Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Hoeveel covid-19 overlijdens zijn er nu eigenlijk echt????

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Covid-19 Patient Notification System (CPNS)

Het is van het allergrootste belang dat de schrik er bij u goed in blijft. Het is om die reden ook dat de jonge en rutte het niet zo leuk vinden als Van Haga weer met terechte en kritische vragen komt. Vele echte nieuws sites worden gecensureerd of zelfs ronduit gesabboteerd. De waarheid moet namelijk verborgen blijven. Want de waarheid is helemaal zo schrikbarend niet. Althans, niet voor u en mij. Wel voor het regime. Maar het liegen en bedriegen gaat nu zelfs zo ver dat ze eigenlijk zelf ook geen flauw idee meer hebben wat er nu eigenlijk werkelijk aan de hand is.

Ik heb al een paar keer eerder in mijn columns melding gemaakt van de enorme hoeveelheid leugens die ons worden voorgehouden. De meeste mensen kunnen zich wel hier en daar, af en toe een leugentje voorstellen, maar niet dat een wereldomvattende crisis in zijn geheel uit leugens bestaat.

Het bestaan van het virus is niet aangetoond.

De PCR test is gebaseerd op leugens en aannames.

In de Droste Paper, waar marion koopmans ook aan meegewerkt heeft, wordt zelfs erkend dat ze het virus niet hebben kunnen detecteren.

De cijfers over overlijdens worden op grote schaal gemanipuleerd.

Alles wat te maken heeft met de min of meer verplichtte mRNA of vector spuit is volledig bij elkaar gelogen.

 

Mijn vader is recent overleden aan een hartaanval. De dienstdoende dokter schrijft doodleuk op dat mijn vader overleden is door covid-19 en daar 4 dagen ziek van geweest is. Ik heb aangifte gedaan tegen deze dokter, waarop deze dokter vervolgens aangifte tegen mij heeft gedaan wegens smaad, laster en belediging.

Het betreft hier typisch een geval van iemand die betrapt is en vervolgens de slachtofferrol gaat spelen. Ik ben overigens uitgebreid verhoord op het politiebureau van Alphen aan den Rijn naar aanleiding van de aangifte van deze dokter. Maar ja, aangezien de dokter zijn overlijdensregistratie uit zijn duim heeft gezogen en aangezien mijn aangifte en publicatie op CommonSenseTV in het nationaal belang is en gebaseerd op feiten, heb ik uiteindelijk een inhoudelijk goed gesprek gehad met 2 hoofdagenten van de politie van Alphen aan den Rijn.

Hoe dit verder afloopt, ik hou u op de hoogte.

In elk geval heeft dit voorval mij er toe bewogen om meer onderzoek te doen naar de registratie van overlijdens. Ik kwam al een keer een artikel tegen in de Engelse krant The Daily Mail, waarin meer dan 100 lezers met soortgelijke verhalen kwamen als wat er gebeurd was met mijn vader. En toen ben ik nog maar wat verder gaan speuren. Ik heb hiervoor het vergrootglas gelegd op de voorschriften van de WHO en de voorschriften van de Engelse National Health Service. En ik kan alvast de conclusie mededelen:

Die is ronduit schokkend. Er wordt op zo’n grote schaal gesjoemeld en gerotzooid, dat er eigenlijk helemaal geen gegevens meer beschikbaar zijn.

Onze regimes zijn hier ongetwijfeld van op de hoogte en laten deze situatie lekker zo doorgaan. Het wijst er alleen maar op dat alle maatregelen die worden genomen, er alleen maar zijn om een andere agenda te dienen. Die hebben niets te maken met aantallen besmette patiënten, ziekenhuisopnames of overlijdens door covid-19.

 

De WHO, de wereld gezondheids organisatie, geeft in dit document even wat instructies en voorbeelden hoe alle aangesloten landen (zo’n 190) moeten omgaan met covid-19 overlijdens registraties. Kijk er maar even naar.

