldhaftige optredens waarin hij zijn collega´s en burgers oproept om het fascisme dat zich ontwikkeld in Europa, met als rookgordijn het coronavirus, te stoppen.

Twee weken geleden gaf Michael Fritsch een fantastische speech in Düsseldorf en ook was hij aanwezig in Berlijn afgelopen 29 augustus.

Hij roept zijn collega´s op om zich aan te sluiten. “In het Derde Rijk was niet iedereen slecht. Maar zij die het wisten en niet hebben gehandeld, zijn uiteindelijk de schuldigen.”

Dit is een korte samenvatting van de speech. Na deze speech werd hij direct geschorst.De overheid keurt de speech af en de hoofdcommissaris staat op non-actief. Duidelijk. Helder. Dit is een dictatuur en geen democratie.

 

ONDERDRUKKING VAN HET FUNDAMENTELE RECHT OP VRIJHEID VAN MENINGSUITING

En erger nog..Op verzoek van de politiechef werd een huiszoeking uitgevoerd in de privékamers van Michael Fritsch.

Maar dat is nog niet alles: op 21 augustus 2020 heeft de administratieve rechtbank van Hannover in de tuchtprocedure van de politie van Hannover tegen hoofdrechercheur Michael Fritsch bij besluit 18 E 441/20 de volledige doorzoeking van zijn privacy gelast. Om precies te zijn, volgens de oorspronkelijke resolutie: het doorzoeken van zijn woon- en zijkamers, zijn telefoons en computers, zijn privé-e-mails en sociale media-accounts en andere gegevens. Reden, letterlijke quote. (bron)

Tijdens de huiszoeking ging de politie gewapend te werk en de partner van Michael raakte gewond aan haar arm door het geweld van de politie tegen hun eigen collega.

Bovendien was ze psychologisch getraumatiseerd door de verontrustende acties van de staat tijdens de huiszoeking.

Michael Fritsch blijft achter zijn woorden staan. (bron)

Lees ook:

Slechts 9.000 coronadoden volgens CDC in de Verenigde Staten – Media woest!

4.2 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

Ik wens die dappere antifascist, die de kant van het volk heeft gekozen, vrede en alle goeds (pax et bonum – de Franciscaanse groet) en veel sterkte. En zo zie je maar weer de zoveelste fascistische reactie van de overheid en van de Merkel-politie tegen een collega, waarbij zelfs zijn vrouw gewond en getraumatiseerd raakte!

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x