HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Hongarije zet bescherming Schengen grenzen voort

De situatie rond de Hongaarse grenzen is in termen van illegale immigratie vergelijkbaar met die van 2015.

Een Hongaarse delegatie heeft een 2-daagse informele meeting van Binnenlandse ministers en de ministers van Justitie van de Europese Unie bijgewoond.

Eerder hebben de Hongaren duidelijk gemaakt dat het hun hoofddoel blijft om de Hongaarse grenzen en de Schengen grenzen te blijven beschermen. (bron)

“Het allergrootste gedeelte zijn energieke jonge mannen. Dit geeft aan dat er een aanhoudend gevaar is voor terroristische aanslagen.” vertelde Németh eerder tijdens een eerdere meeting. Hij is de leider van het antimigratie-migratie kabinet Fidesz. (bron)

Vertegenwoordigers van etnische Hongaren in Vojvodina, presenteerden toen ook hun ervaringen. Ze meldden dat de situatie op die van 2015 lijkt en dat er een gevoel van gevaar en angst leeft onder de bevolking. (bron)

“Zij verwachten van de Hongaarse regering dat we de noodtoestand over de massa-immigratie in stand houden.” aldus Fidesz.

“De technische en legale grensafsluiting moet in stand blijven om de grenzen ondoordringbaar te maken om migranten te blijven weren uit het land.” 

Tijdens deze informele meeting bleek dat die plannen niet zijn gewijzigd. Illegale immigratie is een grote bedreiging voor Europa.De constante migratie-druk legitimeert het om de Hongaarse grenzen verder te beschermen.Hongarije ziet de grenscontrole als een nationale plicht en blijft de verplichte herhuisvestingsquota afwijzen.

Bron:
https://hungarytoday.hu/ministry-hungary-protect-schengen-borders/

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriël Garcia
Gabriël Garcia
6 maanden geleden

Heel verstandig van die Hongaren. Zou Nederland ook moeten doen.
Plus de Islam, de moord en verkrachtingsideologie! die er al is, uitbannen en uit laten sterven (de ideologie!) door de indoctrinatie met dit Gif te verbieden. (islamitisch onderwijs verbieden en moskeeen controleren/sluiten).

h . Dijk
h . Dijk
6 maanden geleden

Yezidi-vrouwen, echte vluchtelingen, worden, net als christenen, teruggestuurd en dat moslim-ongedierte mag blijven, krijgen gratis huizen en inboedel en uitkeringen. Bovendien verkiezen veel blanke, blonde vrouwen dat genetisch ongedierte om mee te paren ipv van een man van hun eigen, arische ras. Dit leidt tot rassenvervuiling en de totale ondergang van de ECHTE, bio-Nederlander. Dit ouz verboden moeten worden. Beperkte immigratie van andere rassen is geen probleem. Enkel en alleen moslims en nikkers dienen te worden geweerd, daar dit zonder uitzonderling agressief, hersenloos ongedierte is. Stem daarom PVV of FVD en niet op het kartel. Laat je niet arm maken… Lees verder »

Gabriël Garcia
Gabriël Garcia
Reply to  h . Dijk
6 maanden geleden

Beetje rustig aan met je racisme Mengele. Ik ben er niet van gediend. Een bepaalde Huidskleur of genetische afkomst is geen oorzaak van kwaad, misdrijf en ook geen reden / excuus tot onrecht, laagheid, mishandeling, en discriminatie.
Ik heb Niets tegen mEnsen van welke genetische /nationale afkomst danook. Ik heb Alles tegen slechte ideeen en mn. een evil ideology die mensen systematisch slaafs en slecht maakt en verantwoordelijk is voor 14 Eeuwen barbarij, onrecht, tirannie, oorlog, terreur, strijd, gruwelijke degradatie en mishandeling van groepen mensen en groot lijden.

Johan de Kuijper
Johan de Kuijper
Reply to  h . Dijk
6 maanden geleden

Volgens mij legt u de Ideeën van PVV en FVD wel iets anders uit dan zei zelf bedoelen.
Van Wilders weet ik dat hij tegen de Islam is, niet de Arabieren of Afrikaners
Met Minder Marokkanen bedoelde hij minder criminele Marokkanen.De Marokkanen die zich aanpassen mogen van hem een prima bestaan opbouwen in NL. Een leuk jong Marokkaans aangepast gezin zit niemand in de weg.
U meneer Dijk maakt er een rassenkwestie van. En dat is heel wat anders.

Henk
Henk
Reply to  h . Dijk
6 maanden geleden

Ik heb met moslims en nikkers gewerkt, deze waren zeker niet hersenloos, maar goed ontwikkelt en uiterst plezierige karakters. Wat we Nederland te gast krijgen zijn de a-sociale nietsnutten van hun land, en natuurlijk zijn ze in die landen blij als ze oprotten. Het is dank zij het verdrag van Straatsburg dat deze personen ongestraft in ons land verblijven. De PVV en FvD pakken deze verdragen niet aan en zijn wat mij betreft langs de kantlijn schreeuwende voetbal supporters. Ook de alternatieve media behalve https://gerard1945.wordpress.com/?s=Straatsburg.
Een partij die dit verdrag gaat aanvechten is een stem waard.

Henk Azie
Henk Azie
Reply to  Henk
6 maanden geleden

Sorry, ik vergat de aanhalingstekens rond moslims en nikkers te plaatsen.

h . Dijk
h . Dijk
6 maanden geleden

Vooral dat eeuwige GroenLinks is de hoofdboosdoener. We moeten uit die EU. Brexit is de eerste goede stap. Hopelijk wordt ook Trump herkozen en valt de regering in Italie, zodat de Heer Salvini aan de macht komt en hopelijk bij de volgende verkiezingen ook Marine le Pen. Dan is het gedaan met die globalistische policor elite, die ons geheid in het ongeluk gaat storten met de grote omvolking, het uitvoeren van het Kalergi-Coudenhove plan. Laat dit NOOIT gebeuren. Hulde aan vriend Orban, dit is een echte leider, die opkomt voor blank chistelijk Europa.

Johan de Kuijper
Johan de Kuijper
6 maanden geleden

Citaat: Het allergrootste gedeelte zijn energieke jonge mannen.
Als je foto’s ziet van vluchtelingen zie je veelal vrouwen met kinderwagen, buggy’s
Dit slaat echt nergens op, want als je met die dingen 10 minuten in een beetje ruw terrein of weiland gaat lopen met kind erin heb je vierkante wielen of helemaal geen wielen meer. Mensen denk na, die buggy’s zijn voor boulevard wandelingen! Een vluchteling kan daar niets mee. Dit is in scene gezette niet overdachte propaganda.

Ik wens de regering Orban Fidesz veel succes in hun beleid.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x