Guidelines_Cause_of_Death_COVID-19

 

HIV, problemen met zwangerschap, allemaal goed, als er maar ook ademhalingsmoeilijkheden bij vermeld worden. Nou schijnt dat een kwaal te zijn waar veel overledenen mee te kampen hebben. Ademhalingsmoeilijkheden. Dus dat is makkelijk invullen

 

De NHS, de Engelse National Health Service (ministerie van gezondheidszorg) heeft de instructies van de WHO goed opgevolgd:

De NHS heeft in maart vorig jaar het Covid-19 Patient Reporting Standard (CPNS) ingevoerd. Dit is een landelijk systeem waarin alle ziekenhuis overlijdens die verband houden met covid-19 worden geregistreerd. Deze registratie methode is, met een aantal verstrakkingen in de regelgeving, nog steeds van kracht. CPNS geeft dagelijks een persbericht uit waarin kond gedaan wordt van de verschrikkelijke pandemie en waardoor het grote publiek onder de angstknoet kan worden gehouden.

Ik behandel een aantal passages:

Het COVID-19 Patient Notification System (CPNS) is in maart 2020 opgezet om COVID-19 gerelateerde sterfgevallen in ziekenhuizen in Engeland vast te leggen.De gegevensverzameling van het CPNS biedt een rijke bron van informatie die uiteindelijk zal leiden tot het informeren over- en tot een breder begrip van COVID-19.

Definitie van een COVID-19-overlijden ten behoeve van CPNS-rapportage:

Rapporteer sterfgevallen die zich voordoen in het ziekenhuis waar er een positief COVID-19-testresultaat is of waar COVID-19 wordt genoteerd in deel één of deel twee van het overlijdens certificaat.

Welke sterfgevallen moet ik melden op CPNS?

Voeg gegevens toe waarin het overlijden van de patiënt is opgetreden met: Een positief COVID-19-testresultaat of covid-19 genoteerd in deel 1 of deel 2 van de overlijdensakte.

Ten behoeve van CPNS-rapportage is er een termijn van 28 dagen waarbinnen de positieve COVID-19 testresultaten moeten worden gedocumenteerd op CPNS. In gevallen waarin een patiënt een positief resultaat heeft gehad meer dan 28 dagen voor overlijden (of bij een negatieve test, geen test of resultaat onbekend), zou dit overlijden niet gemeld kunnen worden op CPNS tenzij COVID-19 wordt genoteerd in deel 1 of deel 2 van de overlijdensakte.

……

Wat gebeurt er met de gegevens als ze eenmaal in CPNS zijn ingevoerd en hoe worden ze gebruikt? Zodra de melding is ingevoerd in CPNS, wordt het record zichtbaar voor uw regionale CPNS-leider. De regionale leider valideert de melding en kan contact met u opnemen voor aanvullende informatie. Zodra de melding regionaal is gevalideerd, wordt de melding zichtbaar voor het nationaal rapport. Het nationale rapport wordt gepubliceerd op het gebied Statistieken van de NHS Engeland en NHS Verbetering website, binnen een speciaal gebied met gegevens over COVID-19 sterfgevallen. De gegevens worden dagelijks bijgewerkt en zijn hier toegankelijk. Het is openbaar toegankelijk en ontvangt veel aandacht. De gegevens worden ook gedeeld met Department of Health and Social Care en Public Health England. Het Office for National Statistics (ONS) verzamelt ook onze informatie voor hun wekelijks rapport: Sterfgevallen in Engeland en Wales, waarin de impact van de pandemie wordt aangegeven. Ook het meten van aan Covid-19 gerelateerde sterfgevallen ten opzichte van het verwachte nationale gemiddelde voor een week.Het is daarom essentieel om nauwkeurige en tijdige rapportage van COVID-19-gerelateerde sterfgevallen te hebben. De informatie is een rijke schat aan gegevens die inzicht geven in en leren over de nationale impact van de pandemie en informeert over het korte- en langetermijnbeleid en belangrijke richtlijnen. Er wordt dagelijks een persbericht uitgebracht met een regionale uitsplitsing van sterfgevallen, de leeftijdscategorie daarvan mensen die zijn overleden en het aantal patiënten dat is overleden met een reeds bestaande staat. Dagelijks rapporteren van de data aan media en ondersteuning van journalisten met deze gegevens is van het grootste belang. 
Uw voortdurende steun en waakzaamheid voor dit proces wordt daarom gewaardeerd en is essentieel.

