Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Honderden blanke boeren bestormen gerechtsgebouw tijdens face-off in Zuid-Afrika

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Brendin Horner werd op 1 oktober doodgeslagen, gestoken, gewurgd en opgehangen in Paul Roux, Zuid-Afrika.

Het dode lichaam van de 21-jarige farm manager werd de volgende dag gevonden door zijn vader vlakbij boerderij ‘de Rots’.

De blanken zijn de farm murders zat. Zij zeggen ‘genoeg is genoeg‘ en nemen nu het heft in eigen hand, nadat ook petities aanbieden om van de aanpak van farm murders een prioriteit te maken, helemaal niets teweeg bracht.

Zo’n duizend boeren verzamelden zich bij het gerechtsgebouw in Senekal tussen 10.00 en 11.00 waar de twee farm murderers onlangs voor moesten komen.

Bloed van drie verschillende daders werd aangetroffen in de Hilux truck van Brendin Horner. Slechts twee werden er aangehouden.

Sekwetje Isaiha Mahlamba (32) en Sekola Piet Matlaletsa (44) waren volgens hun familie op de dag van de moord ‘gewoon thuis’. Maar dit bleek een leugen. Een van de verdachten zou zelfs overal rondgebazuind en opgeschept hebben over de ‘moord op de blanke boer’.

Een grote tegendemonstratie georganiseerd door de communistische politieke partij EFF (Economic Freedom Fighters) onder leiding van de oorspronkelijke Zimbabwiaan Julius Malema bracht veel zwarte Marxisten op de been om de farm attackers te steunen tijdens hun rechtszaak.

De daders van de recente gruwelijke farm murder zeggen echter onschuldig te zijn en vroegen daarom aan de rechter om op borgtocht vrij te mogen worden gelaten.

Dit wekte de woede van de buiten demonstrerende Zuid-Afrikaanse agrariërs.

Honderden boeren bestormden het gerechtsgebouw, waar binnen ook Julius Malema aanwezig was.

Megalomane Malema noemt de blanke boeren arrogant, de farm murders vindt hij geen vorm van racisme en ontkent het bestaan ervan, want ‘de zwarte slachtoffers tijdens de jaren van Apartheid hadden het veel zwaarder dan de vermoorde blanke boeren nu’.

“Those are the ones who deserve our sympathy, not the old, white racists. We don’t want to kill (the) white man. We want equality.”

Maar vergelding voor het verleden is waar hij telkens letterlijk toe oproept.

Hij vindt dat boeren de landbouwgrond zonder compensatie en zonder mokken moeten teruggeven aan de zwarte bevolking om de ‘gelijkwaardigheid’ te herstellen.

Sterker nog: hij eist excuses en geld van de blanken in de vorm van veestapels en grond. Hij wil miljarden dollars herstelbetalingen ‘the African way‘.

Tijdens de zitting zong en danste buiten een meute zwarte Zuid-Afrikanen op de beat van het lied ‘Kill de Boer’, opgezweept door een orerende Malema.

Vanwege de grimmige sfeer op straat werd er prikkeldraad uitgerold tussen de twee groepen.

Binnen in de rechtszaal klonken schoten en het politiebusje waar de verdachten in werden vervoerd werd door boeren aangevallen en omver geduwd.

In de mainstream media wordt de toestand beschreven als Zuid-Afrika op de rand van een burgeroorlog dankzij ‘bewapende agressieve blanke boeren’ in camouflage outfit.

Maar niets is minder waar.

Het was juist het EFF zélf die massaal vuurwapens had mee gesmokkeld naar Senekal en tijdens wegblokkades en controles is dit ook gefilmd.

Maar geen krant die hierover bericht.

EFF wil Moor (EFF wil moorden) stond er onder andere te lezen op TikTok.

Ministers Bheki Cele en Ronald Lamola veroordelen in de pers de blanke boeren wegens ‘buitenproportioneel geweld’ en zeggen nu zeer WAAKZAAM te zijn en keihard op te zullen treden tijdens ‘deze onveilige situatie’.

De politiechef, die de leiding heeft over het merendeel zwarte Zuid-afrikaanse politiekorps, zat lachend naast Julius Malema en híj was het die de gescripte rel had geënsceneerd en geregisseerd.

De schoten kwamen van het EFF en de brand was aangestoken door de politie zelf.

Maar na deze set-up werd één van de boeren die een toespraak had gehouden vanaf zijn pick-up truck, Andries Pienaar (52), gearresteerd en vastgezet op grond van terrorisme aanklachten.

Ook wordt hem openbare geweldpleging, vandalisme, verboden wapenbezit en poging tot moord ten laste gelegd.

Zijn aanvraag tot borg begin oktober werd AFGEWEZEN, omdat men vreest voor publieke verontwaardiging zodra de blanke boer ‘zomaar op vrije voeten zou worden gesteld’.

De borg voor een van de twee hoofdverdachten in de farm murder case werd TOEGEWEZEN.

Deze demoon loopt dus op dit moment vrij rond.

Ondertussen werd maandag 19 oktober een blanke boer tijdens zijn lunchpauze bij boerderij Vandermerwesdam in Koffiefontein door twee farm attackers aangevallen.

De 31-jarige Andries Smith Myburgh rook een brandlucht en na op onderzoek te zijn uitgegaan werd hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen, gestoken met een mes en met benzine overgoten.

Myburgh greep naar zijn wapen en schoot op de indringers. Maar toen hij merkte dat hij in brand stond, sprong hij in het zwembad.

De farm attackers vluchtten weg en zijn vooralsnog niet opgespoord.

Het zou o.a. gaan om een twee meter lange zwarte man met een blauw t-shirt aan.

Verschillende pastoors zijn wegens de raciale spanningen overgegaan tot het houden van massale gezamelijke gebeden op straat en in stadions om God te verzoeken een bloedbad in Zuid-Afrika te voorkomen.

Luister deze 2 hartverscheurende korte video´s:

Bron:
https://mg.co.za/politics/2020-10-16-we-want-to-occupy-the-land-says-effs-malema-at-senekal-farm-murder-protest/

https://citizen.co.za/news/south-africa/courts/2369924/farmer-accused-of-inciting-violence-outside-senekal-court-denied-bail/

https://www.news24.com/news24/southafrica/news/brendin-horner-suspects-allegedly-boasted-about-assaulting-white-man-on-farm-20201016

https://ewn.co.za/2020/10/17/malema-white-people-must-apologise-and-pay-reparations-for-genocide-murder-and-apartheid

https://www.news24.com/amp/news24/southafrica/news/senekal-chaos-arrested-farmer-allegedly-encouraged-people-to-storm-court-get-accused-report-20201008

Nieuwe oogst farmmurders en farmattacks


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x