 “

Bla,bla,bla, het is allemaal van groot belang dat iedereen hier aan meewerkt.

Maar wat er in feite staat is dat iedereen die overlijd, aan een verkeersongeval, een haaienbeet, een hartinfarct of gewoon van ouderdom, en die in de afgelopen 28 dagen een positieve pcr test heeft ondergaan, een covid-19 dode is. Indien iemand niet een pcr test heeft ondergaan of een negatieve pcr test, dan is het een covid-19 overlijden als dat toch op het formulier wordt ingevuld.

Oftewel, schrijf maar wat op en je bent een covid-19 sterfgeval.

 

In Engeland bestaat er ook zo iets als een WOB (Wet openbaarheid bestuur) verzoek. Gelukkig zit Angelsaksische wetgeving een stuk nauwkeuriger en zorgvuldiger in elkaar dan onze wetgeving. Een verzoek op grond van de wet “Freedom of Information Act”, dient zeer serieus te worden genomen. Iemand diende een verzoek in om openbaarheid van de werkelijke aantallen sterfgevallen in ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk gedurende de periode 1 februari 2020 tot 20 december 2020.

Het officiële antwoord van het Britse Ministerie van Volksgezondheid: 0.

Nul.

Nog een keer, want u gelooft me niet. NUL.

NUL. NUL

 

Wij bij CommonSenseTV denken altijd nog wat verder door. Zou het echt zo kunnen zijn dat er niemand aan covid-19 is overleden? Ja, dat kan wel. Sars-Cov2 is niet aangetoond en covid-19 is niet aangetoond. Dus kan je eigenlijk ook niet concluderen dat er daar mensen aan overlijden. Maar wat ons betreft is dat toch wat kort door de bocht. Er overlijden wel degelijk mensen aan een ernstige longziekte. Dat is nu zo en dat is altijd al zo geweest.

Mijn conclusie is dat de cijfers zo enorm vervuild zijn, dat de officiële instanties gewoonweg geen antwoorden hebben. De Alphense huisarts die eventjes snel covid-19 opschreef als doodsoorzaak van mijn vader, beweert dat hij naar eer en geweten heeft gehandeld. Dat is pertinent onjuist, tenzij hij dit soort registratie-instructies schaart onder de noemer ‘eer en geweten’. Maar hoe kan het mogelijk zijn dat een arts een doodsoorzaak komt vaststellen en dat op een formulier noteert, de enveloppe dichtplakt en niet met de rouwende familie communiceert wat de doodsoorzaak is. Als een dierbare overlijdt, dan willen de nabestaanden toch weten waaraan de dierbare is overleden. Het feit dat dat niet is gebeurd zou gemakzucht kunnen zijn. Maar dat is wel heel erg cru. Dus ligt er wellicht een andere (voordelige) rede aan ten grondslag. Denkt u zelf maar eens na wat zijn nobele motieven zouden kunnen zijn……

De politie van Alphen aan den Rijn vond dat ik hem beter geen ‘gevaarlijke gek’ zou moeten noemen. Dat heb ik verwijderd uit het originele bericht. Dat laten we dan maar even in het midden. Maar als hij zelf beweert naar ‘eer en geweten’ te hebben gehandeld, dan is er toch wel op zijn minst een steekje los bij die man.

Hij ziet de aanklacht en het proces wegens laster en smaad met vertrouwen tegemoet. Nou, ik ook!!!!

En daar gaat het niet bij blijven. robert-jan, mark, hugo, wij laten niet los.

 

Het hele CPNS rapport voor de liefhebbers:

CPNS-User-Guide-20210223

The Daily Mail:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9305405/Grieving-relatives-demand-inquiry-loved-ones-wrongly-certified-virus-victims.html?ito=whatsapp_share_article-bottom

 

Een paar van mijn eerdere columns over dit onderwerp:

Een Corona-ontkennend gezin

 

Wereldwijde COVID FRAUDE!

 

Mijn vader is overleden. Opnieuw een covid dode? Of toch niet?

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x